icon

Ženatý - silná chémia

amaliademi
9. apr 2022

Prvý krát v živote sa mi stalo že túžim po zrelom mužovi ktorý je ženatý.obručku nenosi ale je ženatý...vymieňame si veľmi dlhé očné kontakty a ak už musím odvrátiť zrak aby si to niekdo nevšimol som nešťastná..vedela by som sa do nich pozerať aj celé hodiny..veľmi po ňom túžim toto sa mi ešte nikdy nestalo..chémia je veľmi silná ..a aj on mi dáva očným kontaktom najavo že sa mu páčim veď som o 20rokov mladsia.je môj nadriadeny v práci a za tých 8hodin sa musím ísť viackrát na wc potierať čo normálne vlhnem ak sa mi diva do oči.poradte čo mám robiť prosím.

amaliademi
autor
9. apr 2022

@damian88 ja som nenapísala že idem s ním do postele!ja píšem že čo prežívam! A žiadam o radu ako s toho von..

damian88
9. apr 2022

@amaliademi Tak vlhni ďalej!

tncka
9. apr 2022

@amaliademi mas len 2 moznosti,bud sa s nim vyspis alebo si najdes inu pracu. Ja by som brala to druhe pre dobro vsetkych🙂

madeline1
9. apr 2022

@monka105 Veľmi veľa mužov nenosí obrúčkou lebo im na prste vadí a nenosia ju aj niektoré ženy, to je pravdepodobne dôvod prečo obrúčku nenosia..a tie zvyšné veci čo píšeš sú dosť jednostranné, ja tiež poznám kadekoho a nie každý to mal tak ako píšeš...my nepoznáme ani autorku, ani jeho

madeline1
9. apr 2022

@amaliademi porozprávaj sa s ním

amaliademi
autor
9. apr 2022

@damian88 s teba asi ženy nevlhnu 🙂

damian88
9. apr 2022

@amaliademi Za to mne vlhnu oči S tvoje gramatiky 😁😁😁😁

monka105
9. apr 2022

@madeline1 prepáč, nepoznám ani jedného človeka, ktorý by nenosil obrúčku z dôvodu, že mu vadí. Za to som už zažila x podobných ,,nadriadených”, ktorí takto sprosto ťažili zo svojej pozície. Čo jej chceš akože poradiť? ,,Jasné, vyspi sa s ním, čo na tom, že doma má ženu, určite ju kvôli tebe opustí?” Keby to bol normálny chlap, tak sa so ženou najskôr rozvedie a potom ,,hádže po svojich zamestnankyniach pohľady, z ktorých vlhnú”.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
tinatitti
9. apr 2022

@amaliademi ako von? Jednoducho. Prestaň na neho civiet a rob si prácu, na ktorú ta tam zobrali. Co vlastne čakáš? Ak som správne pochopila, si ešte v skúšobnej dobe. Pri najlepšom ta pretiahne a vybaví, aby ta po skúšobnej prepustili. Neboj, keď ho lepšie poznáš, budeš sa sama sebe smiať, že čo som na ňom videla?! Skludni hormón, nestojí za to prísť o prácu a svoju hrdost

simoncik
9. apr 2022

@amaliademi nespravis nic. Neovplyvnis ti. Jednoducho si stretla muza, ktory sa ti paci. Onno sa to stava.jednoducho ta velmmi pritahuje. No len je zenaty. Zalezi, na tvojom nastaveni na tvojich prioritach. Skoncit v posteli so zenatym nie je nic moc.,aby si to neolutovala. Byt druha v muzovom zivote si, vyzaduje silnuu osobnost. Ak ta muz ma len na zabavu. Ak netuzis po nicom inom len si s nim uzit tak sa rozhodni sama. Ak chces vztah ani neskusaj. Nerozbijaj rodinu. Nebud to ty. Ver mi ze to za to nestoji. Ten muz nikdy nebbude len tvoj. Bude od teba odchadzat k manzelke. Skus sa natavit tak ze je to nieco co mat nemozes. Ver mi ze pride iny pri ktorom tieto tuzby zazijes rovnako a bude volny. Ono, sa to stava. Zalezi ako k tomu ty pristupis. Si priz mlada aby si sa trapila zo zenatym. Nemyslim ze chces takto klesnut

simoncik
9. apr 2022

@amaliademi no len doplnim. Ten vek. Myslela som ze mas 20.pozeram ze 35.tak to by si uz mohla aj sama vediet ako taketo nieco konci. Nemyslim si ze chce zena byt za takuto osobu v muzovom zivote. Myslim ze mas na viac

michi2912
9. apr 2022

Nebudeš len akože nadržana a to je celé? V prvej diskusii si písala že snúbenec tá dlhšie odmieta sexuálne lebo je unavený z toho že ti s dietatom stavia pre vás dom

chcemradu
9. apr 2022

@amaliademi tak si predstavuj toho školiteľa pri svojom mužovi a on sa teda riadne poteší takej potope medzi nohami

lj31
9. apr 2022

@h2 you made my day😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈

amaliademi
autor
9. apr 2022

@tncka vyspať sa s nim nemám v pláne mám svoje zásady ... je ženatý a ja som zadaná ..len neviem ako pri ňom nemyslieť na milovanie sa s ním ..

jaskolka
9. apr 2022

A akú chceš radu? Ze použi to, čo ti tak"vlhne ", zarad sa do kategorie" ľahká "(aj inak by, som nazvala ženu, čo pôjde so ženatým a po chvíli aj tak skončí sama, keď sa ta nabazi starý cap.
Alebo použi to, čo máš na krku a jednoducho si to zakaz. Maximálne pohľady, to je tak všetko.
Dospelky človek sa vie ovládať, myšlienky sú myšlienky Jednoducho na to nemysli, alebo zmeň robotu.

danieli
9. apr 2022

Pobluznenie prejde, mesiac dva rozdychaj to, alebo zmen pracu, ani my s muzom nenosime obrucky, a jednu slecnu takto zahladenu som uz z firmy vyprevadzala…

amaliademi
autor
9. apr 2022

@simoncik nie nemám v pláne liest niekomu do postele kto si lahiňa každý večer k inej ..to nie na to žalúdok nemám ..len sa chcem zbaviť tých predstáv aké by to s ním bolo v posteli..podotýkam že zaľúbená niesom!

nini1978
9. apr 2022

@amaliademi slušná baba píše o Tom,ako sa chodí na hajzel utierať lebo vlhne keď sa na ňu pozerá ženatý chlap
Ti poviem, miss elegancia.mama musí byť na teba hrda'😉

ddaassuullaa
9. apr 2022

Uz to ani vtipne nie je, dokola to iste https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/som-poblaznena-do-starsieho-muza/#post-84793077
V dalsom prisoevku ho opries niekde a znasilnis?🤦‍♀️ alebo sa zobudis...stipni sa aj teraz.

amaliademi
autor
9. apr 2022

@ddaassuullaa myslela som si že tu sa dá o všetkom písať ale ako vidím tak nie.pekny deň vsetkym

patus_2
9. apr 2022

@amaliademi tak sa asi potrebuješ vyburit v posteli so snúbencom, ale si prestala myslieť na posteľ so šéfom. A inak ak má šéf 55, tak si nemyslí, žeby to v posteli bolo neviem aké čoromoro.

lavinis
9. apr 2022

No ak chces pretiahnut ženatého tak moc slušná nie si.

amaliademi
autor
9. apr 2022

@lavinis nechcem ho pretiahnuť...len mám také predstavy..keby som to chcela spravyt už dávno je po tom...

pinaofina
9. apr 2022

@amaliademi už si tu včera zakladala diskusiu a asi ti nestačilo. Tvoj muž pre vás stavia dom, maká a ty si ohrdnutá, lebo si dovolí byť unavený a máte sex len 1x týždenne. Ja som myslela, že ľudia sú citovo vyššie bytosti, ktoré majú vôľu a morálku, ale neviem 🤷🏻‍♀️ Už som ti písala včera, že to je normálne mať na nikoho “crush”, ale je to niečo s čím sa vysporiadaš inými myšlienkami a nie tým, že budeš čumieť na chlapa, ktorý podľa opisu možne aj zahýna žene len taký fukot. Toto nie je kniha z červenej knižnice, ale život dvoch rodín. Miesto toho, aby si sa v tom utápala v sobotu doobeda sa môžeš venovať rodine a prísť na iné myšlienky. Asi keď budeš naňho nonstop zazerať a na koníku furt rozoberať ako si z neho na mäkko, tak sa z toho nedostaneš. A tiež by som chcela vidieť tvoj výkon v práci, keď podľa opisu polovicu času sa utieraš na wc a druhú naňho zazeráš. Nechcem aby to vyznelo zle, ale fakt sa snaž prísť na iné myšlienky.

ddaassuullaa
9. apr 2022

Da sa, aj pises, ale clovek uz podvedome vyciti, kedy uz nejde o realny problem, ale zabavku. Co neskocis na chlapa, ak ti chyba sex? Poznas prislovie "co sa babe chcelo, to sa babe snilo?". Tak toto je tvoj pripad, nicn ine len potlacana vasen a nedostatok sexu

nini1978
9. apr 2022

@amaliademi jasné,že sa dá napísať o všetkom..
Ale čakáš na odpovede ako napr- "si slušná baba,len tak ďalej,chod do toho,zatiahni toho chlapa na hajzel,veď koho to má trapit,že je ženatý a ty máš doma chlapa a dieťa" čo si čakárne chcela čítať ako odpoveď na tvoj "výlev?"
Preboha sa zobuď,nemáš 14 rokov čo nevieš ako ovládať rozbúrené hormóny.
Mne osobne je dosť trápne za teba,že v tvojom veku také sprostosti ideš riešiť!

amaliademi
autor
9. apr 2022

@nini1978 ok končím túto diskusiu,budem sa snažiť vyhýbať sa kontaktu s ním ..prehodím sa na inú smenu ..zíde z oči,zíde z mysle...peknú sobotu vsetkym

nini1978
9. apr 2022

@amaliademi najlepšie riešenie
Prehodnot si všetko to ,čo máš teraz a čo by si riskovala,ak by si isla do toho s chlapom,ktorý má záväzky