Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku
Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho
@bessie12 tak som tú tému asi nezaregistrovala, a ja tiež reagujem len keď ma niekto označí , alebo mám nejakú otázku, ktorú by som rada mala zodpovedanú🙏 myslím,že ty si vždy prešla do útokov a preto sme na sebe už nereagovali, možno sa mýlim ja ti ťa priveľmi nepamätám sorry, ostatné baby ma prenasledujú, takže auroru a veronikuszabova tak tie už poznám, tým ležím dobre hlboko v žalúdku 🙂
@katkazocele katka a tebe nieje po tom vsetkom trapne este udelovat rady? myslis ze niekto o ne stoji? to ti nenapoveda ten vnutorny hlas "empatie" ze asi sa mas stiahnut, lebo ludia o to nestoja?
@katkazocele do utokov ?? Do akych utokov som isla proti tebe ?? Ja som sa normalne pytala a tak isto som ti aj normalne odpovedala. Napriklad aj v teme ohladom ublizovania chlapom, lebo jej bolo ublizovane ich strany.
Myslim ze v tvojom pripade by som zvazila nrjake konzultacie ako sa a tymto vsetkym vysporiadat, aby ti niekto s odbornym vzdelanym pomohol nad vsetkym ziskat nadhlad a ako sa k vsetkemu postavit a ake rozhodnutia urobit... obavam sa ze podvadzat ta bude nadalej a dieta nebude prekazkou z takeho vztahu co najskor prec a ty si tehotna s dvoma detmi, on je ten co by sa mal odstahovat...
Baby, ale nehadajte sa, zbytočne to tu spamujete do aleluja správami dookola o tom istom. Choďte prosím na plochu, keď máte tu potrebu.
@srdeenko19 presne, oni sem nabehli a už išli po mne ako pes po údenom, stále na mňa reagovali provokačnými komentármi, čo už, sú to ešte nevyzreté osobnosti, nudia sa doma, tak ich robí radosť, keď môžu mne písať správy a provokovať ma hanlivými označeniami.😢
@katkazocele to vážne? Oni sú nevyzrete osoby? Ty si dáš fotku inej ženy, necháš baby aby ti komentovali ako mlado vyzeráš atď. A oni sú nevyzrete?
Si prerazila dno 🤮
@lenkavalova bol to vtip, to je celé, baby ktoré si stoja na kábli to nafúkli do extrémnych rozmerov...prosím nespamuj.🙏
@katkazocele kedy si chcela prezradit pointu toho vtipu? myslela som ze to bol avatar ale ok drzme sa po novom vtipnej verzie...co je vtipne na tom ze ta ostatne zeny chvalili a ty si im za to dakovala?
baby prosím vás, nerieste tu hluposti ☹ ked je niekto chory a potrebuje sa vydavať za inu osobu, nekrmme ju svojimi spravami, je to potom len horšie
Vrátim sa spať k teme, manzel sa odstahoval do pristavby, ma tam letnu kuchynku, 1 izbu a provizornu kupelnu. budeme fungovať takto, do domu pojde len za detmi
to, čo mi povedala vcera jeho milenka, mi stale chodi hlavou pretože ja som bola vzdy empaticky človek a aj teraz som sa vzila aj do jej situacie, ked som sa vcera večer vratila domov, okamzite som ho konfrontovala s vecami čo som sa dozvedela od nej a vsetko priznal, aj ked tazko to z neho islo ale priznal, čize mi neklamala a videla som na nej ze je uplne vytočena na neho, neverim ze este by ho niekedy chcela, rovnako ako ja..
Dobre,že máte takú prístavbu. Aspoň je poruke kvôli pomoci s deťmi.
A nech to deťom sám vysvetľuje. Aby im musel pozerať do očí. Neľutovala by som ho nič.
@joesvk ano teraz sa nam to zide. vysvetlit to detom bude musiet sam, aj ked vedia, tusia určite, nie su hlupe
By si sa čudovala ako také ženy vedia prehodiť keď chlap príde s tým že medzi vami je koniec.
@dianka555 vnimam to tak, ze to bolo to najlepsie rozhodnutie ake som v tejto situacii mohla urobiť, porozpravali sme sa ako 2 zeny, nie ako 2 sokyne, aj ked to bolo tazko, museli sme zachovat chladnu hlavu, ale ja som taka povaha, malokedy riesim niečo s horucou hlavou, lebo to nerobi dobrotu
nechcem ju v ziadnom pripade obhajovat, aj som jej povedala ze je svina lebo vedela ze je zenaty, ale tu hlavnu vinu ma moj manzel a to si uvedomujem
bolo vela veci ktore mi zatajil, čo jej vsetko narozpraval, proste hroza a ked mi to nakoniec vsetko potvrdil ze naozaj to tak bolo, tak uuz naozaj som nemala o čom rozmyslat ohladne rozvodu, je to klamar a manipulátor
@kamatopo nehovorim ze nie, aj take pripady su a ak to bude aj nas pripad tak nech , neurobim s tym nim, ani ma to uz nezaujima, videla som na nej ze je uplne vytočena a povedala mi na neho mozno aj veci ktore by v klude nepovedala, ak ho aj tak bude chciet tak nech ho ma, ja uz s nim viac nebudem
dufam ze sa cez to coskoro dostanes. a aj ked to mas teraz tazke, je dobre ze si nasla odpoved ktoru si hladala a moze to byt pre teba novy zaciatok, mozno zaciatok niecoho lepsieho 🙂. budeme drzat palce
@monuska112 dakujem ti, snad budes mat pravdu
nezelam toto zaziť ani najhorsiemu nepriatelovi
Bolo by mi už jedno, či sa s ňou znovu dá dokopy.
Fakt myslela by som len na seba a deti ,aby sme sa mali,čo najlepšie.
@autorka je mi to veľmi ľúto, naozaj, pretože toto, čo tebe spravil tvoj muž, si žiadna žena nezaslúži. Viem, že tvoje deti ta podrzia, aj s tým bábätkom v brušku, pretože verím, že si ho nakoniec necháš a vychovas z neho dobrého človeka.🙏🏾❤️ Držím silno palce, ver, že Ťa čaká krajšia budúcnosť.
@srdeenko19 dakujem krásne 🙂 bodaj by si mala pravdu
mna velmi hneva to, ze ked sa teda zamiloval do inej, mal to povedat hned, ukončit so mnou, dohodli by sme sa ako rozumni ludia, ale nemusel ma tolky cas tahat za nos a v podstate aj ju, uz davno sme to mohli mat vyriesene
@ a ako dlho je do nej zalúbený? tie dva roky čo s ňou bol alebo dlhšie.
@dianka555 2 roky a nou bol reálne a predtým veľa rokov sa mu páčila, možno aj 14 rokov
On možno čakal,že otehotnie ona a potom by sa možno rozhýbal.Keď to povedal aj svojmu otcovi a ani pred ľuďmi sa tak neskrýval, tak možno čakal,že okolností mu pomôžu tým smerom.
Ale otehotnela si ty.
Možno v tej chvíli pochopil, že kde je jeho miesto.
@dianka555 spolu s chodenim sme spolu cca 17 rokov, ani presne už neviem

@mira0611 presne, radšej rozviesť aby deti nevideli určité veci hádky , neúctu... Lebo ich to môže poznačiť v dospelosti a budú mať problém mať normálny vzťah...