icon

Ženy 35+ a ich názory na vzhľad mužov

3. okt 2022

Ahojte,
čo sa Vám na mužoch, nás ich výzore nepáči? Napr. kamarátka neznáša holohlavých mužov, mne osobne nevadia. Vadí však mi, ak chlap je hrbatý, vadí mi, keď má prsia. Čuduj sa svete, také menšie pivné bruško mi nevadí. Nepáčia sa mi pokazené zuby v ústach. Ako to máte vy, ženy nad 35 + ?
Vy už máte na chlapov nižšie nároky podľa výzoru? Alebo ste ženy, ktoré si povedia:” cvičím, mame-up, kozmetika, pedikúra, kaderníčka …. , starám sa o seba a vyzerám dobre! Očakávam, že aj partner sa bude o seba starať a bude mať “primeraný “ výzor k tomu môjmu.
Máte takéto očakávania k pánskému pohlaviu?
Som zvedavá, že ČO “MUSIA” robiť páni pre svoj výzor, aby boli v očiach žien atraktívni? Nám ženám, je to jedno?

Povaha je základ, jasné! Lenže, aby Vás pozval pán na kávu, musí sa Vám najprv fyzicky páčiť. Potom zisťujete povahu … 🙂 Aká je fyzická krása muža? Aj hercov môžete písať. 🙂

mandzula
3. okt 2022

@janickacrazy a to sa este sestricky pyta, ze ake ma rada vino, ked mu povedala, ze cervene, tak jej kazal nech si vecer prinesie, ked za nim pride na izbu. Oni si fakt nevedia uvedomit, ze ich zasla slava je zasla uz asi tak 50 rokov.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mandzula
3. okt 2022

@mamula20 tu nejde o reakciu okolia, ale o nekonecne chlapske sebavedomie.🙂

tenerifka
3. okt 2022

Som stastne vydata 23 rokov, mam 48, a noveho partnera si uz pravdepodobne hladat nebudem, aj keby som zostala sama, ja som vzdy bola aj som narocna, nic sa nezmenilo.
Pre mña je u muza co sa vzhladu tyka neakceptovatelne: nadvaha, sive vlasy, rysave vlasy, plesina,brada/fuzy skarede zuby, neprijemny zapach akehokolvek druhu.
Povahu tu rozoberat nebudem, to by bolo na dlhsie.
Takze realisticky-do mojho proofilu pana bozskeho by sa zmestil mozno 1 chlap z 10-tich a max. 40-rocny, a ten by zase nechcel mña, tak sa tym vobec nezaoberam.

akvi
3. okt 2022

@mandzula jzs, presne!!! Ja mám z niektorých takých chlapov pocit, že dostanú menzes 😅 Chlap musí byť v prvom rade chlap, musí z neho vyžarovať, že sa môžem o neho oprieť, doslova, aj prenesene. Je úplne jedno, či je štíhly, alebo má pár kíl navyše, dôležitý je pre mňa ten pocit, ktorý musí byť "cítiť" z každého slova, gesta a pod , že som chlap a som oporou.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
3. okt 2022

Mne sa na mojom chlapovi (este nezijeme spolu,3 r vztah) paci, ze VŽDY pride za mnou vonavy, čistý, pekne obleceny, proste ze mu zalezi na tom, aby sa mi páčil. A potom na ňom milujem dlhe vlasy, (nie su po pas 🤣),ma ich husté,zdrave,krasna cokoladova farba,ktoré si nechal kvoli mne, pre mna to je velmi sexi, plešati ma nepritahuju☺️.

janickacrazy
3. okt 2022

@tenerifka sivé vlasy? tvoj muž ich nemá? či sa farbí?

mandzula
3. okt 2022

@mamula20 ale vies co je paradox? On je vecne namosureny, zaujimaju ho len peniaze a majetky, ale ked mu to vyhovuje, je to sarmantny vampir, takze nam je komicke, ako sa vie pretvarovat pred cudzimi.

ndrag
3. okt 2022

Som uz takmer v tom veku tiez. Co urcite viem, tak by som v zivote nechcela chlapa s hnilimi zubami a alkoholickym pupkom. Ani takeho, co zanedbava lekarov, nehybe sa a neriesi ako sa stravuje. Ale crty tvare, vyska, ci ma, alebo nema vlasy vacsinou u mna nehrali rolu.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mandzula
3. okt 2022

@mamula20 gulali ocami, a ked sme ho brali domov, s ulavou si vydychli.😀

siska53
3. okt 2022

Nemam pocit, ze by sa mi nejak zmenili poziadavky od dvadsiatky, resp.teenedzerskeho veku..

tenerifka
3. okt 2022

@janickacrazy nema, ma cierne vlasy, par sedin, rovnako ako mal pred 10-timi rokmi. Vie, ze ked sa to zhorsi, bude sa musiet kvoli mne farbit. Ja mam zo sivych vlasov hrozu

dzt
3. okt 2022

@tenerifka len to nie. Prefarbeny chlap je najhoršie čo môže byť. A za každých okolnosti to bohužiaľ je vidieť 🤷🏽‍♀️

tenerifka
3. okt 2022

@dzt zatial to neriesim, uvidime, ked to bude aktualne

vroni
3. okt 2022

Mne sa zase páčia pevnejší chlapi, zase nie 150 kilove fuciace skrine, ale vyšportovane postavy nemusím a chudi a vysokí muži sa mi úplne na totalku hnusia. Jasne, ze čisté zuby a žiaden draci dych, ale zmysel pre humor je absolútna nutnosť a inteligencia a schopnosť diskutovať tiež. Vlasy, kde a koľko sú mi úplne fuk

shelby88
3. okt 2022

Celkové vyžarovanie, charizma a hlavne aby nebol sprostý. Upravený, čistý voňavý aby nesmrdel od cigariet staral sa o chrup. Výškovo primeraný keďže som nízka, prirodzené svaly, ale nie moc tak akurát, jemné strnisko.

autor
3. okt 2022

@mandzula A to sa dá podľa čoho zistiť? Na prvý pohľad asi ťažko. Väčšinou (asi) ak človek zistí, keď s ním začne žiť, bývať. Zistí, že pomaly má viac topánok ako žena. Či ako inak sa dá zistiť? 🧐

mandzula
3. okt 2022

@autor podla stylu obliekania, nagelovanych vlasov s melirom, briadky od barbera, oholenych ruk a noh, parfumu, ktory citit 10 m pred a 10 m za dotycnym, popripade napichanych ust, botoxu...

endrien2013
3. okt 2022

Mám 35 a muža stále toho istého už cez 15rokov, ale nároky mám na neho stále rovnaké 😀 čistota pól života 💪 stále športuje, cvičí, vždy je voňavý, upravený, oholený, bradu upravenú…. neznášam mužov čo v dlhom vzťahu na seba kašlú a už sú si tou svojou ženou istí.
A neznášam strašne u mužov špinavé ruky a neupravené zarypane špinavé nechty 🤢

heisenberg
3. okt 2022

@acrobaleno chceme fotky ako dôkaz

sticker
acrobaleno
3. okt 2022

@heisenberg Nemôžem, ešte by si sa tu ty a polka osadenstva MK do mňa zaľúbili a mala by som z toho iba problémy. 🔥

falbala132
3. okt 2022

@acrobaleno ja som sa s prvym frajerom rozisla aj preto, lebo som si po roku uvedomila, ze mi strasne vadi, ze ma prsty kratsie ako ja 😅

miadi
3. okt 2022

Mam 40 a nemam nizsie naroky. Keby som bola raz vdova tak chcem chlapa jedine ked bude minimalne tak dobry alebo lepsi ako Moj zosnuly ( momentalne živy 🤣) par kg najviac mi nevadi skor by vadilo telo ako Sheldon take šparatko. Ale ani byčia sija co vyzera ako vyhadzovac.co tu citam Hnile zuby 🥹to kde sme? Spinavy ci neupraveny? Tak na rande s homelessakom by Asi ziadna nesla . Ved to je take samozrejme. Ze tam musia byt zaklady hygieny . Ked tak specificky .. nemal by mat fuzy nepacia sa mi a malokomu sa hodia . Ako sa stym bozkava?( to je len recnicka otazka nie pre tie co maju doma fuzaca a strasne fajn sa im to bozkava to everyone their own) Nemusi byt klasicky krasny ale mal by potesit aj moje oko. Mal by vediet davat tie naj medvedie objatia ako Moj muz 😍

jana_eyre_2
3. okt 2022

Mam 38 rokov a zaujme má vždy muž ktorý je čistý, pôsobí inteligentne (čiže žiaden sedlák trápny) a fyzicky sa mi páči keď ma zarastenú bradu, vklude aj dlhú, alebo krátku.. kedysi sa mi páčili iba krátkovlasi muži, ale teraz sa mi páčia aj dlhovlasi (s copikom) v kombinácii s tou bradou (tá je premna dosť dôležitá, to mám tak odjakživa, ešte keď to ani moderné nebolo) páči sa mi keď má výrazný nos, úzke pery a okuliare, ale to nie je podmienka..

Odpudzuje má hlavne zle správanie, keď je niekto prehnane sebavedomý a trápny.. ak je muž príjemný a vtipný, tak mi je zväčša sympatický aj keby nebol zrovna môj typ..

marifu
3. okt 2022

Tak vysoké nároky máme každá, ale čo si budeme nahovárať, starneme aj my, preto si máme vyberať partnera primeraného k nám, k veku, postaveniu, rovnakým hodnotam a nebude nám nič vadiť. Ale samozrejme v mojich snoch je tam dokonaly, krásny, ciernovlasy (mám blondaka) romanticky hrdina

jovka
3. okt 2022

Ja napr som mala typ svalnatý,tmavý, potetovaný,na rande som šla s blondakom atletickym,a sme spolu zatiaľ 2 roky ale klape to klop klop,určite sa mi protivua škaredé zuby ,trošku bruško by mi nevadilo,nemám rada chudych chlapov, metro sexual nemusí byť ale musí mi voňať ,aj tak ma ten môj potom chytil na to aký je múdry a zmysel pre humor,aj som mu prepacila atletickost a neposkrvenu pokožku😅

germaniawerks
3. okt 2022

"Očakávam, že aj partner sa bude o seba starať a bude mať “primeraný “ výzor k tomu môjmu." -- Rozumiem, ako to myslíš, ale môžeš byť sklamaná. To, koľko si dopraješ a koľko na sebe pracuješ (wellness, cvičenie, kúry,...) pre muža nič neznamená, a preto ti za to nebude nič odplácať. Ráta sa mu iba to, ako reálne vyzeráš, a nie koľko času, peňazí vynakladáš. Preto by si takéto veci mala robiť len sama kvôli sebe. Lebo si za to nič nekúpiš.

bodka70
3. okt 2022

Tak ja tu budem asi jedna z najstarších,50+, presnejšie o pár dni 52. Vraví sa, že ženy po päťdesiatke majú na muža už len jednu požiadavku: aby nebol k@kot 🤣. Čo je prekvapujúco dosť náročná požiadavka. Ale teraz vážne: milý usmev, musí mi voňať, nech sa s ním nenudim, výška, váha, množstvo vlasov či chlpov nerozhoduje, ak to nie je extrém.