Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku
Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho
@majusik1304 tak toto bolo asi najkrajšie a najúčinnejšie čo som si tu prečítala 🥰. Je vidieť, že si dobrý človek, a ak ťa niektoré napadnú pre tvoju vieru, tak si ich nevšímaj 😏
@lenkavalova ale co si urobila jemu? Potlapkala ho po pleci?
@tenerifka hej potlapkala. Na ceste z domu.
@lenkavalova tak si ho asi musela naozaj velmi milovat, a ste spolu doteraz?
@tenerifka áno sme
@tenerifka ktohovie či by zostal s mladou, keby ich manželka nenačapá?😕 chápeme sa, keby mu to nepraskne do ksichtu, či by to s ňou neťahal doteraz, lebo očividne sa veľmi rád nechal zbaliť 😒 neviem si osobne predstaviť, čo hovoril manželke pred tým autom: niečo v štýle: nie je to tak ako to vyzerá zlatko, len som ju odviezol domov, lebo zmeškala autobus, chcela by som počuť jeho výhovorky 😂
@lenkavalova len som trošku zažartovala... nechcela som sa ťa dotknúť, veď ty sama si tú situáciu opisovala s humorom, tak som si myslela, že aj ja môžem zažartovať😔 a aj keď povedal, že sa zaľúbil, stále si ho chcela? 😲 vieš, toto keď človek povie, tak to je zvyčajne koniec maželstva.
@lenkavalova tak vies, nezapadas do jej predstavy o nevere - mala si ho vyfackat, odstrihnut od seba, deti, prekliat ho na 100 rokov...
Inak super, ze ste spolu a prekonali ste to. ❤️
@lenkavalova no toto by som ja nedala
@lenkavalova Tak snáď sa poučil a uvedomil si o čo všetko by mohol prísť, keby to znova spraví. Držím vám obom palce aby ste boli šťastní 🙏🙂
@veronikaszabova ďakujem ❤️
@katkazocele ďakujem
@lenkavalova máš pravdu, bábätko by si mala nechať, to by zvládla, jej deti by určite pomohli aj rodina. Nebola by prvá ani posledná.
@lenkavalova velmi drzim palce, nech ste stastni ✊. Ja som bola vzdy za to, podvod-rozchod. Ale z okolia vidim, ze to vobec nie je take jednoduche a jednoznacne. Ine je mat frajera, ine manzela, ine jedno dieta, dve, tri, ci byt tehotna. Okolnosti je milion podla ktorych sa rozhodujeme. Mame v rodine cloveka kde bol muz alkoholik, ale no.. nic moc. Nebol nejaky zly, ale zivot s nim nebol lahky. A teraz ked je mrtvy, ten druhy hovori, lepsie s nim/nou ako bez neho. Vela ludi si povie, ze radsej budu sami zit ako sa pozerat na nevernika. Ale nie je to take jednoduche. Ked sa muz nesnazi, odkopne manzelku, podvedie, kasle na nu, tak je to jasne. Ale za tychto okolnosti to vobec nie je take iste.
@lenkavalova obdivujem ťa,že si dokazala odpustiť. Ja som zažila presne to isté. Vyplieskala som ju ako žito tiež na parkovisku😂. Ale u mňa sa v ten moment všetko zlomilo a skončilo.
@kamatopo tiež nejaká mladá žaba? aj manželovi sa ušlo nejaká za ucho? 👏 😅
@lenkavalova ja doteraz nepochopím tu zlosť v sebe😂. Ale nahromadilo sa to za tie týždne čo mi tlačili do hlavy že to nie je pravda ,že len ľudia klebetia a závidia. U mňa už ani nešlo o žiarlivosť,ale o hrdosť. 16 ročne stena si myslelo že keď ju nevyplieska mamka tak môže všetko.
@katkazocele 16 ročne stena. Ex dostal facku na jeho citlivom mieste. Ako prišiel s holou ritou tak aj s takou odišiel. A čo sa týka toho šteniatka. ,,Došli prachy došla láska,,😂🤷
@kamatopo uf, to teda zabrúsil riadne nízkej vekovej kategórie 😅 ale asi ste nemali spolu deti alebo tak? a keď vravíš že odišiel s holou riťou, tak asi byt bol tvoj🙏 😎
@kamatopo a aká veľká láska to bola 🤣🤣
17 strán diskusie a furt to nemá finále 😀

Ahoj autorka, nestihla som prečítať všetky komenty, ale ak sa teda pýtaš na názor, čo robiť, dovolím si napísať svoj pohľad, nie ako ženy ktorá má tebe podobnú skúsenosť, ale ako to dieťa, o ktorom rozmýšľaš, že sa ho zbavíš. Smrť nevinného nevyrieši tvoju situáciu, nevyrieši tvoje manželské a ani existenčné problémy. To malé, čo nosis pod srdcom nemôže za Vaše problémy, a ako veriaca mám na to taký pohľad, že možno práve teraz Ti ho chcel Boh darovať, práve do tejto situácie, v ktorej sa Ti to zdá nezvládnuteľné, bez akéhokoľvek zmyslu a dieťa vnímaš ako záťaž. Áno prvý rok dieťaťa je veľmi náročný, ale ty už máš veľké deti, skúsenosti....ak mu dovolíš narodiť sa, radosť z neho bude väčšia ako tie starosti okolo neho. Ja som sa mojej mame narodila keď mala 41, to bolo pred 30 rokmi nemysliteľné.... všetci ju nahovarali na potrat, mala 1 syna už dospelého, kadejaké diagnózy a načo jej ďalšie decko....s otcom veľmi ťažký vzťah mala nakoniec sa s ňou aj rozviedol keď som bola malá, aj milenky mal, ale ona sa rozhodla pre môj život a hoci to mala ťažké, sama s malým dieťaťom, ale nikdy to nelutovala a ja som jej nekonecne vďačná za jej rozhodnutie. Neurob chybu, ktorú budeš ľutovať celý život. Chlap nech je aký je, je to riadny idiot, že robí čo robí, ale bojuj za to malinké, a dôveruj Bohu, ak si naozaj veriaca. Budem na Teba myslieť, aby si sa rozhodovala v slobode a správne. Niektoré rozhodnutia sa nedajú zvrátiť.... netreba ich robiť zbrklo. Držím palce!