Znamená pozvanie na byt sex?
Mam 20 a stretla som sa s 26r muzom, s ktorym som sa spoznala cez internet. Na nete aj prvom stretnuti posobil slusne, vsetko bolo v poriadku. Po stretnuti ma vsak pozval na dalsikrat k nemu na byt, vraj spravit si pekny vecer a pozerat na hviezdy. Vie, ze som nikdy nikoho nemala, aj som sa zdrahala kladnej odpovede, tak ma presviedcal, ze nema nic ine za lubom, ale aj tak - co myslite? Ked po prvom stretnuti pozve muz zenu k sebe na byt, ocakava od toho (len/aj) sex?
Pozerat hviezdy? Fiiha,aky romantik 🤣 nesla by som k cudziemu chlapovi,ak ho este nepoznas lepsie a nevies mu doverovat.
....aj sex😉
Ak mas zaujem o sex tak chod, snad nebude nejaky uchyl, ale ak nie/nechces/nevies/nie si si ista tak k chlapovi do bytu rozhodne nechod. Myslim, ze tak to aj kazdy muz vyhodnocuje, prisla - da mi. Aby sa Ti nestalo, ze odmietnutie bude pan hvezdar zle znasat a nestane sa nieco, z coho nadsena nebudes a co Ta poznaci. Navrhni pozorovanie hviezd vonku, v parku, tam ich bude vidno lepsie😀 Ak ma zaujem iny ako sexualny, rad sa pripoji , ak odmietne, bude Ti jasne, o co prioritne islo. Zistis sympatie pri osobnom stretnuti, kontakt nazivo a uvidis, ci bude po par stretnutiach aj navsteva jeho bytu.
Že pozerať sa na hviezdy? No mňa j*bne

Mňa takto zavolala po pár stretnutiach baba na svoj byt... a aj som vedel, že jej to chýba, lebo tak letmo sme tú tému preleteli. Ale ja som odmietol prísť v noci resp. nadránom len tak.
Ale inak bol som na tom byte, a bolo fajn, ale tak ona aj ja sme boli trochu iné typy ľudí a osobností, než bežní ľudia...
Ja by som určite nešla. Ako píšu predomnou, kľudne to môže byť psychopat ktorý výborne to vie zamaskovať očarujúcim spôsobom. Ak už na byt, tak radšej nech idete k tebe, tam aspoň vieš zakričať susedom, atď, si v známom teréne.. Ale ha osobne ani k sebe by som nikoho nebrala.
Môj manžel keď sme sa zoznamovali, chcel ma zobrať svojim autom od mojej hotelovej izby (bola som na pobyte) do 500m ďalej sa nachádzajúcej tanečnej sály (kde bola každý večer zábava), no som mu povedala, že v žiadnom prípade si nesadnem do jeho auta, keďže ho dobre nepoznám (to bolo asi po 2 stretkach). Pochopil, neodradilo ho to.
Pred par rokmi som mala nepríjemný zážitok - bývalá som sama, a do nového bytu som chcela pozvať na poobednajsiu kávu a pokec kolegyňu a kolegu, ktorí zároveň mi boli spolužiaci na výške, takže som ich oboch dlhoročne poznala. Kolegyňa v ten deň ráno dala vedieť, že ochorela, nepríde, no tak co už, keďže som aj koláčik mala upečený a ani som nemala dôvod kolegovi povedať ze teda ruším stretko, tak som to brala tak, že príde, pokecame si. Ľudia, kolega, ktorého som poznala 7 rokov, za ten čas nikdy nejavil žiadny záujem o mňa, otec 1 dieťaťa, v tom čase mal druhé dieťa na ceste, chcel veľmi zneužiť situáciu, že je u mňa. Celý čas sa na mňa tlačil, stále si sadol bližšie, začal ma hladkať... No keď chcem, určite sa s ním môžem vyspať... Ja som bola v takom šoku, že som nevedela pohotovo zareagovať a v kopnúť ho, ale ešte som ho vyprevadila s pribaleným kolacikom 🙉🙉🙉
Takze, na základe týchto skúsenosti, so žiadnym chlapom by som neostala po 1 rande niekde úplne sama.
Ešte že je romantik a chce pozerať hviezdy , mne ked chlap napísal “pozrieme si film” hneď blikala červená 😂⛔️⛔️⛔️
Dievča na 99,99% mu ide o sex. Tak to radšej odmietni,keď nechceš sexovať,inak na byte tvoje odmietnutie nemusí najlepšie akceptovať. A keď by si s ním chcela mať niečo ako vzťah,tak ho rovno škrtni zo zoznamu. Ide mu len o sex,žiadne randenie od teba nechce.
@zuzanka.zuzu možno jeho byt nemá strechu

Však si svojprávna nie? Normálne choď a keď bude chcieť sex a ty nie tak rázne mu povedz že nie. Či čo povolíš len preto že ťa pozval na byt?
@anita6666 prečo? Čo keď má hviezdy na boxerkách? 😎
na byte bude to stále len tvrdenie proti tvrdeniu. Nemusí ju znásilnit,ale minimálne bude naliehat,určite sa ju pokusi obchytkávat,može byt nepríjemný . . . Toto 20 ročné dievča určite nepotrebuje.
a možno ten byt ani nepatrí jemu. Tak to ten dotyčný romantik može využit,pretože si ten byt mohol požičat na zálet. A ked sa čosi stane,majitel bytu povie,že nikomu nič nepožičal,tak dievča si može byt isté,že prípad sa uzavrie.
Na byt s neznámim mužom-určite nie,ked sa jedná o ženu. Svet je plný uchylákov a mužov,čo žial situáciu určite zneužiju.
ja som muž,takže žial viem,ako to chodí a ako to mnoho mužov berie. Nie som za,ale ja svet nezmením.
co ocakava? tazko povedat… ty poznas toho chlapa ty vies vycitit ci moze cakat sex alebo nie kazdopadne ci caka alebo necaka aj ked pojdes ci bude sex je len a len na tebe
@akinom0077 stretla sa s ním len raz,takže ho ťažko môže dobre poznať. Na betón chce sex,o nič iné mu nejde. Užije si s ňou a už sa jej neozve.

Tomuto astrofyzikovi urcite nejde o gule na oblohe.