Zažili ste silnú príťažlivosť, ale zlý sex?
Stalo sa vam,ze vas niekto velmi pritahoval, chemia neskutocna a bozky alebo sex o nicom?
ano viac krat
@anonym_6b7e2e a ako ste to potom riesili?:D
rozchod ako inak?🤣 nemam zaujem prezit zvysok svojho zivota s niekym s kym som si nesadla v sexualnej stranke, ktora pre mna nie je o nic menej dolezitejsia ako zvysok.
@anonym_autor stalo, viackrát
@anonym_autor na prvý krát to bolo sklamanie, ale mohlo to byť jeho neskúsenosťou. Komunikáciou sa to výrazne zlepšovalo. Dá sa povedať že sa dovzdelával, zapojil ďalšie časti tela, ba až prekvapil novými a novými nápadmi.
Áno, šlo to rozchodom
My sme s manželom čakali so sexom do svadby, bozkávali sme sa už predtým. Ani jeden z nás dvoch nikdy predtým nemal sex a teda prvé týždne alebo až mesiace boli veľmi oťukávacie, jednak sme sa učili o tejto oblasti otvorene komunikovať (toto sa mi páči, toto nie), ale aj techniku si človek logicky zlepšuje len cvičením 😅 teraz som s našim sexom úplne spokojná, on tiež, jednoducho ak človek v sexe dáva na prvé miesto svojho partnera a partner komunikuje svoje potreby, tak nie je o čom - vylepší sa to, tak ako hocičo iné, ak vie jeden vyjadriť čo potrebuje a ten druhý je ochotný sa meniť. 😁 Ale na to treba človeka poznať prv ako priateľa, lebo keď ani nevieš, aký má daný chlap charakter, tak je úplná hlúposť očakávať, že sa bude kvôli tebe meniť.. vždy si budem stáť za tým, že prvé sa buduje priateľstvo a ak sú muž a žena najlepší priatelia, klape im to vo všetkom a odskúšali sa v mnohylch situáciách, nie je šanca, aby bol nakoniec sex zlý. Ak je, tak je to preto, že niekto bol už predtým neúprimný, má nejaké svoje zranenia alebo nedokáže otvorene komunikovať o svojich potrebách.
Nehnevajte sa, ale vy žijete ako zvieratká. Vzťah, skutočná láska, priateľstvo sa buduje postupne, tak isto aj súlad v sexuálnej oblasti. Skúšate sa navzájom ako topánky v obuve. Ja sa vôbec nečudujem, že je taká zvrhlá doba a toľko nevery, keď sex beriete ako národný šport a nie ako vyjadrenie lásky a jednoty v manželstve.
Jasne. Čo sme robili? Však trénovali a žiadny rozchod, nie sme zvieratá
Ja sa pridám, nie som veriaca, ale mala som len jedného partnera. Na začiatku to bola katastrofa, boli sme neskúsení obaja, ale komunikovali sme a fakt po mesiacoch sa to výrazne zlepšilo. Teraz po rokoch je sex skvelý, najmä preto, že vieme otvorene komunikovať o úplne všetkom a zároveň nikto na nikoho netlačí. Mali sme aj zle obdobia vo vzťahu, ale môj muž je pre mňa naozaj najlepším priateľom. Veľa kríz sme kvôli tomu ustáli (sme spolu 18 rokov ).
@anonym_autor ano a nezlepšilo sa to ani po rokoch.
My sme s manželom čakali so sexom do svadby, bozkávali sme sa už predtým. Ani jeden z nás dvoch nikdy predtým nemal sex a teda prvé týždne alebo až mesiace boli veľmi oťukávacie, jednak sme sa učili o tejto oblasti otvorene komunikovať (toto sa mi páči, toto nie), ale aj techniku si človek logicky zlepšuje len cvičením 😅 teraz som s našim sexom úplne spokojná, on tiež, jednoducho ak človek v sexe dáva na prvé miesto svojho partnera a partner komunikuje svoje potreby, tak nie je o čom - vylepší sa to, tak ako hocičo iné, ak vie jeden vyjadriť čo potrebuje a ten druhý je ochotný sa meniť. 😁 Ale na to treba človeka poznať prv ako priateľa, lebo keď ani nevieš, aký má daný chlap charakter, tak je úplná hlúposť očakávať, že sa bude kvôli tebe meniť.. vždy si budem stáť za tým, že prvé sa buduje priateľstvo a ak sú muž a žena najlepší priatelia, klape im to vo všetkom a odskúšali sa v mnohylch situáciách, nie je šanca, aby bol nakoniec sex zlý. Ak je, tak je to preto, že niekto bol už predtým neúprimný, má nejaké svoje zranenia alebo nedokáže otvorene komunikovať o svojich potrebách.
@anonym_bcd24b celkom nesúhlasím, chémia medzi 2 ľuďmi sa nedá učiť, budovať ani pracovať na nej... Proste buď tam je alebo nie.
@anonym_autor nie, nikdy sa mi to nestalo. Na dobrých milencov som vždy mala nos. Každý chlap s ktorým som mala kvalitný sex, ma zároveň aj silno priťahoval.
@anonym_autor nemam s tym skusenost, ale povedala by som, ze je to skor vysnivana chemia o muzovi, skor si ho moc idealizujes a realne az taky fajn k tebe nebude.
@anonym_bcd24b celkom nesúhlasím, chémia medzi 2 ľuďmi sa nedá učiť, budovať ani pracovať na nej... Proste buď tam je alebo nie.
@anonym_f880d8 myslíš, že chémia bude aj po 10-15-20 rokoch spolužitia?
@anonym_ad1724 určite áno
@anonym_autor mne sa to stalo raz, cca keď som mala po dvadsiatke, neskutočne ma priťahoval jeden muž, bol sexi vyšportované telo, pekné oči, úsmev, proste charizma. No keď prišlo po pár stretnutiach k samotnému sexu, vôbec ma to s ním nevzrušovalo, nedokázal ma vôbec uspokojiť 🙈 dôvod bol zrejme ten, že ho mal proste malý 🙈😀 všetka tá príťažlivosť zrazu opadla, teraz sa už na tom po rokoch smejem, no vtedy som bola sklamaná, lebo som čakala neskutočnú vášeň 😆
@anonym_f880d8 tiež nesuhlasim ale oni to beru proste inak
bud v pohari je voda alebo nie je , nič medzi tym, jedine čo sa da zmenit je technika pitia
Nehnevajte sa, ale vy žijete ako zvieratká. Vzťah, skutočná láska, priateľstvo sa buduje postupne, tak isto aj súlad v sexuálnej oblasti. Skúšate sa navzájom ako topánky v obuve. Ja sa vôbec nečudujem, že je taká zvrhlá doba a toľko nevery, keď sex beriete ako národný šport a nie ako vyjadrenie lásky a jednoty v manželstve.
@anonym_7a3ce6 ja suhlasim, ze partnerstvo sa buduje, upevnuje. Ale napokon k tomu sexu predsa len pride a ked je na prd a vidim, ze nie je cesta to zlepsit, tak nie je o com. Ja taku skusenost chvalabohu nemam, ale keby sme si absolutne nesadli, tak sa s nim rozlucim. Aj tie topanky, ktore si spominala v prispevku...ked su mi velke, alebo ma tlacia, tak ich nekupim. Sex je v partnerstve velmi dolezity.
@anonym_f880d8 s tymto zase ja nesuhlasim. Vsetko sa da. Veci, ludia, vztahy sa vyvijaju.
@sara07 no a ta technika pitia to ovplyvni. Alebo das do pitia nejaku prichut a hned je to o inom.🙂
Ale v mojom prvom prispevku som pisala, ze par razoch vidis, ci bude zo psa slanina, alebo nie.
Niekedy sa dokonca stane že ozaj dobrý sex je s človekom s ktorým by sex nemal byt 😂
@anonym_f880d8 Ja s tým zase nesúhlasím. Buď niekoho milujem, buď nie.
@anonym_d71c85
@anonym_ad1724 u nas je, 23 rokov spolu celkovo, 14 rokov manzelia.
@anonym_f880d8 Ja s tým zase nesúhlasím. Buď niekoho milujem, buď nie.
@sisska96 ja cítim chémiu aj bez lásky. Sex je sex, u mňa nie je podmienený láskou. Samozrejme ak sú prítomné láska, chémia aj sex, je to perfektné ale nie vždy sa to človeku podarí. Ale chápem, že niekto proste k sexu lásku potrebuje.
@sisska96 ja cítim chémiu aj bez lásky. Sex je sex, u mňa nie je podmienený láskou. Samozrejme ak sú prítomné láska, chémia aj sex, je to perfektné ale nie vždy sa to človeku podarí. Ale chápem, že niekto proste k sexu lásku potrebuje.
@anonym_f880d8 chemia is new chtíč.😀

ano viac krat