Znižuje sa vekom počet nápadníkov?
Ahojte.
Máte pocit, že vekom sa znižuje počet nápadníkov? Keď som mala 20 rokov, bolo okolo mňa množstvo chalanov, ktorí chceli so mnou chodiť a zrazu keď som sa ocitla v staršom veku single, mám pocit, že je o mňa oveľa menší záujem. Pritom žijem aktívne, cvičím a makám na sebe. Keď som mala 20 rokov, mala som pocit, že za rok som mala aj 10 nápadníkov a teraz tak možno 2ja a to len takí, o ktorých nemám záujem.
Ako je to u vás? Tiež si ešte viete vybrať aj z 5 nápadníkov alebo ako je rok dlhý tak nikto nejaví záujem?
U mna to bolo skor naopak, bez chvalenia sa. Cim som starsia, tym viac napadnikov mam (a to som vydata, s dietatom 😃).
@mandzula u mna je to uz naopak, do istého veku pozerali na mna chlapi, ked dcera mala viac, tak nevedeli ci na nu, ci na mna pozerat a teraz ked ma 22 rokov a ja za chvilu 44 rokov, tak pozeraju len na dceru a dobre, ze im netreba sliny utierat 🤣🤣🤣🤣, ale ani sa necudujem, ked ze dcera je krasna, dlhe vlasy, na spravnych miestach spravne vyvinuta, stihla, no proste cudne by bolo, keby na nu nepozerali 🤷🏻♀️. Ja som uz ta stara paprika zoschnuta, co tu bola uz spomenuta a uz sa na mna "ulakomia" len zenati, zadani, co sa doma nudia, alebo ti co ostali zamrznuti v case a myslia si, ze este stale su ti, po ktorých vsetky baby saleli, ked sme boli na skole 😅🤦🏻♀️. Veru mila @autorka vekom uz neni o zenu taky zaujem a je to prirodzene podla mna. Co už, nemladneme.
@chodec15 noze daj fotku, nech posudime, ci si ty ten stary, tucny a nechutny. Ci by mala o teba zaujem aspon ta 40-rocna neodolatelna mladica.
Mimochodom, nikto tu nepise, ze sme v 40 neviemake mladice, treba si vsak uvedomit, ze mladost nerovna sa automaticky atraktivita, zrely muz vsak vie, ze starsia udrziavana zena s espritom mu vie poskytnut viac ako sice mlada, ale este nenajdena zena.
@topgabo 😂
ked mas krizu pridi do bardejovskych kupelov tu by ti hned zdvihli sebavedomie :D bar magnolia alebo kristal ludi a okolo 50+ :D hasici , vojaci :D tu sa kadekto o teba suchne :D
Ahoj, no ja ked som mala 20 nik o mna nezakopol. Aj ked babka hovorila, ze take pekne dievca som 😀 dala som si melir a niet dna co ma nik nevolal na "kavu" 😅 potom som sa vydala, teraz rozviedla a s napadnikmi sa akoby vrece zas vysypalo 😂 a to mam o 37 rokov, dve malolete deti. Takze nezufaj, je to ako na hodjacke. Tiez nie som mlada a ani krasna uz 🙂
Niektore otazky mi pridu ako keby niekomu bolo treba zivot y cyklus vysvetlit. Ked si mala 20 tak prevazna vacsina ludi v tvojom veku nemali manzela/manzelku/zovotneho partnera vybrateho a teda ten trh moznych vztahov bol obrovsky. Do 30tky sa vacsina vyda/ozeni takze ak mas po 30tke rak okruh potencialnych napdnikov sa ti scvrkol na minimum, lebo zrezavaju v rodinach pri manzelkach a detoch. Zaujem teda maju o teba v tomto veku ti o ktorych zaujem nebol alebo oni nemali zaujem o zivotny vztah.
Vyckaj par rokov, okolo 40 sa ti uvolni kopec odkopnutych rozvedenych chlapov so zavazkami😅😅😅
Áno znižuje. Pretože žena stráca na atraktivite vekom. Mužova "hodnota" naopak rastie vekom - skúsenosti, zabezpečenie, status.
Presne to ma napadlo a poprosim upresnit,nech sa mozem aj ja zapojit do sutaznej ankety #jetuniektokrajsiakoja#🤣🤣🤣
Nemusi to tak byt, ze vekom sa pocet napadnikov znizuje.. ked si vezmem moje babky, jedna ovdovela ako 53 rocna a az do smrti ( 81) kazdu chvilu nejakeho dedka od seba odhanala.. druha zas po smrti deda si do pol roka nasla frajera.. Mame v rodine otcovu sesterku, ktoru aj po 40tke stale balili mladi chalani... A poznam osobu, o ktoru hadam ziaden neprejavil zaujem..
Osobne si myslim, ze pocitat napadnikov je blbost.. naco mi budu napadnici, ked chcem normalneho chlapa, s ktorym si rozumiem, pre ktoreho budem stale ja ta krasna kocica, ale medzi nimi taky nie je? Ine je, ked chcem len napadnikov, aby som si sama sebe dokazovala, ze som stale krasna a nie na zahodenie. A na utvrdenie tohto pocitu, ktoremu asi neverim, potrebujem mat okolo seba davy, inak sa budem citit skareda... Ale to uz je skor za mna problem so sebavedomim a sebahodnotenim..
@lusyf tak od tak nadhernej zeny dostat taku poklonu, je pre mna naozaj velmi lichotivé a vazim si to, dakujem velmi pekne 😊😘. Ty si prekrásna, mas zjavne skvele geny a v mojom veku budeš isto ovela lepsie vyzerat ako ja. Ja nepisem,ze zle vyzeram, ale zaujem o mna je uz naozaj chaby, co mi zatial nevadi a pozeram na to realne a nebudem si klamat, ani nic namyslat. Tak isto sa nepohybujem v takej spolocnosti, kde by som mozno stretla aj niekoho, kto by bol pre mna zaujimavy a ano, je to tak, v nasom veku uz nepustime k sebe len tak hocikoho, lebo uz mam ine naroky a zas na druhej strane si ani neviem predstavit, kto by so mnou vydrzal, ked ze som aka som 😅😂, tak ze je to v poriadku.. neni zaujem z mojej strany a tym padom ani z tej druhej 😅🤷🏻♀️. Zatial mi je dobre s dcérou, uvidime co bude, ked mi odide z domu..
Zrejme je to tym, ze "napadnici" su single tiez len kym si nenajdu tu svoju a zenaty spokojny chlap ta predsa nebude balit