icon

Žiadosť partnera o nosené nohavičky

31. jan 2026

S partnerom sme spolu 5 rokov, máme normálny, bežný vzťah, rozumieme si v živote aj v posteli, žiadne extrémy, ale vieme sa uvoľniť a užiť si jeden druhého. Ale ako píšem,.všetko v rámci normy, normálny vzťah. Teraz ale už asi 3 mesiace do mňa hučí,.aby som dala svoje nohavičky, nosené. Že ich chce mať pri sebe. Sám si ich nevezme, našťastie,.to by mi prišiel ako úplný psychoš. Ale chce ich dostať. Ja neviem, nejde o úchylku, však? Či? Ja viem, budem považovaná tiež za trolla alebo čo, ale mám 35 a nejdem googlit somariny, lebo mi to príde trápne. Len mi, prosím, napíšte, že je to ok, že nie je blázon ani on, ani ja... Mne sa to zdá zvláštne a zbytočne.

Strana
z2
anonym_882d8c
1. feb 2026

Preco pouzite, nechapem.. daj mu ciste, ked uz 🙂

mandzula
1. feb 2026

Nepyta ich od cudzej, ale svojej zeny, pretoze ho to vzrusuje, ja na tom nic zle nevidim. Za mna nie je ziadny uchyl.

anonym_e196db
1. feb 2026
@mogaa

@anonym_autor tak možno chce mať len ten pocit že ťa má/cíti pri sebe....veď nikde nie je písané že sa hneď bude odbavovať lebo ich má....

@mogaa vidis? To mas tip do svojej diskusie, kde sa pytas ako povedat frajerovi, ze si naostro😇

anonym_38df54
1. feb 2026

Môj pýtal ale dala som mu nové nohavičky čerstvo kúpené 😃 použité alebo nosené a vyprate by odo mňa nedostal

svokrinjazykmonika
1. feb 2026

@anonym_autor ja mu pošlem. Za pár €. Aj nosené ponožky ak by chcel. 😁 Na rodičáku je každé euro dobré.

anonym_890bf4
1. feb 2026
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor ja mu pošlem. Za pár €. Aj nosené ponožky ak by chcel. 😁 Na rodičáku je každé euro dobré.

@svokrinjazykmonika To by aj na dochodku mohla byt dobra praca na privyrobenie si. Ponosit, poslat.

anonym_890bf4
1. feb 2026
@svokrinjazykmonika

@svokrinjazykmonika aby si zase neprerobila, ak posles 20 eurove za par eur. Pridaj postovne. Jedine take, co su na vyradenie alebo z pepca.

patrike
1. feb 2026
@mandzula

Nepyta ich od cudzej, ale svojej zeny, pretoze ho to vzrusuje, ja na tom nic zle nevidim. Za mna nie je ziadny uchyl.

@mandzula Cisto definicne uchyl je, fetisizmus ma aj svoj kod diagnozy. Ziada nejake predmety, ktore mu maju sposobovat vzrusenie.

mandzula
1. feb 2026
@patrike

@mandzula Cisto definicne uchyl je, fetisizmus ma aj svoj kod diagnozy. Ziada nejake predmety, ktore mu maju sposobovat vzrusenie.

@patrike Pisem za mna.

anonym_f72d8e
5. feb 2026

@anonym_autor no len si daj pozor, či takých nohavičiek nemá doma viac. Nemyslím reálne že by spaval aj s inými, ale aj po internete hľadajú takéto dobroty od cudzích žien, ak majú takú úchylku... Musíš si sama povedať či je to ok pre teba. Dosť dlho mu trvalo kým sa prejavil

lienka.7
5. feb 2026

@anonym_autor si vypytaj jeho slipy. Ale nie. Ako sorry, pokial ty nie si troll, tak tvoj priateľ je uchyl.

anonym_a74cf5
5. feb 2026
@anonym_f72d8e

@anonym_autor no len si daj pozor, či takých nohavičiek nemá doma viac. Nemyslím reálne že by spaval aj s inými, ale aj po internete hľadajú takéto dobroty od cudzích žien, ak majú takú úchylku... Musíš si sama povedať či je to ok pre teba. Dosť dlho mu trvalo kým sa prejavil

@anonym_f72d8e včera som bola po čase chvíľku na pokeci. Za pol hodinu tri inzeráty dva kúpim nohavičky tretí zhanal ženu v silonkach

oldmen
6. feb 2026

Kriste pane to je teda debata. Ktora z vas co ho ma za uchyla sa necha vlasnym muzom priatelom obstastnit jeho jazykom ?moc vas tu takych asi nebude tiez si rad pripomeniem vonu svojej priatelky a aj nohavickami ale aj salom. Tak hura som uchylak deviant a neviem este co. Ale keby ste nam nevonali verte nerobili by sme to.

sova7
Autor odpoveď zmazal
sova7
6. feb 2026
@oldmen

Kriste pane to je teda debata. Ktora z vas co ho ma za uchyla sa necha vlasnym muzom priatelom obstastnit jeho jazykom ?moc vas tu takych asi nebude tiez si rad pripomeniem vonu svojej priatelky a aj nohavickami ale aj salom. Tak hura som uchylak deviant a neviem este co. Ale keby ste nam nevonali verte nerobili by sme to.

@oldmen hej jasné každý chlap ide na sluzobku s gatkami svojej ženy aby sa mu lepšie zaspavalo aj v robote má jedny vo vrecku aby mu smutno nebolo. Uplná normálka. V škôlke mal macika teraz nosí so sebou gaťky 🤣

oldmen
6. feb 2026

Ja osobne nosim slipy a aj trencle.

anonym_c8eb7a
13. feb 2026

@anonym_autor akože pobavila ma táto téma, čo ja viem, to musíš vedieť ty a pokiaľ Ti to nerobí problém nie je to jedno? Načo Ti je kto si čo o tom myslí..jemu povedz svoje pocitY a spýtaj sa na jeho pocity priamo ak ťa to zaujíma a normálne sa dohodnite 😊akože moj ma nepýtal nohavičky nikdy aspoň si nepamatám, ale všimla som si že pravidelne si príde privoňať moje vlasy a krk a doslova si to užíva 😅 ja keď mi chýba rada si privoňiam jeho košeľu či pyžamo 😅 tiež som si všimla že občas privonia aj moje nohavičky keď mi ich dá dole z toho musím držať výbuch smiechu alebo kukám že čo robí 😅ale nerieším každý máme to svoje pokiaľ tomu nikomu neubližujeme ani sebe ani vzťahu tak akože len keby takéto uchylky na svete boli…

anonym_c8eb7a
13. feb 2026
@anonym_890bf4

Cim to je, ze zeny nechcu po muzoch nosene boxerky.

@anonym_890bf4 možno preto, že ich máme v rukách stále 😅😅

anonym_33a247
13. feb 2026

@anonym_autor si myslim, ze pokial to nepreháňa, nie je to úchylné, len chce cítiť tvoje feromóny

mesiacik66
26. feb 2026
@anonym_447506

@anonym_autor ja niekedy nechám svoje použité nohavičky mužovi na posteli položené… ma to rad a je to taká mala provokácia, viem, že ho to nažhaví… nevidím na tom nič divne… však to nepýta cudzí chlap… každý mame niečo divne, čo nás rajcuje

Ahoooooj moja úchylka je ked mozem svoje spodné prádlo natiahnuť partnerovi na jeho tvár a uzivam si pohlad na neho...vzrusuje ma pánska navsteva a vtedy tiez nechám v kúpeľni a niekde na sedacke moje spodné prádlo...

Strana
z2