icon

Žiadajú vaši partneri análny styk?

14. sep 2025

Ahojte zienky. Chcem sa spytat. Aj vasi muzi manzelia
iod vas chcu do *zakazanej zony*? A ak ano povolujete im to? Odo mna to manzel ocakava a normalne vyzaduje. Je tym priam posadnuty. Niekedy mu to povolim ale. Celkovo je to akoby druh fetisu alebo coho. Na zahranicnych forach vsak zienky spokojne robia. Neviem. My sme na sk dake konzervy alebo. Aj mne stale muz hovori, ze som konzerva a ze kazdy to dnes praktikuje. Ze nech nie som stara skola.
anonymne diskutujme spookojne.

Strana
z4
dominikak4
24. sep 2025
@lindusss2016

@dominikak4 ale za to, ze vam to nevyslo, neznamena to, ze inym zenam sa to nemoze pacit. Proste ste nevedeli, ako na to. Analny sex moze byt uzasny zazitok, ked to medzi partnermi klape.

anonym_82969f
25. sep 2025

@anonym_autor nie nevyžaduje to partner odo mňa a určite by ani nepochodil. Ak by sa predsa zmienil a chcel, tak určite by bol on prvý čo by mal v zadku ten najväčší vibrator a potom ja. Ozaj na MK zisťujem že mám doma asi dokonalého muža, ktorý nepotrebuje štetku ktorej dá do riti aby sa cítil dominantný, ale normálnu ženu.

astrobot
25. sep 2025

@anonym_autor u nás to vyzadujem ja😉

tuzime_po_splynuti
26. nov 2025

Tu je zasa nagrcane od bigotnych katolikov, ktori nakoniec aj priznaju, ze im to viera a ponizenie nedovolia, ale prezliekaju to za biologiu, fyziologiu, nenormalnost, blabla bla ... bla. Nechajte ostatnych konecne zit a robit, co chcu, a vy sa chodte pomodlit. Slovensko sa od nejakeho Iranu zas tak velmi nelisi. Akurat v Irane tuzia po slobode viac nez na slovensku.

tuzime_po_splynuti
26. nov 2025
@anonym_82969f

@anonym_autor nie nevyžaduje to partner odo mňa a určite by ani nepochodil. Ak by sa predsa zmienil a chcel, tak určite by bol on prvý čo by mal v zadku ten najväčší vibrator a potom ja. Ozaj na MK zisťujem že mám doma asi dokonalého muža, ktorý nepotrebuje štetku ktorej dá do riti aby sa cítil dominantný, ale normálnu ženu.

@anonym_82969f no ak ma teba, tak normalnu nema, ale dolezite je, ze ta ma, ze ta vlastni. 🙂 Vacsina ani neviete, co pisete.

anonym_29a0a8
26. nov 2025
@letfenixa

@anonym_7e348a plus ona chce použiť strap on a on nechce. Úplný sebec.

@letfenixa tieto anglické názvy sú najviac 🙈

Strana
z4