icon

Zažila som trojku

11. apr 2023

Mame 15r.manzelstvo a zazila som som trojku....ja muz a nas kamarat.Vsetko bolo strasne super.Nevieme si to vybit z hlavy.Teraz vam to pride ze bohvie kto sem pise ale ja sa proste musim dakomu zdoverit....proste bolo to uzasne 🙂 moj muz a ten kamarat(ma frajerku) to dlho planovali a az sa stalo...ani vlastne neviem preco to pisem no proste....chcem(a nie len ja) znova to zazit....nazor.Nechcem nikoho urazit....len proste som zazila daco co vomne prebudilo selmu.Nieco zakazane ale takeee dobre

lenuska9999
11. apr 2023

Som zvedavá ci budeš taka nadšená až nabudúce budeš na mieste tej priateľky ty a vynechaju z trojky teba . Že si to rozdá tvoj muž s kamarátom a jeho frajerkou

lindusss2016
11. apr 2023

Zaujimave... Takze chcel to muz a jeho kamos... 🤔 Tak nam este objasni, kto s kym co konkretne robil. Lebo vacsinou chlapi vymyslia trojku so zenou. Toto jr snad prvykrat, co vobec pocujem, ze by vyslovene kamarati spolu chceli. Ale tak zas nevravim, vselijaki sme, mozno zrovna tvojho muza vzrusuje, ked sa moze pozerat, ako ta klati iny a naopak kamarata vzrusuje, ked ho pritom sleduje iny chlap 😃 alebo si to rozdali oni dvaja medzi sebou?

katkami123
11. apr 2023

Vy sa smejte, ale čítala som o tom článok prednedávnom 😀😂

Autor knihy Nenásytné manželky: Zblúdilé ženy a muži, ktorí ich milujú sa s pármi preferujúcimi životný štýl „paroháča“ stretol prvý raz v roku 2008. „Aj keď som dlhé roky pracoval s problémami sexuality, tento fenomén som nepoznal. Páni, ktorí vyznávali tento spôsob fungovania v partnerstve, povzbudzovali svoje manželky na sexuálne vzťahy s inými mužmi, zatiaľ čo oni boli zväčša monogamní,“ opisuje klinický psychológ David J. Ley.

Nuž, túžba má veľa podôb. Hoci téma paroháčstva zostáva stále tabu a máloktorý z dobrovoľne podvádzaných jedincov sa k týmto fantáziám prizná, je o ňu čoraz väčší záujem.

https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/chcel-byt...

katuskamala1
11. apr 2023

Ja stale pri takomto niecom myslim na to,ze kam sa vytratila ta ucta,ktoru ste si pri uzatvarani manzelstva slubite ze milovat a ctit.. o vernosti nehovoriac 🫣. Ved ten manzel tu svoju manzelku podal inemu a este sa na to prizeral.. tu nehovorime len o strate ucty ale i o riadnom uchylactve.. moja zlata,ty na vernost od manzela uz zabudni,ci to budes vidiet ci nie..

katkami123
11. apr 2023

@katuskamala1
Tak snáď si tu zas nejdeme myslieť, že téma je reálna, zas nejaký uchyl potrebuje pobrnkať.

blancheporte
11. apr 2023

No skús sa zahrať na šelmu pri manželovi,potom by nepotreboval 3ku....

ana82
11. apr 2023

a? ja bežne mávam 8 niekedy aj 10, 12 v robote podľa potreby....
načo bolo dobré to sem vešať?

katuskamala1
11. apr 2023

@katkami123 🤷‍♀️ ja som znama tym,ze uverim vsetkemu 🤣

liljana
11. apr 2023

Trojka je super. Manzel uprace, zatial co milenec umyje riad.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
11. apr 2023

mne to príde ako vymyslený príbeh , ktorý napísal muž...😉

daniela2202
11. apr 2023

Supééér, mali ste to nahrať a pustiť, deťom, rodine atď.... 😂😂😂..... úcta a hodnoty ti zrejme nič nehovoria

miskakyska
11. apr 2023

Už si nachystaná/ý na zajtra do školy?🤣
Prázdniny končia detičky..😁

domkakvet
11. apr 2023

Ked ste vynechali jeho frajerku, aby oni nevynechali nabuduce teba.

daniela2202
11. apr 2023

@domkakvet 😁😂😁👌👍👍👍

betulinka1
11. apr 2023

@lindusss2016 presne tato otazka napadla aj mna. Ci to robili medzi sebou aj chlapi 😉

marcellka32
11. apr 2023

Joj baby veď sú prázdniny, deti sa nudia...

matullienka
11. apr 2023

Keď máš potrebu sa niekomu zdôveriť prečo sa s tým nezdoveris rodičom alebo priateľke toho kamaráta čo bol s vami v tej trojke. Jaj to by už potom také super asi nebolo že?

vava_1994
11. apr 2023

Nechce sa mi veriť, že ZRAZU je to o najlepšej kamarátke….ak som to teda správne pochopila🤔tak či tak je to anonymné😂

podmostom
12. apr 2023

A si si istá ze ty nie si tá frajerka, ktorá sa im nezmestila do trojky?

maxalla
12. apr 2023

Ak je s tym ta kamaratova frajerka v poho (napr. ak maju taky volnejsi vztah), a vsetky zucastnene strany suhlasili, nevidim na tom nic zle. 🙂

madeline1
12. apr 2023

zvratene

vevapeto
12. apr 2023

Nakoniec zistíme, že teba si tam nikto nevšímal a muž s kamošom plnili venčeky…

lenqua_12325
12. apr 2023

Možno to najprv vyskúšali s frajerkou mužovho kamaráta a potom s Tebou 🤷‍♀️.
Určite každému z nás napadne myšlienka aké by to bolo, ale keď sa človek reálne nad tým zamyslí, tak si otrieska hlavu o stenu.

elmivelmi
12. apr 2023

a co kamaratova frajerka,aj ina to chcela?Jej to kedy vyklopite,mozno date 4ku.

athom
Odpoveď bola odstránená
iwesska
12. apr 2023

Jasne, "kamaratka" povedala...😂 A kamosovej frajerke sa ako pacilo? Tiez sa z toho spravila niekolkokrat,ked sa to dozvedela? 🤔😄

kvetinka75
12. apr 2023

@janinah možno bola v trojke s nimi pred tým jeho frajerka a autorka to ešte nevie 😉

sonula
12. apr 2023

To je super, uzi si, nie je na tom vobec nic zle🙂

anita6666
12. apr 2023

Milujem túto stránku a primitívnu zábavu 😂