Zažila som trojku
Mame 15r.manzelstvo a zazila som som trojku....ja muz a nas kamarat.Vsetko bolo strasne super.Nevieme si to vybit z hlavy.Teraz vam to pride ze bohvie kto sem pise ale ja sa proste musim dakomu zdoverit....proste bolo to uzasne 🙂 moj muz a ten kamarat(ma frajerku) to dlho planovali a az sa stalo...ani vlastne neviem preco to pisem no proste....chcem(a nie len ja) znova to zazit....nazor.Nechcem nikoho urazit....len proste som zazila daco co vomne prebudilo selmu.Nieco zakazane ale takeee dobre
Tvoj muž sa tešil na to ako sa na tebe vyburi jeho kamarát? To vážne? Skôr mi to príde že si mala chuť na sex s niekým iným a konečne sa to stalo, ešte máš aj požehnanie od manžela. A tá frajerka prečo nebola na tejto hromadnej párty s vami? Či tá sa už nedohodla... Alebo jej nikto radšej nič nepovedal... Ja neviem keby moja milovana osoba predomnou sexuje s iným tak to by som neprežila...
Gratulujem!!😁
Zlatý tvoj muž,že sa s tebou chce podeliť
@patricia255 ale veď je veľmi slachetny,ponúkne svoju ženu aj kamosovi
A zrazu už nemá frajerku ,už sa rozišli pred 3 mesiacmi.
😂
@anonym_autor Tiež nahováram manželku. Asi do toho pôjde, iba si musí uvedomiť, že to chce aj ona.

Tak takto sa normálna žena nesprava. Pochybujem že ty si 15 rokov vydatá🤣. Buď ti preplo,alebo to píše chlap čo sa tu na komentoch dobre odbavuje. Tak čo som trafila.