Zažila som trojku
Mame 15r.manzelstvo a zazila som som trojku....ja muz a nas kamarat.Vsetko bolo strasne super.Nevieme si to vybit z hlavy.Teraz vam to pride ze bohvie kto sem pise ale ja sa proste musim dakomu zdoverit....proste bolo to uzasne 🙂 moj muz a ten kamarat(ma frajerku) to dlho planovali a az sa stalo...ani vlastne neviem preco to pisem no proste....chcem(a nie len ja) znova to zazit....nazor.Nechcem nikoho urazit....len proste som zazila daco co vomne prebudilo selmu.Nieco zakazane ale takeee dobre
Kamarátke prajem aby ju z tej trojky nevynechali🤣🤣🤣🤣
ak toto sem dal chlapík, čo si chcel pomastiť na erotických zážitkoch iných žien,kt. by na fóre začali opisovať svoje zážitky, tak to mu ale že brutál nevyšlo🙂 dozvedela sa ako sa šelma prebudila pri rezňoch, koláčikoch a špinavej dlážke🙂
Zrazu je to kamoska a nie ti🤣
To je tak: Buď človek ovládne sex, alebo sex ovládne človeka. V tomto prípade platí druhá varianta.
@bobsent
A možno ho práve to vzrušuje - šelmy pri rezňoch, koláčikoch a špinavej dlážke 😀
Choré ,zvrátene .Tvoj muž ta ma totálne v paži,zabudni na vernosť a dám ruku na to ,že ta už x-krat podviedol .Najbližšiu možnú príležitosť využije znovu .Však keď vám vyhovuje otvorený vzťah je všetko Ok 😉a netreba to dávať na známosť na MK.Užívajte pokiaľ ste v zdraví…
no tak si to dajte znovu, keď to bolo také dobré, nám je to vcelku jedno
A ta frajerka co, takto nasucho obisla? Alebo trojku odmietla, tak jej ten jej cavo povedal fajn, teba si skrtam?
Ale normálne si mi touto témou narobila chute... na rezne a zakusky.
Zvlastne ze sa to tvojmu chlapovi pacilo v kombinacii dvaja muzi a 1 zena.... aby ta nabuduce nevynechali :D
Možno si vás tí dvaja chcú striedať. Ktovie, či kamarátova frajerka už nie je tiež odskúšaná. Možno vás nabudúce pozvú do štvorky a budú sa chváliť kamarátom, aký majú pestrý sexuálny život.
Manžel cuck, kamarát neverník, žena kurvička.
Ste sa našli.
Ešte chvíľu tu budú ženy tvrdiť, že aké ste nevyniatka a chcete len dobrých manželov. Takto to dopadne.
A rozdal si to aj tvoj manžel s kamarátom?
Nabuduce treba zapojit aj nejaku kamaratku, pripadne aj nejakych dalsich dobrovolnikov a dobrovolnicky. Treba vyskusat vsetko, co budete trocharit
Mne vcera priatel po sexe povedal, ze som dracica. Spomenula som si v tu ranu na tieto selmy z MK a nemohla si pomoct, zacala sa rehotat na plne kolo.
A nie si tá vynechaná kamarátka ty? A tá, ktorej sa to strašne páčilo tá ,za ktorú akože píšeš? Inak mi príde dosť divné, že chlap sa dohodne s ďalším, aby mu pomohol" obrábať" jeho polovičku 🤔 tvoj muž je divný, nehľadá sa náhodou? V tom zmysle či si to hlavne nechcel on užiť s tým kamošom...
Myslim ze vsetci mozme len tisko zavidiet 😉
....
Takto....dnes som zistla ze ten "kamarat frajerku uz nema asi 3m." No a takto to bolo....ja som si uzila s 2muzmi..a nie oni medzi sebou ale ja s oboma.Asi len ja som tu sibnuta ze som vyskusala trojku s dvoma muzmi.Aj tak nelutujem
@ruzovakobyla1 asi mi nik neveri ale tak co uz...len som chcela vediet nazor....stalo sa...nezabudnem na to v zivote...nelutujem ani nebudem.Mrzi ma ze hned odsudite.Ja som vsak zazila nieco nove a oni dvaja tiez.A bolo to perfektne.Ked bude prilezitost zopakujem 😋😋😋😋majte sa tu faaaaj.Paaaaa👐
Tak už si to ujasniť kto čo zažil. Raz píšeš, že ty potom, že kamarátka a potom zase ty
Tomu sa hovori zvrat .. idem pre popkorn, tiez som zvedava, ako to skonci ..

@lilianka28 najlepšie by bolo,keby teraz manžel s kamarátom túžili po trojke s kamosovou frajerkou!
To by bola ďalšia prebudena' šelma
Že: " môj muž a ten kamarát to dlhodobo plánovali"🙄