icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

monuska112
22. jan 2023

@katkazocele svoj nazor na neveru som v tejto teme vyjadrila, a nic sa na nom nezmenilo. rovnako som ho vyjadrila na teba a stale plati.

autor
22. jan 2023

@ruzovakrava bohužiaľ to je reálny príspevok 😓
A samozrejme ze ak pôjdeme od seba tak on je ten co sa odstahuje

katkazocele
22. jan 2023

@monuska112 Prosím daj mi pokoj, vážne na kolenách ťa prosím, nesledujem, nereaguj na moje príspevky, nereaguj na mamičky s ktorými mám debatu, prosím, prosím, neprenasleduj ma! Už na teba nebudem reagovať, ak je raz niekto posadnutý niekým, tak treba len ignorovať asi 😢

ruzovakrava
22. jan 2023

Čítala som len prvú stranu kde si písala že rodičov máš ďaleko, že kam by si išla, tak preto. Je mi to ľúto, fakt si v nezávideniahodnej situácii ale mladý pán by mal pochopiť že takto žiť nemieniš. Inak by ma zaujímalo ako udržiaval kontakt s milenkou, mal iný mobil keď si mu nič nenašla? Alebo to dôkladne premazával?

autor
22. jan 2023

@kp7333 zabudla som napísať ohľadom deti, samozrejme uz sú dosť veľké na to aby chápali co sa deje, otvorene sme sa s nimi o tom nerozpravali, ale počuli hádky už pred mesiacmi a rovnako aj teraz, a určite si dali dokopy veci, vtedy prvýkrát keď takmer odišiel strašne plakali keď ho videli ako si bali veci a prosili ho aby ostal
Aj teraz keď odišiel ku kamarátovi, tak plakali ale vysvetlil im ze sa vráti
Ked bolo najhoršie, za viezla som ich ku môjmu bratovi, nech nie sú v centre diania

loginexistuje
22. jan 2023

preco by si mala odchadzat ty a deti ? ved nech odide on ked je taky geroj a milenke by som poslala foto z utz aj s datumom porodu nech vie ze to robil s obomi naraz

autor
22. jan 2023

@ruzovakrava nie nemazal skoro nič ani nemal iný mobil, mal zaheslovanu konverzáciu v jednej aplikácií a keď sms občas tak to vymazal

autor
22. jan 2023

@loginexistuje ona to už vie, ja s nou nechcem už mať nič spolocne

katkazocele
22. jan 2023

@autorka keď si napísala, že ju kedysi platonicky miloval, to znamená, že ona je veľmi mladá správne? stále nechápem, ako taká soplaňa, si mohla niečo začať so ženatým s 2 detmi😲 To dievča asi nebude príliš dobrý človek, keď jej toto nevadilo.😢 Držím ti veľmi palce!

loginexistuje
22. jan 2023

tak potom podaj navrh na vyzivne aj na deti aj na seba kedze si tehotna nech cvaka chlapec
a vikendy nech sa venuje deto
ziadne prietrtky s mladou

tenerifka
22. jan 2023

@katkazocele No hlavne, ze manzel je dobry clovek, ked mal doma zenu a 2 deti a ku..il sa.
Ta "soplaña", ako ju ty nazyvas, je slobodna, bezdetna a nikomu vernost neslubovala.
Nedala by ona, dala by druha.

katkazocele
22. jan 2023

@tenerifka ja viním viac samozrejme manžela, lebo on sľuboval, vernosť lásku manželke a má 2 deti, len som chcela poukázať, že ona ho tiež mohla poslať do teplých krajín, nech to chlapec nemá také ľahké s nájdením bokovky. 😉

tenerifka
22. jan 2023

Autorka, este jedna vec, deti su uz vacsie a vela chapu. Nebud ty ta, co im bude vysvetlovat, ze idete od seba. Budes ty za zlu-posol zlych sprav. Nech im pan otec pekne vysvetli, ze nevedel udrzat vtaka v nohaviciach a znicil rodinu mavnutim ruky

kp7333
22. jan 2023

toto je pribeh ako z cervenej kniznice. tazko radit v tvojej situacii. osobne by som sa cudovala, keby po tom vsetkom mala onho pipenka zaujem. to by musela byt slabomyselna. ci mu ty das sancu, je na tebe, zavisi od toho, ci sa citis na to sama vychovavat 3 deti. mozno to treba nechat plynut, cas ukaze.

autor
22. jan 2023

@katkazocele vraj sa mu páčila už keď mala asi 15, dnes môže mať tak 28-29 neviem presne

autor
22. jan 2023

@tenerifka ja im to ani nedokážem asi do očí priamo povedať, puklo by mi srdce

joesvk
22. jan 2023

Blbé je to,že to nie je u ňho len náhodný úlet, ale celé roky na ňu myslel. A teraz,keď už to nebolo len platonické,bude na ňu myslieť ešte viac.

Nechala by som ho ísť.

joesvk
22. jan 2023

Deti potrebujú hlavne kľud. Možno už aj tušia, že sa niečo deje.

foxyfox
22. jan 2023

Tá milenka s ním aj tak nebude. Už vidím ako mladá bezdetná baba bude znášať 3 cudzie deti každý druhý vikend doma. Otázne je , či nepríde nová. Podľa mňa ju ani nemiluje len je poblazneny blbec čo sa začal nudiť a nevedel kam s konopí (resp s niečím iným ale to sa sem nepatrí písať). Pocuj a ty nemáš chuť na nejaký románik? Nech si vyskúša aky je to pocit? Vybehni si len na rande cez nejaký tinder či ako sa.volaju tie appky. Večera, prechádzka. Ešte mu s úškrnom povedz že ideš s kamoškou a nezabudni sa poriadne vyfintit.

lucka_ke
22. jan 2023

@foxyfox prečo myslíš, že ju nemiluje? ak po nej túžil od jej 15 rokov a konečne ju dostal, nenechá ju len tak... a nevieš ani aký vzťah by mala k jeho deťom, možno pekný
autorka - jasné, že máš strach, ale vaše manželstvo skončilo a treba prijať tento fakt, ja by som ho nechala ísť, nasilu ho aj tak neudržíš, keď v hlave bude s ňou a z povinnosti s tebou, veci sa utrasú ak máte kde bývať a on je ochotný platiť na deti nejako to dáte

dankanka
22. jan 2023

No..takze..prvotny sok ked opadne, tak sa urob nevladnou. Unavenou, chorou..nechaj mu na starosti domacnost. Povedz ze lekar prikazal vela odpocivat a davat si na seba pozor. Bohuzial aj pohlavny styk by bol velke riziko. A pisat, casto, co vsetko treba kupit a zariadit. Ochkat, achkat, stazovat sa. A ak ta ten hnev neprejde a dietatko uz bude ako tak vypiplane, az potom odid. Preco by si mala mat na starosti vsetko iba Ty a panovi uvolnit pole? Chce s vami byt? Vyborne! Tak ho zapoj, nech nema cas mysliet na blbosti, nech sa pekne venuje tej rodine, ktora je prvorada.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
22. jan 2023

@monuska112 uplne s tebou suhlasim, v kazdom jednom bode. V kazdej diskusii o nevere je pichnuta ako vcela. A tie jej doslova podryvacske otazky. 🤦🤦 ona sa v tom uplne vyziva, ked sa v tom rype. 🤦🤦

dianka555
22. jan 2023

Tak roky je do nej platonický zamilovaný a k tebe potom čo cítil tiež lásku? Dala mu šancu, konečne pre neho. To ťa mal ako náhradu, dočasne. Už keď ťa do toho zatiahol tak nech sa postará o rodinu, ak chces odísť tak predajte dom a za tie peniaze si kúp pri rodičoch nehnuteľnosť, záleží aj kde bývajú aké sú tam ceny nehnuteľností. Len to urob postupne, deti by bolo najlepšie hlavne tie staršie aby tam chodili na prázdniny a našli si tam kamarátov. Najlepšie aby júl/august boli už v novom prostredí a v septembri do novej školy. Alebo môžeš bývať tam kde doteraz, nech sa stará a pomáha ti aspoň e deťmi ak bude chcieť.

monuska112
22. jan 2023

@veronikaszabova ved tunak uz tiez zacala, len ked ludia nepoznaju kontext, mohli by ju v tom nechtiac podporit...."spravne tomu rozumiem"? - asi ano druha strana to povedala jasne, ale ona potrebuje sa uistit v tom ze sa nazerie... "vyzerala strhane?" presne to sa pyta empaticka osoba o niekom, kto vie o nevere svojho partnera 🙄 potrebuje mat len jasnu predstavu a nazrat sa z toho co najviac...fuj az mi je zle

veronikaszabova
22. jan 2023

@monuska112 tu sa hra namoralistku, ale ze sa tu prezentovala ako niekto uplne iny - ukradla foto, odpisovala babam, ze ano, je to ona... Az ked bola konfrontovana, zmazala to. Matka Tereza 🤦

katkazocele
22. jan 2023

@dankanka vážne si myslíš,že ju bude na kolenách obskakovať, starať sa o domácnosť, deti a večer od nej nebude chcieť intímnosti?? celé mesiace??? to je dosť naivná predstava si myslím, kedže ani teraz nemal dosť sexu a chodil za tou mladou😖

pralinka25
22. jan 2023

Autorka tak to je este horsie a smutnejsie ked je to tak ze je do nej roky zamilovany. ja by som ho teda urcite nechala ist ako partnera. ako otca deti by som ho zapajala nech sa angazuje ked ich tak miluje a budes mat aj ty cas sama pre seba. ja osobne si myslim ze najdes niekoho lepsieho k sebe. nie hned ale ked to trochu preboli a otvoris oci nakoniec uznas ze jeho odchod bol pre teba tym najlepsim.
nemusis zostat na vsetko sama. ved nech sa podiela ako otec na chode byvalej rodiny. ty si neni sama rodicom. nemusite byt partneri na to aby on fungoval. a detom nech to vysvetli on.
boze to je ale hovado. po mne potopa. on uplne rozmetal zivoty tolkym ludom okolo seba ako atomova bomba.

lavinis
22. jan 2023

Som strašne zvedavá ako sa jej (milenke) bude páčiť keď bude on platiť výživné na 3 deti a ešte ich mať na víkend 😅 no, nech si ho užije!

tenerifka
22. jan 2023

@lavinis jasne ze sa jej to nebude pacit, nebude ho chciet ani ona, ani ina, len take nieco chlap pochopi, az ked uz niet cesty spat