Žiarlim na priateľkinho kamoša
Ahojte!
Viem, že toto je ženské fórum, ale tak snáď sa neurazíte. Sme s priateľkou mladý pár, ja 26, ona 22, máme tak trochu vzťah na diaľku, keďže ja som išiel po škole do ČR, kde pracujem a bývam v podnájme, ona ešte študuje na VŠ a býva na intráku v BA. Sme spolu 3/4 roka, ona je skvelé dievča, ale čím ďalej tým viac mi ide na nervy jej kamoš. Poznajú sa vyše 3 rokoch, kedysi spolu aj začali randiť, ale netrvalo im to dlho, vraj spolu ani nič nemali, len chvíľu randili a potom to skončilo, čo ona mi nechce povedať, že prečo...vždy len odvrkne, že je to dávno za ňou a ona to nechce rozoberať. Vkuse povie, že on je len kamoš...Tak ostali kamoši, normálne mi ho časom predstavila, viem, kto to je, atď., ale mne to už nepríde normálne. Oni si vkuse píšu, 2 dni si napr. nepíšu a už sa ozve jeden druhému, ako sa má, bežne si píšu správy typu dobré ráno, dobrú noc...Alebo cez týždeň, minule som jej večer volal ako vždy a ona mi vraví, že idú do mekáča spolu, že príde po ňu, že ona má chuť na zmrzlinu. Bolo cca 21:30. Ďalší prípad, minule šli spolu na večeru, potom že sa boli ešte prejsť večer na Slavíne. Nestretávajú sa často, to nie, ale aj tak je to divné, teda pre mňa...
Inak je super priateľka, snažím sa víkendy ísť vždy za ňou, niekedy už štvrtok, kedy piatok beriem home office, vtedy je super, je so mnou, trávi so mnou čas, ale cez týždeň keď tam nie som, jak keby bola mimo...
Čo si o tom myslíte?
@anna_maria1 Asi budem musieť, lebo už to začínam nezvládať s ňou
Na všetko potrebuješ pohľad z oboch strán, takže je dobre, že si sem napísal.
Ale ja ti dám aj chlapskú radu.
Cez víkend choď zasa za ňou, sadnite si spolu a povedz jej do očí presne to, čo si napísal sem. Nekonfrontuj ju cez mobil, alebo nejaký chat. Pekne zoči voči, aby si videl jej skutočnú reakciu. Nijako ju na tú konverzáciu nepripravuj, proste nájdi moment ticha a povedz, čo si myslíš a čo od nej očakávaš.
Ak sa bude vykrúcať, či ťa z niečoho obviňovať, prekonaj sa a povedz jej, že tým pádom nevidíš vo vzťahu zmysel a odíď. Ale priprav sa na to, že ak raz odídeš, musí to byť definitívny koniec.
.. ved sa s nou rozid a uvidis ...ci bude o teba bojovat, ci vobec prejavi nejaku snahu ..a ak nie tak vies preco .. tam sa ukaze pravda ktoru mozno ani ona sama si este nepripustila ..dlho to tak neostane ..

@kvetinka75 Ja verím, ale ona to preháňa...