icon

Zlepšenie sexuálneho života vo vzťahu: Tipy a skúsenosti?

emil989
9. dec 2024

Zdravým chcem sa len spýtať mám dve a polročný vzťah a nás sexuálny život je nič moc sex mame raz za dve až 3 mesiace a ja by som chcel viac je to normálne u ženy ?? A ako to máte vy vo vzťahu ?

emil989
autor
9. dec 2024

@titi22 stretla si sa ty osobne s takým problémom vo vztahu ?

titi22
Odpoveď bola odstránená
emil989
autor
9. dec 2024

@titi22 a ako si to vyriešila ty ??

andrejka1974
9. dec 2024

@emil989 tak v takom veku to nie je normálne však ja ho mám častejšie a to sme obaja po 50

emil989
autor
9. dec 2024

@andrejka1974 ja som jej hovorel že sme už jak dajaký 55rocny ale nič nepomáha

emil989
autor
9. dec 2024

@andrejka1974 čo by si robila ty na mojom mieste ?

morpheuss
9. dec 2024

@emil989 Kámo, by si sa čudoval, koľko trtkajú 55-roční. Určite viac ako vy dvaja...

emil989
autor
9. dec 2024

@morpheuss veľmi rad by som aktívny aj každý deň keby mi to situácii umožňovala 😂

joesvk
9. dec 2024

Sú dve možnosti. Buď sa jej fakt nechce, alebo sa bojí otehotnieť.

madeincssr
9. dec 2024

@joesvk to je ta najlepsia antikoncepcia "zlta malinovka" zo stareho vtipu. "- Pred ci po? - Namiesto!"

barborachors
9. dec 2024

nepacis sa jej, nechce ta, neni chémia, nevzrusujes ju natoľko aby ti dala viac. Vyserkaj sa na frigidu a najdi seberovnu. Takto sa budes len trapit a pojde ti sebavedomie dole.

earlgrey
9. dec 2024

Nebola by som s človekom, ktorý nechce sex aspoň tak veľmi ako ja...áno, sex nie je to najdôležitejšie vo vzťahu ale je sakra dôležitý...ja by som sa neuspokojila ani s 1 za týždeň...takže keď si hľadám partnera, tak takého, ktorý to chce často...tak ako ja...a ak by to neklapalo, mohla by som ho milovať neviem ako, ale nechcela by som žiť ako mníška...

emil989
autor
9. dec 2024

@earlgrey zo začiatku to bolo iné ako to je teraz zo začiatku sme to robili skoro každý deň keď som bol doma mna tiež nebavy žiť jak farár

emil989
autor
9. dec 2024

@barborachors za časti máš pravdu netvrdím že nie

earlgrey
9. dec 2024

@emil989 ako často si doma a na ako dlho?

emil989
autor
9. dec 2024

@earlgrey kedy jak je to ale keď idem von tak. 2-3 týždeň určite niesom doma

emil989
autor
9. dec 2024

@earlgrey niekedy som doma mesiac niekedy 2tyzdne

earlgrey
9. dec 2024

@emil989 A bývate spolu? len vy dvaja?

emil989
autor
9. dec 2024

@earlgrey nebývame spolu a keď som doma sme non-stop

andrejka1974
9. dec 2024

@emil989 dobiedzáa liskáa sa proste bola otravná

earlgrey
9. dec 2024

@emil989 No ja by som napr. nevedela sexovať ak by som bývala u rodičov 🤣 takže možno aj to je "problém" alebo si ju proste omrzel...má niekoho iného...kto vie..

titi22
Odpoveď bola odstránená
morpheuss
9. dec 2024

@titi22 A na akej frekvencii ste sa teda dohodli? Pýtam sa pre kamaráta, čo má tiež po 40ke a chce vedieť, na koľko musí spomaliť, aby bol v norme 😂

pikachu999
9. dec 2024

@emil989 no ja neviem si si istý že nie ste vo vzťahu 3ja?

babydesire
10. dec 2024

@emil989 tak ja sa priznam, ze aj moj sexualny apetit je na bode nula,,zatial co moj manzel ho ma niekde za hranicou miliardy..pritom sex snim je skvely, najlepsi aky som kedy mala,,o orgazmus sa nemusim bat, v 9 z 10pripadov mam..ale ma to skratka nebavi,,staci mi raz za mesiac aj raz za dva..sme spolu 11rokov..ak chcem mat snim krasny sex ale sa mi nechce, vie, ze potrebujem - prijemnu atmosferu (sviecky,vinko,pekne sa obleciem,nalicim,nech sa citim sexi...) a dlhu predohru (masaz),,potom je to pre oboch zazitok..neznasam rychlovky ale preneho aj to treba 🙈

Porozpravaj sa snou, co by ju bavilo, vzrusilo, co jej vadi, co chce zmenit atd. Nech je k tebe uprimna,,mozno ti povie nieco co sa ti nebude pacit, mozno staci malo, mozno sa da najst kompromis..a uvidis

titi22
Odpoveď bola odstránená
11brano11
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
10. dec 2024

@11brano11 preč o mu neradiš, nech si to robi rukou sám? ked si inač rozumeju, ma ju rad, a je úžasná, tak nech si kúpi umelú vagínu...

11brano11
Odpoveď bola odstránená
enmery
10. dec 2024

@joesvk Podľa mňa nechce jeho.