Zlepšenie sexuálneho života vo vzťahu: Tipy a skúsenosti?
Zdravým chcem sa len spýtať mám dve a polročný vzťah a nás sexuálny život je nič moc sex mame raz za dve až 3 mesiace a ja by som chcel viac je to normálne u ženy ?? A ako to máte vy vo vzťahu ?
@emil989 tak v takom veku to nie je normálne však ja ho mám častejšie a to sme obaja po 50
@andrejka1974 ja som jej hovorel že sme už jak dajaký 55rocny ale nič nepomáha
@andrejka1974 čo by si robila ty na mojom mieste ?
Sú dve možnosti. Buď sa jej fakt nechce, alebo sa bojí otehotnieť.
@joesvk to je ta najlepsia antikoncepcia "zlta malinovka" zo stareho vtipu. "- Pred ci po? - Namiesto!"
nepacis sa jej, nechce ta, neni chémia, nevzrusujes ju natoľko aby ti dala viac. Vyserkaj sa na frigidu a najdi seberovnu. Takto sa budes len trapit a pojde ti sebavedomie dole.
Nebola by som s človekom, ktorý nechce sex aspoň tak veľmi ako ja...áno, sex nie je to najdôležitejšie vo vzťahu ale je sakra dôležitý...ja by som sa neuspokojila ani s 1 za týždeň...takže keď si hľadám partnera, tak takého, ktorý to chce často...tak ako ja...a ak by to neklapalo, mohla by som ho milovať neviem ako, ale nechcela by som žiť ako mníška...
@barborachors za časti máš pravdu netvrdím že nie
@emil989 dobiedzáa liskáa sa proste bola otravná
@emil989 no ja neviem si si istý že nie ste vo vzťahu 3ja?
@emil989 tak ja sa priznam, ze aj moj sexualny apetit je na bode nula,,zatial co moj manzel ho ma niekde za hranicou miliardy..pritom sex snim je skvely, najlepsi aky som kedy mala,,o orgazmus sa nemusim bat, v 9 z 10pripadov mam..ale ma to skratka nebavi,,staci mi raz za mesiac aj raz za dva..sme spolu 11rokov..ak chcem mat snim krasny sex ale sa mi nechce, vie, ze potrebujem - prijemnu atmosferu (sviecky,vinko,pekne sa obleciem,nalicim,nech sa citim sexi...) a dlhu predohru (masaz),,potom je to pre oboch zazitok..neznasam rychlovky ale preneho aj to treba 🙈
Porozpravaj sa snou, co by ju bavilo, vzrusilo, co jej vadi, co chce zmenit atd. Nech je k tebe uprimna,,mozno ti povie nieco co sa ti nebude pacit, mozno staci malo, mozno sa da najst kompromis..a uvidis
@11brano11 preč o mu neradiš, nech si to robi rukou sám? ked si inač rozumeju, ma ju rad, a je úžasná, tak nech si kúpi umelú vagínu...

@titi22 stretla si sa ty osobne s takým problémom vo vztahu ?