icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

lucka_ke
23. jan 2023

@kp7333 ja ju nesúdim, len reagujem na vyššie komentáre že načo si s ním mala tretie

kvetinka75
23. jan 2023

@pralinka25 lenže je tu 1 vec. Ak sa náhodou rozhodnú pre rozvod, predpokladám, že byt-dom, kde bývajú je v bezpodielovom vlastníctve. Ak bude požadovať vyrovanie - z čoho? Niekedy je jednoduché povedať - rozvod - lenže niekedy si to človek parádne skomplikuje.

katkazocele
23. jan 2023

@pralinka25 pekne si to zhrnula, ani druhá šanca v tomto prípade nemala byť... Takýto klamár a manipulátor sa nedokáže zmeniť 😔

katkazocele
23. jan 2023

@kvetinka75 pokiaľ nie je úplne bez svedomia a citov tak nebude sa stavať na hlavu a jej nechá dom aby mojli Jeho 3 deti kde bývať ☝️😐

kvetinka75
23. jan 2023

@katkazocele no neviem, neviem, moc by som sa na to nespoliehala. niektorí chlapi vedia byť riadne svine keď ide do tuhého. A hlavne ak náhodou pritlačí druhá strana, kde je asi pod vplyvom inej osoby....

joesvk
23. jan 2023

@pralinka25 Súhlasím s každým slovom tvojho "zhrnutia".

pralinka25
23. jan 2023

@kvetinka75 tak tazko dopredu povedat. ale zas prezit najlepsie roky zivota po boku niekoho o kom viem ze ma len trpi by som nechcela. niektore veci maju vacsiu cenu ako majetok. deti su aj jeho mal by ich zabezpecit. vyhlasuje ako ich miluje tak nech to ukaze. v najhorsom dom predaju vysporiadaju sa. kupia si kazdy svoje. moznosti je viac. nevieme ako na tom su,
ano chlapi niekedy stavraju strasne veci ale obcas sa zadari. od kamosky takto odisiel muz a nechal ich so synom byvat v spolocnom byte zatial bez vyrovnania uz je to niekolko rokov. pri tom vsetkom aspon jednu dobru vec spravil. mozno aj ten autorkin urobi aspon jednu dobru vec ked uz jej dodrbal cely zivot.

lienka.7
23. jan 2023

@kvetinka75 tym dietatom mozno dotyčná sa voci tomu rozvodu chcela poistiť... ale hold, chlap bol iného názoru a zjavne mal aj ine plany

kvetinka75
23. jan 2023

@lienka.7 preto som napísala že je naivná. Neviem ale v určitom veku už by mali mať ženy rozum a vedieť, že dieťa nikdy nepripúta muža k žene. Okrem toho už majú 2. Keď ho tie nepripútali, tak v čo dúfala? Ale to sú naše domienky. Tehotná nemusela zostať zámerne.

lienka.7
23. jan 2023

@kp7333 rada by som vedela naco ma teraz autorke čakať? Kym si nakoti deti aj s milenkou?
Aj keď by som neriešila rozvod, tak by pakoval z domu, nezniesla by som si lahnut a jest s takym hajzlom. Dogrcala by som sa. A vyzivne na deti aj na mna a staral by sa ze by sa mu za gulami prasilo. Hned by drahu milenocku prešla chuť na takého k****
Detom vysvetlila co je vo veci.

kp7333
23. jan 2023

@lienka.7 osobne si myslim, ze u milenky ma uz dvere zatvorene, to uz by bola riadna chudera, co by si na krk zavesila chlapa s 3 detmi. a ano, silna a nezavisla zena by ho vyrazila z domu hned. lenze autorka na nom bude zavisla este min 2 roky, kym bude moct nastupit do prace. Aj potom bude potrebovat jeho pomoc, lebo deti=choroby, starosti, logistika skola/skolka/kruzky. Nehovoriac o tom, ze dom je zrejme v BSM, cize on ma narok na polovicu.

enya00
23. jan 2023

asi ta sklamem,ale nie nemiluje Vas,miluje iba ak deti,teba bohuzial uz asi nie…uz to,ze ked si mu na to prisla,chcel sa on rozvadzat a ty si ho prehovorila…mala si ho uz vtedy kopnut do zadku a necakala by si teraz tretie…uz to,ze place doma-asi neplace kvoli tebe,ale kvoli milenke…pozbieraj posledne zvysky svojej hrdosti a ukonci to…Ci chces dalej zit s niekym,kto miluje inu?Teraz je prec,ja by som mu len napisala,nech si ide za svojim stastim-aj ked rozumiem,ze to boli,ale toto by aj tak nemalo dlhe trvanie

liv1
23. jan 2023

Tvoj chlap je mimo domu, dam 100% ze je s nou alebo s nou komunikuje. Takto to ma aspon jednoduchsie. Cakas tretie dieta. Neviem ci by som v tomto stave posielala chlapa ak by chcel zostat. Pre mna by vztah umrel. Ale pomoc potrebovat budes. Tak si to cele dobre premysli. A ta uboziacka, na tu ani slov nemam. Este vas aj spolu vidavala. Fuj ake su niektore zeny, take si zasluzia zazit v zivote presne to iste. Taka je karma

h2
23. jan 2023

@liv1 Ja si vôbec nemyslím, že je u milenky. Žiadna by nebola natoľko zúfalá, aby mu po tom všetkom dala ešte vôbec šancu. Veď de facto klamal a podvádzal aj ju. A ešte ju aj odkopol. Čo za ženu by ho po tom všetkom ešte chcela?

katkazocele
23. jan 2023

@lienka.7 nepíš takto, lebo zniesť ako Ja a niektoré paranoidne mamičky ktoré ma nenávidia, tak tá označia že si môj fejkovy profil ešte. Tie baby sú úplne psycho 😂

katkazocele
23. jan 2023

@liv1 ten vzťah asi umrel už po prvej nevere, po Tom romániku 😔

liv1
23. jan 2023

@katkazocele nemusel. Zodpovedne ti mozem povedat hoci nie z vlastnej skusenosti, ale od psychologov, niekedy dokaze nevera vztah naopak nakopnut. Ale vsetko zalezi od okolnosti.

liv1
23. jan 2023

@katkazocele povedzme to tak, ze umrela dovera. Neda sa odmilovat tak rychlo. Vztah budu mat navzdy, maju spolu deti.

katkazocele
23. jan 2023

@liv1 akoze keď ma podvedie muž, tak keď to zistím tak si ho za to budem viac vážiť, ctiť a ľúbiť? 🤔 Skús mi to vysvetliť ako si to myslela, lebo nevera je zrada, rozbitie dôvery 🥺

monuska112
23. jan 2023

@katkazocele ktore paranoidne mamicky? menuj alebo drz hubu ked nechces ist do konfliktu...a ano nevera moze vztah posilnit, ludia su rozdielni ale to sme zase pri tej empatii...empaticky clovek si je vedomy roznorodosti ludi a nepyta sa co by ja? ale co by on, ty, vy, oni, one? skoro som aj vypisala ako by to mohlo za inych okolnosti pozitivne dopadnut ale drat hubu si nebudem, ty mas len to svoje a este napises ze milujem neveru a bigamiu

lienka.7
23. jan 2023

@h2 vsak ona veľmi dobre vedela ze ma zenu, deti.... a chrápala s nim aj tak. Pokojne to moze byt tak ze ako chce on ju, tak chce aj ona jeho.
A stačí ze otehotnie a zbohom terajšie deti

veronikaszabova
23. jan 2023

@monuska112 ona nepojde do konfrontacie, na to nema gule.

liv1
23. jan 2023

@katkazocele kazda nevera muza ci zeny vztahom zatrasie od zakladov. Zalezi ale od okolnosti, ci to bola jednorazova zalezitost atd atd., ale casto krat to aj druhemu da zrkadlo a niekedy sa vo vztahu pohnu lady a vypovedia sa veci co by sa inak nevypovedali. Za urcitych okolnosti dokaze nevera vztah nakopnut, ak smeruje pomaly do zahuby i tak. Ludia casto prestavaju komunikovat, nehovoria o svojich, alebo ignoruju ineho potreby. Nestaraju sa o vztah, beru ho ako samozrejmost. A teraz nehovorim o autorke, ale vseobecne. Takze v urcitych pripadoch ked sa pride na neveru a clovek je ochotny odpustit a obaja si uvedomia ze sa lubia, je mozne ze ich to este zoceli. A poznam take vztahy aj osobne dokonca.

lucka_ke
23. jan 2023

@liv1 ja by som už chlapovi nedokázala veriť, stále by som ho podozrievala... ale zase nemám 3 deti len jedno, som v inej situácii ako autorka

h2
23. jan 2023

@lienka.7 Vieš čo, títo neverníci sú niektorí veľmi dobrí klamári, ja si myslím, že tak, ako presvedčil manželku, že s milenkou je koniec, tak presvedčil predtým zase milenku, že s manželkou je len kvôli deťom a že s ňou nespáva.

dianka555
23. jan 2023

Môže byť aj u milenky, to je jedná z možností. Či je tá žena zúfalá a čo ju k tomu viedlo to je už teraz jedno. Chlap využil situáciu, chcel ju dlho, ona mala priateľa na strednej škole s ktorým čakala dieťatko o ktoré prišla, rozišli sa a on využil situáciu. Len si autorku ani nemal brať a budovať si s ňou rodinu, mal sa hneď snažiť o tú ktorú chcel. On manželku môže opustiť aj keď budú mať 3 deti, mal som aj také prípady keď chlap alebo žena odišli od rodín a s novou známosťou si založili novú rodinu. Dva roky je dlhá doba, ak s ňou plánoval život, možno sa vráti alebo bude s ňou.

liv1
23. jan 2023

@lucka_ke neviem ci by niekto dokazal po takomto niecom ako prezila autoka bezvyhradne doverovat 😔. Ale ak mas dve deti co otca miluju, tretie na ceste, neviem veru neviem co by som robila v jej situacii. Byt uplne sam v tehotenstve, nemat oporu hoci aj v nevernikovi, ktory by sa za inych okolnosti choval pekne, nemat nikoho kto by pomohol s tazkymi nakupmi, postaral sa o veci v dome, nemat s kym vecer slovo prehovorit, potom sa babatko narodi, nemat s kym zdielat tieto chvile.. neviem. Ine je keby nebola tehotna, radila by som prehodnotit svoj zivot, priority, poradit sa u psychologa a upratat si to v hlave. Ale za tychto okolnosti, tehotenstvo meni uplne vsetko.

amandee
23. jan 2023

V prvom rade - detičky za nič nemôžu. To, že muž je aký je - už sa nikdy nezmení. Naozaj nikdy... Neverte tomu. Ja som sama s dvoma deťmi a vôbec to neľutujem. Milujem ich aj svoj život - hlavne sa netreba ľutovať a ísť ďalej...

katkazocele
23. jan 2023

@liv1 takže vravíš zoceliť? takže dajme príklad: teba podvedie partner a povie ti dôvod, nechcela si trojku, tak som šiel inde. Ty si uvedomíš že on po tom tuži, tak mu to budeš dovolovať túto praktiku, ktorá mu chýbala? nasilu? do konca života? samozrejme že ti povie, na kolenách ako ho to mrzí a stále ťa lubi. a kde presne má prísť to posilnenie vzťahu? v ktorej etape? v ktorom úseku? keď žena plače večer že spal s inou? alebo keď zasúval do inej? alebo keď sa ospravedlnoval a dušoval že už to nikdy neurobí? upresni mi to.

oblecenie99
23. jan 2023

@katkazocele lienku sledujem už dávnejšie, často sa stotožňujem s jej názormi v diskusiách a som presvedčená, že máloktorá nás si pomyslí, že ste jedna a tá istá osoba 😏
K téme: autorka, nemyslím si, že ste ešte rodina, a ja by som asi nečakala, kým spraví dieťa milenke a aj keď je to hrozna situácia, začala by som riešiť praktické veci okolo rozvodu, výživného a majetku.