icon

Žiadosť partnera o nosené nohavičky

31. jan 2026

S partnerom sme spolu 5 rokov, máme normálny, bežný vzťah, rozumieme si v živote aj v posteli, žiadne extrémy, ale vieme sa uvoľniť a užiť si jeden druhého. Ale ako píšem,.všetko v rámci normy, normálny vzťah. Teraz ale už asi 3 mesiace do mňa hučí,.aby som dala svoje nohavičky, nosené. Že ich chce mať pri sebe. Sám si ich nevezme, našťastie,.to by mi prišiel ako úplný psychoš. Ale chce ich dostať. Ja neviem, nejde o úchylku, však? Či? Ja viem, budem považovaná tiež za trolla alebo čo, ale mám 35 a nejdem googlit somariny, lebo mi to príde trápne. Len mi, prosím, napíšte, že je to ok, že nie je blázon ani on, ani ja... Mne sa to zdá zvláštne a zbytočne.

Strana
z2
anonym_882d8c
Včera o 12:10

Preco pouzite, nechapem.. daj mu ciste, ked uz 🙂

mandzula
Včera o 12:12

Nepyta ich od cudzej, ale svojej zeny, pretoze ho to vzrusuje, ja na tom nic zle nevidim. Za mna nie je ziadny uchyl.

anonym_e196db
Včera o 12:15
@mogaa

@anonym_autor tak možno chce mať len ten pocit že ťa má/cíti pri sebe....veď nikde nie je písané že sa hneď bude odbavovať lebo ich má....

@mogaa vidis? To mas tip do svojej diskusie, kde sa pytas ako povedat frajerovi, ze si naostro😇

anonym_38df54
Včera o 12:19

Môj pýtal ale dala som mu nové nohavičky čerstvo kúpené 😃 použité alebo nosené a vyprate by odo mňa nedostal

svokrinjazykmonika
Včera o 14:03

@anonym_autor ja mu pošlem. Za pár €. Aj nosené ponožky ak by chcel. 😁 Na rodičáku je každé euro dobré.

anonym_890bf4
Včera o 14:05
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor ja mu pošlem. Za pár €. Aj nosené ponožky ak by chcel. 😁 Na rodičáku je každé euro dobré.

@svokrinjazykmonika To by aj na dochodku mohla byt dobra praca na privyrobenie si. Ponosit, poslat.

anonym_890bf4
Včera o 14:08
@svokrinjazykmonika

@svokrinjazykmonika aby si zase neprerobila, ak posles 20 eurove za par eur. Pridaj postovne. Jedine take, co su na vyradenie alebo z pepca.

patrike
Včera o 17:13
@mandzula

Nepyta ich od cudzej, ale svojej zeny, pretoze ho to vzrusuje, ja na tom nic zle nevidim. Za mna nie je ziadny uchyl.

@mandzula Cisto definicne uchyl je, fetisizmus ma aj svoj kod diagnozy. Ziada nejake predmety, ktore mu maju sposobovat vzrusenie.

mandzula
Včera o 17:14
@patrike

@mandzula Cisto definicne uchyl je, fetisizmus ma aj svoj kod diagnozy. Ziada nejake predmety, ktore mu maju sposobovat vzrusenie.

@patrike Pisem za mna.

Strana
z2