icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

lenkavalova
Autor odpoveď zmazal
h2
24. jan 2023

@fem Toto už je fakt mimo. Čiže podľa teba ju on nemôže milovať, lebo ona je nemorálny človek? A on je snáď morálny? Ak jeho deti plačú, plačú kvôli nemu. Ju možno ani nepoznajú. Ona nie je tá, čo ho odtrhla násilím od rodiny proti jeho vôli. Iniciatíva určite prišla z jeho strany. Nikto tu z nej svätú nerobí. Ale ani ty z neho nerob nevinnú obeť nemorálnej ženy.

lucka_ke
24. jan 2023

@fem sorry, ale tie tvoje litánie sa nedajú čítať, ešte z neho rob chudáčika, však vedome dva roky podvádzal, klamal, frajerka mu nesypala drogy do kávy, aby ho mohla znásilniť, dobrovoľne s ňou spával a svojej zákonitej klamal, že je jej verný... toto nezachráni ani Kapitán Amerika

veronikaszabova
24. jan 2023

@lucka_ke
@h2
Baby, ja ked si citam jej komenty, mam pocit ze som na kazni v kostole. Podla mna je silno veriaca a je tym velmi ovplyvnena.

katkazocele
24. jan 2023

@lenkavalova akože facky, či aj nos bol krvavý? 😅😂 Do teba by som toto nepovedala 🤭

fem
24. jan 2023

@h2 on z nej robil svätú, že ona milenka za nič nemôže . Prečítaj si komenty autorky spätne. Reagujem na jej komenty. Toto keby mi povedal, tak sa ho presne to spýtam, čo som napísala

@lucka_ke Nikto z neho chudacika , nerobí . Rozprávať manželke bludy, že ona milenka - chudinka za nič nemôže je proste blud. Buď sa k tomu oni postavia k pravde , k realite . Tak všetkým pomôže 3 reálne pozriete pravde do oči . Na všetkých stranách . Alebo nie . Ak by ju skutočne miloval , tak je dávno preč . nerieši nikoho a nič. milovať nejakú predstavu , nie je milovať skutočnú osobu, ktorú ani reálne možno nepozná . Lebo ho manipuluje, žiaľ to nie je reálny život ,ale v tom možno by mu pomohol nejaký terapeut. Čo skutočne robí on a prečo . Čo na nej miluje a co od nej a od života očakáva .každý prípad situácia v rodine je individuálna , rozprávať lebo Marka, Janka, Ferko to tak mali . Oni buď budú riešiť svoju vlastnú situáciu alebo nie. Začnú to riešiť pravdivo a tak sa rozhodnu, co s tým . Milovať niekoho znamená niečo aj reálne urobiť .

Ak. Máte problém nečítajte , diskusia je o rôznych názoroch . nie o jednom. Keď sa zúčastňujem diskusie súhlasím s tým, že budem rešpektovať iné názory , nielen svoj. Sú tu aj pravidla diskusie, neútočit na osobu , lebo sa mi nepáči jej názor . Dá sa to zvládnuť .

h2
24. jan 2023

@fem To, že povie, že milenka za nič nemôže, neznamená, že z nej robí svätú. Ale že berie vinu na seba: on ju zviedol, ktovie, aké klamstvá jej narozprával. Ja tým nechcem povedať, že milenka nemá žiadnu vinu. Ale ten chlap má rozhodne väčšiu.

fem
24. jan 2023

@h2 osobne si myslím skôr obaja rovnakú, ale ok, ty myslíš , že on má väčšiu , ano, možno ma aj väčšiu kvôli zodpovednosti za rodinu .

fem
24. jan 2023

Na vzťah treba vždy 2, ak by to ona utla, že stop, tiez sa môže on postaviť na hlavu, keď povie dosť . Vždy potrebujú 2 na to , vzťah nikdy nie je to o jednom človeku, akýkoľvek je.

monuska112
24. jan 2023

@fem tak ano na vztah treba dvoch, ale on tvori celu polovicu. mne to vpodstate staci, kedze ju na krku autorka nema, mala by riesit polku ktoru na krku ma.

fem
24. jan 2023

Este dopoviem, nepocuvala by som taketo bludy, fantazie , z jeho strany bez reakcie. On sa musi zrealnit , co on konkretne robi a musi aj nutne zrealnit tu danu milenku, a z tejto reality nech pekne vykroci dalej. Aj keby cokolvek nastalo.
Hladkat mu ego za jeho iluzie nebudem , asi by som mu odporucila sa porozpravat aj s terapeutom samemu. Aby sa trosku prebral a nech si potom celi realite, nie medovym fuzikom pod nosom, ktore mu niekto maluje a maluje si ich najma on sam.

Ono ja lahke ospevovat, nejaky spravami, ako mu je dobrucko , pri svite mesiacika s nou, ked ta slecna ma len pracu, nestara sa o deti, ak bude prat na seba , na neho a starat sa o jeho deti , starat sa o domacnost, chodit do prace. A plus konfrontovat realne seba samu so svojou povestou v malom mestecku. To obidvaja. Tak aj zapady slnka a svit mesiacika proste by skoncili.

V dnesnej dobe proste tieto spravicky, vela znesu, ludia su navyknuti aj trosku prehanat a zdokonalovat seba vo virtualnej realite. Je dolezite , aby aj on zacal chapat, co je ta jeho realita, co vlastne zije a chce zit, kto je.

autor
24. jan 2023

@denisa353 prosím ta ako si to všetko prekonala?

tenerifka
24. jan 2023

@fem opominas jeden velmi podstatny faktor, ze autorka uz NECHCE davat dalsie zbytocne sance, ze NECHCE zit po boku ku...nika, ze NECHCE byt rohozkou, ze sa jej ten clovek po tom vsetkom protivi a nevie si predstavit vedla neho zaspavat a prebudzat sa. Vola sa to sebaucta a sebalaska. Autorku jej mama porodila, aj s otcom vychovali, a je to jediny zivot, ktory bude zit, druhy uz nebude. Preco ho ma zit podla niekoho alebo niecoho len preto, lebo ludia povedali? Lebo sa to patri?
Ona NECHCE, chapes co to znamena?
Asi nie

autor
24. jan 2023

Žienky, som u kamarátky, deti sú v škole ešte a od rána to všetko rozoberáme, kamarátka ma nabáda k tomu aby som šla za tou dievčinou, nie za úmyslom jej niečo urobiť ale za účelom rozhovoru, vidieť aj jej pohľad na všetko, možno sa dozvedieť niečo nove
Zvažujem to, najprv som bola proti ale asi za ňou zájdem

monuska112
24. jan 2023

ak sa s tebou bude chciet rozpravat, mohlo by to byt urcite prinosne. minimalne by si zistila co o tebe naozaj vravel, ci ju klamal o vasom vztahu, ci robil tie standardne veci ako - doma mi to neklape, nespavam s nou, vsetko je na figu. mohlo by ti to pomoct lepsie pochopit s kym zijes a ci sa takemu cloveku da verit. mozno to odhali aj druhu stranu - ako on mal zakazdym pocit viny ked za nou siel, ako on bol len vyhorety z manzelstva a potreboval ulavu a nevidel inu moznost, (to sa asi nestane ale treba definitivne uzavriet aj tuto moznost) mohlo by to pomoct k najdeniu vychodiska a odlahcenia pocitu viny ze "rozbijas rodinu" (podla neho lebo ved pre neho je na prvom mieste ako vyplyva z tej manipulacie o zalubenosti a jeho obetavosti ked to musi ukoncit)

tenerifka
24. jan 2023

ist za ñou? To vazne? A za pol roka zasa pojdes na rozhovor za inou, ktoru tvoj muz vyprasi? Ako na pohovor k ucitelke do skoly, ked syn zase nieco vyvedie?

h2
24. jan 2023

Nemyslím, že sa bude chcieť s tebou rozprávať.

lenkavalova
24. jan 2023

Si na to pripravená? Bude to veľmi ťažké.
Ono ak sa s tebou bude chcieť rozprávať, fajn. Možno ti ozrejmi veci, možno uzná chybu. A budeš ľahšie rozhodovať.
Len priprav aj na možnosť že s tebou nebude chcieť hovoriť. Alebo že to bude drza opica, ktorá ti bude skerit do tváre a tváriť že čo akože chces

katkazocele
24. jan 2023

@tenerifka páči sa mi aká si priama,. všetko vravíš na rovinu, bez pridaného cukru a s vysokou dávkou sarkazmu 😅😁🙏

lucka_ke
24. jan 2023

autorka - prečo by si za ňou chcela ísť? čo očakávaš od tohto rozhovoru? toto si zodpovedz, lebo mne z toho vychádza, že stále stojíš o svojho muža a rozhovorom by si chcela dosiahnuť, aby sa ona stiahla a dala vám pokoj, ozaj toto je to čo chceš?

denisa353
Autor odpoveď zmazal
denisa353
24. jan 2023

Musela som vyhľadať psychologičku, aby mi pomohla

lenkavalova
24. jan 2023

@autorka presne tak ako píše
@lucka_ke . Ak chces za ňou ísť aby sa stiahla a dala pokoj, tak to nerob.
Ak aspoň trošku stojíš ešte o muža, ries to s ním. On musí byť ten čo bude o teba bojovať a ju uzavrie. Inak ak sa vráti, lebo ju presvedcis, bude to len horšie a zahne zas

autor
24. jan 2023

@lenkavalova pôjdem za ňou ale za účelom toho, aby som ak bude chcieť rozprávať, zistila co hovoril jej, akosi mam pocit ze to potrebujem urobit
Aspoň to vyskúšam, kamarátka bola dnes ráno v obchode a bola v práci, čiže poobede bude domA

fem
24. jan 2023

@tenerifka nic take som nepovedala, prepac ale mam pocit ze skreslujes, co hovorim.Asi zial nerozumies. Uz vobec nehovorim, co ludia hovoria, alebo sa nieco patri. Tieto veci idu mimo mna.
Nemam rada, ak niekto nieco vklada do ust, co som nepovedala. Ako kazdy. Velmi malo pouzivam v zivote stereotypy, snazim sa vidiet situaciu individualne , lebo taka je. Ale to je jedno. Lebo tu niesom dolezita ja

Dolezita je autorka, co ona chce urobit svojim zivotom a rodinou, nie co chcem ja alebo co chces ty. V tom s tebou suhlasim.

lenkavalova
Autor odpoveď zmazal
denisa353
24. jan 2023

Za milenkou ísť sa rozprávať nie je dobrý nápad, lebo určite tvoj manžel ju upozornil nato, že keby si za ňou išla čo ti má povedať, už teraz sa jej zastáva, že je to len jeho vina, môj bývalý muž bol zo svojou milenkou dohovorený čo mi má napísať, keď som pátrala, tiež ju obraňoval

ruzovakrava
24. jan 2023

@lenkavalova inak tá "vaša" bola taká hlúpa alebo odvážna že sa nebála vyškierať sa ti do tváre v tvojom aute? 😁 Kokso to je charakter, väčšina by sa stiahla ako smrad. Dobrá si 👌💪

h2
24. jan 2023

Dievčatá, viaceré tu píšete, ako keby ste úplne ignorovali fakt, že milenka je odkopnutá. Čiže naozaj veľmi pochybujem, že bude dotyčnému kryť chrbát. Autorka to písala v komentári na prvej strane. Keby to niekto nezaregistroval, tak tu:

katkazocele
24. jan 2023

@lenkavalova jej si vytrhala vlasy a manželovi čo si urobila 😁🙏