Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku
Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho
@kamatopo on je tak trošku taký typ muža že Parazit 😂 na teba sa chcel prisať, ale našťastie ukázal svoj charakter skoro, takže rátam že teraz už máš skvelého chlapa a šťastná bez neho 😇 On je taká mužská zlatokopka, ten musel byť riadny fešák, keď takto opantal dalšiu ženu 😍
@katkazocele no fešák ťažko,vedel to s hudbou,obkecal všetko a hlavne všetko dokázal zvelicit tak tie žabky mali dojem že aký prachac. 😂
@kamatopo žabky? ja som myslela, že len jednu si vyplieskala 😂
@katkazocele iba jednu skrz ktoru som sa rozviedla😂. Čo robil potom a s kým mne už bolo jedno. To už bolo len na smiech . Zas nežijeme vo veľkom meste aby sme nevedeli čo zvádzal. A myslím že na viac ako na mladé šteniatka nemal. 🤷.
@kamatopo asi mentálne nemal na staršie 😂 inak a tento tvoj ťa neodprosil? nechcel to urovnať? napraviť sa? ako napríklad manžel lenky vyššie v príspevkoch z toho parkoviska? 😕
hm. no ak za nou potrebujes ist mozno by som este chvilu pockala. totiz je to vsetko velmi horuce. aby si ty nepovedala aj co nechces. neviem teda ako na tom si ale pokial to v tebe este stale vrie doporucujem pockat aby ta pred nou emocie neprevalcovali a trebars si sa tam nerozlakala alebo ezrutila alebo tak. predsa len hormony, stres, asi aj nedostatok spanku robia svoje. ak za nou pojdes musis byt odolna ku roznym variantam.
Autorka sa mi zdá taká bezmocná a chce udalosti nejako ovplyvniť ....Kamarátka poradila ísť za tou milenkou, ide tam....
Preto, aby jej tá povedala presne,čo všetko medzi nimi bolo?Aby zistila,čo jej nakecal?Aby zistila,či to chcú fakt ukončiť?
Alebo chce vzbudiť u tej ženy súcit, aby mu už nedala šancu a nechala otcam deťom?
Zúfalé jednanie, ale chápem autorku,že je zúfalá.
Neviem,či by som toto robila. Myslím,že nie,ale človek nevie, keby bol v tej situácii.
@joesvk Ťažko povedať... Ja by som asi tiež išla, keď stratím hlavu, tak viem byť veľmi impulzívna a asi by som to potrebovala urobiť... Príde mi to také prirodzené... Sama neviem, čo by som jej povedala, ako by som sa zachovala, ale poznám sa, a aj keď skratovo, ale asi by som nevydržala neísť za ňou. Keď uz to ma bolieť tak potom poriadne, nech to vybuchne celé..
Hlavné, že chlap urobí megapruser no a stačí sa už len oprieť a čakať, ktorá si ho ponechá, možno obidve.. on si užil, len aká škoda, že to prasklo (opäť) no a žena, rozbitá psychicky, ešte sa nespamätala z prvého podrazu a je tu ďalší, okorenený tehotenstvom, to má v tomto stave, ako inác, vyriešiť.
@oblecenie99
Akože ono by to asi ani tak skoro neprasklo. Sám sa priznal,dokonca aj svojmu otcovi.
Čo neviem,čo tým dosiahol...
Tak, včera som bola za ňou a bolo to asi najlepšie čo som mohla v tejto situácii urobiť.
Zachovala som relatívne chladnú hlavu, ona bola pokojná, zavolala ma dnu a asi trištvrte hodinu sme sa rozprávali, povedala mi ako to presne všetko začalo, ako za ňou chodil, ako ma klamal, ukázala mi fotky z ktorých sa mi chcelo vracať a ubezpecovala ma ze už ho nechce ani vidieť a nič s nim po tomto nechce mať spoločné, že sa jej zhnusil na plnej čiare
Následne večer som mala rozhovor s manželom a rozhodla som sa ze podám žiadosť o rozvod, s tým ze kým si nenájde iné bývanie, ostane v dome
Asi si potrebovala fakt počuť, že ON je v tomto najväčší hajzel. To si myslím od začiatku.
Držím ti palce,aby si bola šťastná napriek tomu,že teraz prežívaš asi najhoršie obdobie života.
@autorka tak to ma mrzí. Ale ty vieš. A dieťa?
Normálne ma zaujíma čo jej hovoril?
Takže vás klamal obe. Hnup jeden. A ako reagoval na rozvod?
keď klamal tebe tak jej to nevadilo, ale keď klamal jej tak už je hajzel, super fakt
Len z nej nerob neviniatko. Každá žena, ktorá trávi čas so ženatým a nepošle ho z pred dverí svojho bytu domov, je skazená źena. O ňom zbytočne písať, je to úbožiak.
@joesvk ďakujem, asi áno, asi som potrebovala počuť aj tretiu stranu aby som urobila konečne rozbodnutie
@lenkavalova nie som ešte úplne rozhodnuta, v piatok som objednaná ku gynekologicke, pretože minule na Sone ešte nebolo nič vidieť, chcem sa jej popýtať na nejaké veci
@lenkavalova rozprával jej veci ako túži byť s ňou, ako je so mnou iba kvôli deťom, že keby sme nemali spolu deti tak sa hneď rozvedie so mnou. A čo ma úplne dostalo, že túži po bábätku s nou
@autorka a s bábätkom to ako dopadne? 🙏😟
@katka2602 prosil aby som si to ešte rozmyslela, že on s tým nesúhlasí a ani nebude suhlasit
@katkati máš pravdu, nerobím z nej neviniatko, to vôbec nie, som na ňu nasrata ale viem ze to hral na dve strany, divadlo aj doma a divadlo aj pri nej
a veris jej ze ti hovorila pravdu v tom ze ho uz nechce vidiet? klamal ju ze vam to neklape alebo preco s nim dovtedy bola a teraz zrazu nie. ved sa v podstate nic nezmenilo pre nu. zenaty je stale, deti ma stale. preco zrazu nadobudla moralku a poslala ho do prdele? toto mi nepriklad nedava zmysel u nej.
@katkazocele to zatiaľ nie som ešte úplne rozhodnuta 😓
aha uz som si precitala
@lucka_ke
@katkati presne tak, úplne súhlasím. Vedela do čoho ide, poznala aj autorku. To nie že je z iného mesta.
A v čom jej akože klamal? Asi nasľuboval že opustí manželku. Nič iné ma nenapadá.
A bola s tým úplne v pohode 🤮
A som veľmi zvedavá, ak sa ozaj rozvedu, ako dlho ho rozhoďnôžka nebude chcieť vidieť
Lenže ona vedela o tom, že podvádza svoju manželka, ty si o tom divadielku nevedela, tak nech sa neľutuje chuderka.
on si zasluzi jedine to aby ho obe poslali do prdele. to by bola pre neho jedina zasluzena odmena. a aby aj casom deti vedeli preco prisli o otca

@autorka ak chces môžeš ísť za tou ženou sa porozprávať, bolo by zaujímavé vidieť aj jej pohľad na situáciu. Možno budeš prekvapená a budeš mať ďalšiu možnosť ako to vyriešiť, len aby neplakal aj pri nej že sa k tebe musí vrátiť z povinnosti. Nestratis nič aj to všetci vedeli.