icon

Zvláštny vzťah

15. dec 2022

Prosím o vaše názory:
S priateľom máme "vzťah - nevzťah" už piaty rok. Za ten čas sme boli spolu na Vianoce iba jediný raz. Obaja sme rozvedení, ale nežijeme spolu. Máme spolu ročné dieťa, ale oficiálne dieťa nemá v rodnom liste zapísaného otca, jednoducho ho nechce priznať. S dieťaťom žijem vo svojom dome sama, na dieťa neprispieva nič. Neviem ani to, kde pracuje, úzkostlivo dbá, aby som sa to nedozvedela. Aj tieto Vianoce budem s malým úplne sama, pretože priateľ trvá na tom, že Vianoce sa majú stráviť so svojou rodinou a povedal, že tou ja nie som. Vianoce teda strávi radšej so svojimi rodičmi (37 ročný chlap).
Napriek tomu, že mi hovorí, že si ma vraj chce v budúcnosti vziať a chce so mnou žiť. Dokonca mi dal prsteň, z ktorého mám skôr dojem, že je to iba "drž hubu prsteň", ako sa hovorí, ale teraz si ma ešte vziať nechce.
Som z nás veľmi smutná. Nepriznaná.
Nežijeme spolu, dieťa oficiálne nepriznáva, neviem, kde pracuje.
Stretávame sa bez dieťaťa, u neho na pár hodín raz do týždňa. Alebo ideme raz do týždňa na kávu, občas s dieťaťom, občas sami.
V mojom dome žiť nechce, pretože som tam žila s exmanželom. Ja do jeho domu prísť nemôžem, nechce ma tam, žije v jednom dome s rodičmi, má svoje vlastné bývanie na poschodí ich domu. Je tam sám, ja som sama vo svojom.
Sme v dennom kontakte. Stojíme však na jednom mieste, zúfalá som už. Ako by ste vnímali takéto správanie partnera?

loginexistuje
15. dec 2022

toto nie je vztah toto je neplatiaci zakaznik a ty si (dopln si sama)

na politovanie je tu najma to ubohe dieta ku ktoremu sa ani nechce priznat a ty mas najvacsiu vinu ze to tolerujes

mamamasama
15. dec 2022

Ajajaaaj. Tie sviatky netravi s rodicmi, ale so svojou ženou a deťmi. 😬 Ale ked si hlupa,tak mu naďalej rob matrac, staraj sa bez finančnej pomoci o jeho dieťa a vyplakavaj az kym ti neurobi ďalsie. Pekne krasne poziadaj o DNA testy a dietatko odniest starym rodicom, alebo jeho zene, nech sa spozna so surodencami. To bude radosti na Vianoce. 🎄🤦🏻‍♀️😁

sense
15. dec 2022

Prepáč ale ty si riadne hlúpa alebo naivná alebo neviem co.... Ak nechce dieťa priznať dobrovoľne a si odkázaná na výživné alebo čakáš ze bude prispievať, stačí zájsť na súd a dat žiadosť na určenie otcovstva a tam sa ho nikto nebude pýtať ci chce alebo nechce.
A teda sa čudujem ze s takým chrunom chceš mať ešte niečo spoločné.... A žerieš mu tu jeho rozprávku.... A nazýva ho partnerom. To nie je Partner, resp on možno pre teba hej ale ty pre neho si len sex na zavolanie

fiafia
15. dec 2022

S týmto akože súhlasíš? Naďalej sa s ním stretávas? Toto mi rozum neberie,prepáč.

lamar11
15. dec 2022

Ako môžeš ľúbiť niekoho kto sa k tebe takto správa? Chlap ktorý by nechcel moje dieťa by umna skončil,a ešte vlastný otec? Daj si veď to na papier,budeš to mať čierne na bielom.. Hanbí sa za vás,tají vás pre okolie ako keby ste mali lepru..neprispieva na vlastné dieťa..vraví ti že nie ste jeho rodina..ako viac ešte chces klesnúť pred sebou a pred dieťaťom? Zobud sa..

gertrudaosem
15. dec 2022

@terezka1947 prečo by ho vracala...

lily14
15. dec 2022

Ty kokos neprizná dieťa a ty si ešte s ním???? Nemyslíš vážne????

ivik4
15. dec 2022

Och PREPAAAAC ze Ti musim napisat ale ty musis byt velmi jednoducha a hlupa ze zijes ako zijes. Kokos , s nim by som inak zatocila !!! Dpc a ze stretavate sa bez dietata a nepriznava sa zan? Hned by som dala spravit testy DNA a chujisko by sa nedoplatil alimentov 😡😡😡😡😡

zuzki1
15. dec 2022

Rozísť sa s ním a nech platí na dieťa! A ešte by som malého prišla predstaviť starým rodičom , mozno aspoň oni budú mat záujem .
A hľadaj si prosím ta niekoho normálneho 🙈

trema
15. dec 2022

Tak velmi ho milujes? Ze si s muzom, ktory zaprel vlastne dieta.. fakt nechápem

ellemell
15. dec 2022

Prepáč ale neverila by som mu ani jedno slovo skrz toho, že raz chce s tebou žiť a vziať si ťa. Absolútne by som tomu neverila. Pekne by som ho donútila nech platí na dieťa, ak je teda na 100% jeho a asi by nebolo na škodu, ak by sa o vás dozvedeli aj jeho rodičia

mk22
15. dec 2022

Ja neviem prečo vždy otvorím tému, kde po prečítaní sa mi zastaví rozum a neviem ci sa smiať ci plakat.
To vážne?
Prečo si s ním?
Vzťah sa neposuva..nevies o ňom nič ani kde pracuje.. Jedine co robíš tak mu po držíš nech sa sexuálne ukoji.. Ďalej?
To si taka chudera, že toto ti stačí? Viac nechceš?
Roky ti bežia.. A prosím ta.. Okamžite testy a nech ti platí na dieťa.
Teba mi nie je ľúto.. Ty by si mala mat rozum.. Ale to dieťa.. Vie ono vôbec ze ma otca? Trávia spolu čas, hrajú sa?
Toto je hádam vymyslene ja neverím ze tak úbohá žena existuje 🙄

nataly420
15. dec 2022

Výmysel nikto nemôže byt taký sprosty

hilda08
15. dec 2022

Toto nemôže byt pravda, žiadna zena nie je taka naivna, ze by nechápala o co ide….

diewcatqoo
15. dec 2022

Preco stracas cas s niekym takym? Takto sa milujuci chlap a otec nesprava. Za tych 5 rokov, ktore stracas tymto nevztahom si mohla byt v zivote uz niekde uplne inde.

hyta
15. dec 2022

Ak to nebude vymyslená téma, tak....Len toľko, chlap, ktorý sa neprizná k vlastnému dieťaťu by u mňa už nemal čo hľadať. Prsteň by som mu napchala do krku, nech sa ním zadusí a kopla do rozkroku. To si taká bohatá že svoje dieťa ochudobňuješ o výživné? Len nech holúbok platí a ty môžeš peniaze investovať v budúcnosti pre dieťa, napr. do jeho vzdelania. Predpokladám že v dome má ženu a deti, to je dôvod, prečo s tebou nebýva na Vianoce. V opačnom prípade by ťa dávno predstavil rodičom a mohli by ste ich prežiť i spoločne. Len ťa zneužíva, čo to ozaj nevidíš? Chlapov je na svete dosť, určite lepších než je tento chrapúň. Otvor oči, keď nie kvôli sebe, tak to urob pre svoje dieťa.

mamutka
15. dec 2022

Toto ani nemôže byť pravda. Vydržiava si ženu, zadarmo, ta mu aj dieťa vyzivi, pravidelne dobehne a dá mu, no, panecku, ten si to vedel zariadiť. Šialene je, že ty toto nazyvas vzťahom. Nie je normálne, pochopiteľne ani akceptovatelne, aby si hento nazývala svojim priateľom. Inak si snáď fajn žena, ale v tomto smere si šialene blbá, prepáč.

oliolijanka
15. dec 2022

Toto je vymyslena tema. Ak nie je, tak zober dieta, zaklop u jeho rodicov a oznam im, ze maju vnuca. Mozno budu mat aspon oni svedomie. A druha vec, samozrejme to dat aj na sud, kvoli alimentom.

mimi3008
15. dec 2022

Ved raz zazvon do toho domu, ze kto ti orvori a predstav sa ako matka jeho dietata. Jeho rodicia o tebe vedia?

mimikarol
15. dec 2022

Ja mám doma druhacku. Niekedy ani nemôžem uveriť čoho všetkého sú jej rovesníci v škole schopný. Ale keď sa nad tým tak zamyslím, ani sa nečudujem. Stačí mi vzorka rodičov tu, na MK a potom to vlastne chápem. Tie chudence deti vychovávajú taký rodičia ako napr. ty a už mi je všetko jasné 😔

barborachors
15. dec 2022

Necitala som komentáre, ale toto je snáď zlý vtip. A vobec by som sa necudovala, keby panko nemal ešte jednu oficialnu rodinu, manzelku a deti, s ktorymi zije a všetko. Ty si len onuca, sorry.

simona20201309
15. dec 2022

Väčšiu absurditu som tu ešte nečítala. Ešte som nečítala príspevky, ale neverím, že toto môže byť pravda. . .
Nie je v rodnom liste, neplatí na dieta, stretávate sa bez dieťaťa....wtf? Toto nemôže byť pravda 🤦‍♀️

standusina
15. dec 2022

@simona20201309 viec co, ono to znie uplne nerealne, tak ako si napisala, no kludny by som povedala, ze nieco take byt pravda moze. Proste ona ho rada ma a tak proste len dufa, ze to co jej vtlka do hlavy sa raz stane. No tiez si mylsim, ze caka marne

54tinka54
15. dec 2022

Načo si ešte v takom “vzťahu”? Nehovoriac o tom že s tým chlapom a za takých podmienok si spraviť dieťa bola blbosť. A keď ti on na drzovku povie že ty nie si jeho rodina? Neberie ťa ani trochu vážne a pochybujem že si ťa plánuje niekedy zobrať. Čo ťa s ním vlastne spája? Keď ani o dieťa nemá záujem a nevadí mu že s ním netrávi ani Vianoce. Už dávno by bol moja minulosť…

terezka1947
15. dec 2022

@gertrudaosem z hrdosti.
Ale ťažko môže niekto niečo riešiť,keď hrdosť nemá.

zmrzlinka2021
15. dec 2022

Este by si mohla doplnit:
-nepoznam jeho rodicov
- nepoznam jeho priatelov, nechodime na spolocne akcie
😉

monika2012
15. dec 2022

Nepáči sa mi to. Toto z jeho strany nevyzerá ako láska, a nemyslím si, že sa to v budúcnosti zmení k lepšiemu. Každopádne, veľmi divný týpek. Prioritou mu má byť jeho dieťa a Ty, jeho rodičia by už mali byť až na druhom mieste.

simona20201309
15. dec 2022

@standusina jedine za predpokladu, že autorka pochadza z patologickej rodiny a toto je pre ňu v poriadku

karolinakr
15. dec 2022

Podla mňa je ženaty, ty si bokovka a vrchol, že neuviedol dieta neplati naňho Ideš velmi, velmi pod cenu.Aky osoh z meho maš?Jkoncila by som to s nim ešte dnes.Hrozne sa poceňuješ, stavim sa, že aj v posteli je to len o ňom.Nohy na plecia a utekaj!

denden77
15. dec 2022

nieee, toto musi byt vymyslene 🤣
ty fakt nazyvas vztahom toto? a lahnes do postele s niekym, kto sa nezaujima o vase spolocne dieta, neplati nan, proste sa tvari, ze ani nie je jeho? a ty mas zaujem v tomto pokracovat a dufas, ze si ta raz vezme?
nevies o nom nic, lebo on to tak chce.. chce to tak preto, lebo ta zatajuje, dieta ani nehovorim.. nevies kde pracuje, lebo ho desi, ze sa tam dovalis..
aky je na to dovod? napr. manzelka, deti..
zbal veci sebe a dietatu a zazvon im pri dome.. pekne pozdrav, slusne sa predstav a vysvetli, ze tam pravidelne chodis na prietrty, kym nikto nie je doma.. ale ze uz ta to silno nebavi a rada by si potomkovi dopriat normalnu rodinu, tak si tam.. tramtadadaaaa.. a potom sa len tak, btw., zastav na sude.. podat o urcenie otcovstva..
este budes kukat, co sa dozvies..
nieee, toto nemoze byt realne 😁