Prečo nový matrac stále silne zapácha?
Ahojte.
Novy matrac mam rozbaleny sedem dni, okno otvorene skoro stale a aj tak z neho ide dost silny chemicky zapach. Spat sa na nom zatial neda, citit ho v celej izbe. Predajca tvrdi, ze je to normalne a casom to prejde. Kolko dni by ste tomu este dali, kym by ste riesili reklamaciu?
Dakujem.
kúpili sme nové matrace a teda ani nejed nesmrdel.. kto je výrobca?? aká firma?
kúpili sme nové matrace a teda ani nejed nesmrdel.. kto je výrobca?? aká firma?
@mimaapeto to matrac z JYSKu, značka DREAMZONE. Kúpili sme dva rovnaké a zvláštne je, že cítiť iba jeden z nich. Aj preto mi už nepríde, že je to len bežný pach nového matraca.
Ja keď som kúpila matrace nesmrdel ani jeden. Je možné že ten jeden matrac zákazník vrátil. Chceli ho predať znovu. Tak nastriekali na neho niečo. Ja by som ho vratila. Nechcela by som smrdlavy matrac. 🙂
Keď jeden smrdí a druhý nie, tak je jasné že niečo nie je v poriadku. Išla by som ho vymeniť...máš na to nárok
@anonym_autor jeden smrdi a druhy nie, chod ho vratit a celkove matrac nema vobec smrdiet.
@anonym_autor my sme raz kúpili v Kauflande a to desne zapachalo ..vetrali sme a všetko možné ,neprešlo to ..vrátili sme ho
Xxx krát sme už kupovali matrac a nikdy tak nesmrdel ako ten
@anonym_autor
Tak isto sa nám to stalo.
V ten istý deň sme tú sračku z Číny vrátili.
Vratila by som ho. Kto vie aky sajrajt v nom pouzili. Nikdy nam matrace nesmrdeli, ani cisto nove.
My sme kupovali matrace na Slovensku vyrobené, tiež smrdeli niečo vyše týždňa. Ale aj nás dopredu na to upozornili. Potom to prestalo, nebolo absolútne nic cítiť. Bolo to z lepidiel ktorými sa lepili jednotlivé vrstvy.
Mám z jysku a nesmrdel ani jeden. Aj otcovi som kupovala minulý mesiac nový a nesmrdel vôbec, bol hneď použiteľný. Normálne vrátiť
Vrchný matrac z jysk som vrátila kvôli zápachu, aj na dotyk bol taký "chemický".
Ja mam tiez z Jysku,nesmrdel od novoty. Skor vonal takou novotou asi 1-2 dni,ale ziadny chemicky zapach,hned sme na nich spali.
Za posledné roky sme nejaké matrace kúpili a nesmrdel ani jeden. Vrátila by som. Ktovie, čo za svinstvo je vnútri.

Skúsila by som ho ráno posypať sódou a večer ju povysávať