Ženská masturbácia
Zdravím , mám priateľku a stále mi hovorí že nemasturbuje že pre nu to neni ,ale všetky okolnosti ukazujú že ano masturbuje ale nechce sa mi priznať sme spolu 11rokov , máme 27rokov a sex máme raz do mesiaca a raz orálne uspokojenie do mesiaca max , a ja mám to podozrenie že radšej masturbuje ako keby mala mať sex somnou ale neviem ako zistiť nejaké znaky alebo nieco tomu podobne že vážne masturbuje prosím nejaké rady aby som vedel na čom som . PS: komunikovať o tejto téme s ňou neni možné. Ďakujem
A ale odolnosti tomu nasvedcuju? Ma odretu susku alebo co🤣 mozno ozaj nemasturbuje, zeny maju casto nizsi apetit
@betulinka1 vies, podla seba sudim teba. Ked on ma pravidelne rande s Anickou Dlanovou, mysli si, ze jeho zena musi randit s Prstekom Ukazovakom. A pritom by stacilo ak by zlepsil komunikaciu a techniku a netrpel by sexualnou podvyzivou a aj jeho zena by si rada uzivala podpaplonove radovanky castejsie. Stacilo by ak by boli pri nich plne uspokojene jej potreby, nemusela by pri nich z nudy pocitat muchy na plafone
@viestta som sa zasmiala. Ja už som si ho predstavovala ako montuje tajné kamery po dome aby ju pristihol a ukáže jej aha vidíš mal som pravdu 😉
@really8 aby som vedel že sa stále nemám na to pýtať, aby som mal pokoj v hlave a keby už aj aby som si dal pozor pripadne ak by ma klamala, tak aj v budúcnosti aby som vedel , pretože keď dokáže oklamať v maličkosti dokáže oklamať aj v iných veciach
@mm1020 pýtať sa na to skutočne nemáš. Ale ty si zrejme hotový z toho, že by jej samej so sebou mohlo byt oveľa lepšie, ako s tebou. Lebo povedzme si to na rovinu, keby som vo vašom veku mala sex raz mesačne, tak by asi za veľa ten partner nestal
@mm1020 sex raz za mesiac v takomto dlho vzťahu je úplne normálny niektorí majú ešte menšiu frekvenciu
@anonym_6da8e7 vo veku 27 rokov?
@letfenixa to je jedno sú spolu 11rokov ..za ten čas sa do ženskej hlavy určite nazbieralo kvantum konfliktov a sporov ..a áno je vedecky dokázané že väčšina čiže dajme tomu 90% žien má v DLHOtrvajucich vzťahoch výrazne zníženú chuť na sex so súčasným partnerom...pri výmene partnera -novom vzťahu sa vie chuť ženy výrazne zvýšiť
A ty by si sex nechcel častejšie ako 1x do mesiaca?
@viestta som sa zasmiala. Ja už som si ho predstavovala ako montuje tajné kamery po dome aby ju pristihol a ukáže jej aha vidíš mal som pravdu 😉
@betulinka1 nieco take napadlo aj mne. Este jej da monitor tepu a GPS lokator a uz bude jasne kedy a kde to robi...
Toto tu zase napisal nejaky troll. Ja realne hlupnem ked čitam tieto blbosti :D Ale ano ženy normalne masturbuju a nie nieje normalne mat sex raz mesačne, to je velmi malo.
@letfenixa to je jedno sú spolu 11rokov ..za ten čas sa do ženskej hlavy určite nazbieralo kvantum konfliktov a sporov ..a áno je vedecky dokázané že väčšina čiže dajme tomu 90% žien má v DLHOtrvajucich vzťahoch výrazne zníženú chuť na sex so súčasným partnerom...pri výmene partnera -novom vzťahu sa vie chuť ženy výrazne zvýšiť
@anonym_6da8e7 ale kdeže, vôbec to tak nie je u všetkých, sme spolu podstatne dlhše, ako 11 rokov, taký mesiac aby bol sex len raz, sme ešte nezažili.
Toto tu zase napisal nejaky troll. Ja realne hlupnem ked čitam tieto blbosti :D Ale ano ženy normalne masturbuju a nie nieje normalne mat sex raz mesačne, to je velmi malo.
@yoginka231 nie som žiadny troll , len som jednoducho zúfalí už , preto mám v hlave zúfalé blbosti možno si to nahováram sám , a sám som si povedal že to bude posledná kvapka keď už budem písať sem 💁🏻♀️
Preco si este s nou?Ja by som nebola vo vztahu,kde mam sex jeden krat do mesiaca.Nie si spokojny tak sa rozid,najdi si inu.11rokov sa takto tryznit.Toto by som ja nedala
@yoginka231 nie som žiadny troll , len som jednoducho zúfalí už , preto mám v hlave zúfalé blbosti možno si to nahováram sám , a sám som si povedal že to bude posledná kvapka keď už budem písať sem 💁🏻♀️
@mm1020 tak sa postaraj o to, aby sex bol zazitok nielen pre teba ale aj pre nu. Potom ti nebudu hormony tlacit na mozog a ten nebude plodit sprostosti.
Ozaj, a ty nemasturbujes? Akoze uplne a vobec? Ked nie, je cas navstivit lekara, pretoze chyba je u teba
zistíš to tak, že paplón sa nadvihuje aj ked tam práve nie si
😀 ale ženy ti tu naložili, vlastne ty si na vine, že ona masturbuje a odmieta sex 😀
zistíš to tak, že paplón sa nadvihuje aj ked tam práve nie si
😀 ale ženy ti tu naložili, vlastne ty si na vine, že ona masturbuje a odmieta sex 😀
@karolinakr mozno neodmiea, len ju to s nim nebavi. Len je mi divne, ze este stale je s nim ked sex nefunguje. A asi nefunguje aj viac veci ked nie su schopni komunikovat
@mm1020 Ona by ti nemala povedat ani, ze KAKA. A nie to este, ze masturbuje. Proste, chapes co myslim, ze? Tak to tak neber.

Tak otazne je ci ju sex s tebou vobec bavi a uspokoji...ci masturbuje sa zasa odvija od toho ci vie vobec dosiahnut orgazmus, je relativn velke percento zien, ktore to nedokaze, ani ked su same... tam je potom odpoved "na co" a skutocne nemasturbuje.... ako si prisiel na to, ze podla teba urcite ano? kolko krat do mesiaca robis oral ty jej? urobi sa pri tom? Vies to vobec poriadne? Od toho sa odvija vsetko ostatne...