Zažila som trojku
Mame 15r.manzelstvo a zazila som som trojku....ja muz a nas kamarat.Vsetko bolo strasne super.Nevieme si to vybit z hlavy.Teraz vam to pride ze bohvie kto sem pise ale ja sa proste musim dakomu zdoverit....proste bolo to uzasne 🙂 moj muz a ten kamarat(ma frajerku) to dlho planovali a az sa stalo...ani vlastne neviem preco to pisem no proste....chcem(a nie len ja) znova to zazit....nazor.Nechcem nikoho urazit....len proste som zazila daco co vomne prebudilo selmu.Nieco zakazane ale takeee dobre
Mrzi ťa že si zdrava.Tak bud rada.Tak ako píše lilianka28 súhlasim s ňou.
Proste my sme to vsetci traja chceli...hlavne muz a jeho kamarat....a ja zas stale na to myslim
Proti gustu... Ale prečo máš potrebu to zdieľať ako anonym na verejnom fóre?
To je super, vsetci Ti to prajeme a tesime sa spolu s Tebou, ze ste si to vsetci tak uzili😉
Každý po svojom, ja zas stále myslím na zvyšok rezňov čo zostali od obeda. Úplne opantaná.
Byť na mieste tej priateľky toho vášho kamaráta nakopem vás komplet všetkých troch do riti.!!! Užívajte si robte si čo chcete .... (Aj keď stavím sa že nakoniec z toho ty vyjdes aj tak jedneho dňa najhoršia....ale to je jedno)ale nie keď tým niekomu robíte zle a ubližujete...... Ten kamarát je asi tiež strašný charakter..... Nemám slov. Užila si si ... Potom keď sa rozídes s mužom tak o tebe pôjdu pekne reči hore dole že aká si a že kľudne dáš aj 10 tím naraz.... Verím tomu že tymto si si len pokazila povesť...a ak nie teraz tak do budúcna určite ...
A tej frajerke sa akože všetci kľudne pozeráte do očí?
Gratulujem.
Uz ked takto doverne, tak ja som u nas dnes objavila novu kaviaren, kde maju super kavu a uzasne tartaletky. Tiez to vo mne prebudilo selmu a obavam sa, ze tam v priebehu tohto mesiaca miniem kopu penazi. Ale ked to je takeeee dobreee.
Žeby provokačný príspevok?
No super, bola by si taka nadsena keby tam namiesto kamosa bola nejaka sexica? A pktom by si rozmyslala, ci ta nahodou niekedy nevynechali? Ved vies, sluzobka, meskanie z prace, " pivko" s kamaratom.....juj tych moznosi je toooolko....
@diewcatqoo 🤣👍🏻
Načo ti je názor nikoho iného? Páčilo sa to tebe, mužovi aj tomu tretiemu, nie je to nič protizákonné. Ak to chcete tak si to zopakujte, možno by nebolo od veci zasvätiť do toho aj tu priateľku dotyčného. Predsa, nech sa necíti odstrčena 😀
Podla mňa je to chore, ale užite si to keď sa Vam to pačilo
Taaaak a teraz toto vsetko precitam kamaratke lebo baby mne sa o tomto zdoverila najlepsia kamaratka a som jej vravela ze to je na hlavuuuu a ona ze to mne sibe......tak je vravim napisem sem a uvidim ze nie len ja myslim ze to je cele padnute na hlavu.Dufam ze tera z mi uveri.Lebo mi zacala basnit o tejto trojke a som si myslela ze asi len ja ju nechapem.....a teraz si moze precitat ze su ludia co maju nazor ako ja
A co ako teraz ??? Taketo veci sa mi hnusnia
Podla mna to chore ani divne nie je. Ja by som to vyskusat nechcela,ale pokial to tym ludom vyhovuje,preco nie?! Len mi je luto tu kamosovu frajerku,ta o tom asi nevie. Nech kazdy sexuje ako chce,pokial sa to tym zucastnenym paci.
Fíha, že hlavne to chcel muž a jeho kamarát😃akože sa tešili na seba?😃😃😃 lebo však tvoj muž vedel aké je to s tebou....😃😃😃
Hlavne to niekto povedzte tej frajerke nech vie čo má doma.
Aby si za chvíľu nezistila, že tvoj muž má rád aj chlapcov 🤷
To uz radsej štvorku nech mate spoločnú tému aj s frajerkou. Ibaže by žiadnu ten kamoš nemal 😀 to by vela vysvetľovalo.
Dnes mi moje dvojičky pohádzali z jedálenských stoličiek na zem Be-be keksy, nevšimla som si to, ešte som po nich nechtiac postúpala, všade omrvinky. Tiež to vo mne vzbudilo šelmu.
A chuderu jeho frajerku ste preco nepozvali? Chcela by som vidiet chlapa,ktoremu sa paci,ze jeho zenu naklada jeho kamos.
A nie je Tvoju muž bukvica? ... väčšinou muži preferujú trojku s dvoma ženami, s mužom, no čo Ti ja viem ...

No len aby to nebol začiatok konca toho 15 ročného manželstva.