icon

Ženská masturbácia

mm1020
16. okt 2025

Zdravím , mám priateľku a stále mi hovorí že nemasturbuje že pre nu to neni ,ale všetky okolnosti ukazujú že ano masturbuje ale nechce sa mi priznať sme spolu 11rokov , máme 27rokov a sex máme raz do mesiaca a raz orálne uspokojenie do mesiaca max , a ja mám to podozrenie že radšej masturbuje ako keby mala mať sex somnou ale neviem ako zistiť nejaké znaky alebo nieco tomu podobne že vážne masturbuje prosím nejaké rady aby som vedel na čom som . PS: komunikovať o tejto téme s ňou neni možné. Ďakujem

Strana
z2
mm1020
autor
16. okt 2025

@mm1020 aby ste si nemysleli je to myslené tak že nie aby som ju zje*al za to mne to nevadí ale vadí mi keď klame a chcem zistiť či mam pravdu alebo nie aby som vedel na čom som , Ďakujem .

anonym_f5293b
16. okt 2025
@mm1020

@mm1020 aby ste si nemysleli je to myslené tak že nie aby som ju zje*al za to mne to nevadí ale vadí mi keď klame a chcem zistiť či mam pravdu alebo nie aby som vedel na čom som , Ďakujem .

@mm1020 ak sexujete raz do mesiaca a nie je nejaká frigidná, tak určite si to robí... to je celých 11r rovnako, či odkedy je tá frekvencia taká slabá? asi sa hanbí priznať.

mm1020
autor
16. okt 2025
@anonym_f5293b

@mm1020 ak sexujete raz do mesiaca a nie je nejaká frigidná, tak určite si to robí... to je celých 11r rovnako, či odkedy je tá frekvencia taká slabá? asi sa hanbí priznať.

@anonym_f5293b od začiatku vzťahu to tak je , len by som potreboval nejaké tipy ,triky , rady ako na to prísť alebo čo si odsledovať

anonym_f5293b
16. okt 2025
@mm1020

@anonym_f5293b od začiatku vzťahu to tak je , len by som potreboval nejaké tipy ,triky , rady ako na to prísť alebo čo si odsledovať

@mm1020 fúha, to asi neodsleduješ. u vás mužov sa to dá odsledovať? ja som tiež nútená to robiť, keďže môj muž nepotrebuje sex toľko ako ja. ale keď je to od začiatku u nej také, asi to tak často nepotrebuje. u mňa sa to zmenilo až po 2.pôrode, dovtedy mi tiež stačilo 2x do mes.

anonym_4fe2ea
16. okt 2025

@mm1020 stále je možnosť, že jej to úplne stačí, nikto z nás nevie ako je na tom keď sa o tom neviete rozprávať a je už na tebe či to akceptuješ, či to stačí aj tebe ....máš ešte možnosť skúsiť niečo častejšie s ňou a uvidíš

really8
16. okt 2025

@mm1020 a na co to potrebujes z nej dostat? Na co to musis vediet?

mm1020
autor
16. okt 2025
@really8

@mm1020 a na co to potrebujes z nej dostat? Na co to musis vediet?

@really8 aby som vedel že sa stále nemám na to pýtať, aby som mal pokoj v hlave a keby už aj aby som si dal pozor pripadne ak by ma klamala, tak aj v budúcnosti aby som vedel , pretože keď dokáže oklamať v maličkosti dokáže oklamať aj v iných veciach

glorikarebeka
16. okt 2025
@mm1020

@really8 aby som vedel že sa stále nemám na to pýtať, aby som mal pokoj v hlave a keby už aj aby som si dal pozor pripadne ak by ma klamala, tak aj v budúcnosti aby som vedel , pretože keď dokáže oklamať v maličkosti dokáže oklamať aj v iných veciach

@mm1020 prepáč, ale tebe asi ide o úplne niečo iné....nechaj ju tak,nech si spraví dobre sama

moonlight1210
16. okt 2025

@mm1020 “ale všetky okolnosti ukazujú že ano masturbuje”
“ neviem ako zistiť nejaké znaky alebo nieco tomu podobne že vážne masturbuje prosím nejaké rady aby som vedel na čom som”

Tak teda mas nieco, ci si to len myslis?
Alebo iba na zaklade, ze mate sex 1x do mesiaca? Ze podla teba nemoze tak dlho vydrzat?

A ibaze ju osobne prichytis pri tom, to je jediny dokaz.

denkabemommy
16. okt 2025

🤣 tak takúto diskusiu by som akceptovala od 15r pubertiaka ale miesto toho, že sa tu fokusuješ na to, či tvoja partnerka onanuje sa zamysli, prečo chce sex s tebou len raz do mesiaca. Očividne to je s tebou nuda 🤷🏼‍♀️.

really8
16. okt 2025
@mm1020

@mm1020 no a teraz pravdu.

Aj keby. Nemusi ti o tom hovorit. Ty nemusis vediet pravdu. A ak cela tvoja dovera k nej stoji na tom ci sa ti prizna ze masturbuje.....uz ste spolu moc dlho. Nemate buducnost

anonym_ed2710
16. okt 2025

@mm1020 mne by skôr robil problem ten sex 1x za mesiac než nejaká masturbácia 😀😀 veď v priemere s partnerom mávame sex 9/10x do týždňa.

anonym_3d9d1b
16. okt 2025
@anonym_ed2710

@mm1020 mne by skôr robil problem ten sex 1x za mesiac než nejaká masturbácia 😀😀 veď v priemere s partnerom mávame sex 9/10x do týždňa.

@anonym_ed2710 tak vies nie vsetci sme ako kralici. Ale super ze si sa pochvalila.

mm1020
autor
16. okt 2025
@glorikarebeka

@mm1020 prepáč, ale tebe asi ide o úplne niečo iné....nechaj ju tak,nech si spraví dobre sama

@glorikarebeka o čo mi ide podľa teba , a ďakujem za odpoved

anonym_ed2710
16. okt 2025
@anonym_3d9d1b

@anonym_ed2710 tak vies nie vsetci sme ako kralici. Ale super ze si sa pochvalila.

@anonym_3d9d1b sme zdravý mladý ľudia, ktorých sex baví. Prirovnanie králici mi príde irelevantné 😄 ja sa nechávalim ale hovorím, že to je z môjho pohľadu oveľa väčší problem než masturbacia ženy či muža

anonym_3d9d1b
16. okt 2025
@anonym_ed2710

@anonym_3d9d1b sme zdravý mladý ľudia, ktorých sex baví. Prirovnanie králici mi príde irelevantné 😄 ja sa nechávalim ale hovorím, že to je z môjho pohľadu oveľa väčší problem než masturbacia ženy či muža

@anonym_ed2710 ak si chcela upriamit pozornost na to, ze raz za mesiac je malo, nie je treba uvadzat ako casto to mas ty.

anonym_d1ddc0
Autor odpoveď zmazal
anonym_ed2710
16. okt 2025
@anonym_d1ddc0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d1ddc0 ideš opravovať pravopis ale sama nevieš diakritiku? Nenarodila som sa na Sk a ani na Sk už nežijem, nemusím ovládať 100% pravopis narozdiel od teba 🤗 a ano knihy čítame, bud v nemčine alebo angličtine 🤭

anonym_b7b059
16. okt 2025
@denkabemommy

🤣 tak takúto diskusiu by som akceptovala od 15r pubertiaka ale miesto toho, že sa tu fokusuješ na to, či tvoja partnerka onanuje sa zamysli, prečo chce sex s tebou len raz do mesiaca. Očividne to je s tebou nuda 🤷🏼‍♀️.

@denkabemommy no keby sa ma muz vypytoval, ci si to robim a este aj ako casto a potom by mi vycital, ze preco, ked je tu on a neviem co este, tak s takym by som ani nebola. Nevyzvedam ja, nevyzveda on. Vybavene.

anonym_8f765b
16. okt 2025

No ano aj mne by to vadilo keby muž radšej si to robí sam ako mať sex somnou
A áno myslím si ,ze úprimnosť vo vzťahu je alfa a omega
Lenže bohužiaľ to nemáš ako zistiť u ženy,je to málo pravdepodobné 🫣

viestta
16. okt 2025
@mm1020

@mm1020 a co spravis s tym, ked to zistis?

anonym_b62ab7
16. okt 2025

@mm1020 nie nemusí mať každý sex často. Áno, môže jej to stačiť raz do mesiaca, sú ľudia, čo sexujú často a potom na druhých hovoria, že tiež musia mať sex a že masturbujú, podvádzajú, nie sú zdravý, musia ísť ku psychológovi, alebo sexuológovi. Podľa mňa tam skôr patria tí, čo sexujú niekoľko krát za deň😮. Veď nemajú čas na nič iné, záujmy, záľuby a pod. Nezistiš to. A nie je to dôležité. Skús sa jej opýtat že prečo len raz za mesiac.

zuzinka888
16. okt 2025
@mm1020

@mm1020 a ked clovek nedoveruje v malickostiach, tak nedoveruje ani vo vaznych veciach. Ani ja si to nerobim a keby ma partner nutil aby som sa "priznala" k niecomu co nerobim- len aby si on nieco potvrdil -nieco co nie je- kopla by dom ho do guli tak ze by si to ani on peknych par dni nerobil. Dufam ze tvoja partnerkanajde aj nieco ine- zreleho muza a neostabe s nevyzretym jedincom iba preto ze ho stretla ked mala sladkych 15-16 a nevedela ani co hlada.

anonym_d1ddc0
Autor odpoveď zmazal
anonym_ed2710
16. okt 2025
@anonym_d1ddc0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d1ddc0 bolo ale to teba zaujímať nemusí 🤗 a podráždená nieje ani zďaleka. Len mi prídeš komická

sissy27
16. okt 2025

@mm1020 keby sa ma chlap dookola vypytuje ci si to robim aj sama alebo nie a vlastne jedine, co chce pocut, je “ano robim” tak tiez nemam chut. Ani na sex s nim a ani s nim dalej byt. Takze bud rad, ze pretrpi ten sex aspon 1x do mesiaca. Mimochodom, nikdy si sa ani len trosku nezamyslel nad tym, ze to s tebou nie je nejaky extra zazitok, ked nema zaujem castejsie? Ze mozno ma nejaku nevyriesenu traumu v sebe, alebo prilis konzervativnu vychovu?? Vazne jedine nad cim rozmyslas je masturbacia? To o tebe celkom dost vypoveda…

januska12323
16. okt 2025

Áno úplne jej to môže stačiť a po tvojom posadnutí zisťovaním vlastnej pravdy môžeš byť rád, že ťa ešte neposlala doprdele.

betulinka1
16. okt 2025

@mm1020 preco by mala. Ved nemusi mat chut viackrát. A co jej s tym nedas pokoj. Naco sledovat a stopovať a neviem co este 🙈🙈🙈. Na chut na sex nie je tabulka, toto je normalne a toto nie. Proste kazdy clovek je iny.

anonym_4cbec9
16. okt 2025
@anonym_b62ab7

@mm1020 nie nemusí mať každý sex často. Áno, môže jej to stačiť raz do mesiaca, sú ľudia, čo sexujú často a potom na druhých hovoria, že tiež musia mať sex a že masturbujú, podvádzajú, nie sú zdravý, musia ísť ku psychológovi, alebo sexuológovi. Podľa mňa tam skôr patria tí, čo sexujú niekoľko krát za deň😮. Veď nemajú čas na nič iné, záujmy, záľuby a pod. Nezistiš to. A nie je to dôležité. Skús sa jej opýtat že prečo len raz za mesiac.

@anonym_b62ab7 Sexuje niekoľkokrát za deň a ver mi alebo nie, nemám problém navariť, upratať, nakúpiť,o dieťa sa postarať, isť si zabehať do parku, venovať sa koníčkom atď.
Chorá určite nie som, proste sú ľudia, ktorí sex chcú a potrebujú oveľa viac ako iní ale to z nich nerobí čudákov! Nepadám večer od únavy, mňa skôr orgazmus nabudí a mám viac energie, lepšie sa mi pracuje a behá okolo domácnosti, dieťaťa. Takže aj normálne zdravý človek, ktorý nepotrebuje psychológa a sexuológa, môže mať sex každý deň, veď nikomu tým neubližuje.

viestta
16. okt 2025
@betulinka1

@mm1020 preco by mala. Ved nemusi mat chut viackrát. A co jej s tym nedas pokoj. Naco sledovat a stopovať a neviem co este 🙈🙈🙈. Na chut na sex nie je tabulka, toto je normalne a toto nie. Proste kazdy clovek je iny.

@betulinka1 vies, podla seba sudim teba. Ked on ma pravidelne rande s Anickou Dlanovou, mysli si, ze jeho zena musi randit s Prstekom Ukazovakom. A pritom by stacilo ak by zlepsil komunikaciu a techniku a netrpel by sexualnou podvyzivou a aj jeho zena by si rada uzivala podpaplonove radovanky castejsie. Stacilo by ak by boli pri nich plne uspokojene jej potreby, nemusela by pri nich z nudy pocitat muchy na plafone

Strana
z2