icon

Zvláštny vzťah

15. dec 2022

Prosím o vaše názory:
S priateľom máme "vzťah - nevzťah" už piaty rok. Za ten čas sme boli spolu na Vianoce iba jediný raz. Obaja sme rozvedení, ale nežijeme spolu. Máme spolu ročné dieťa, ale oficiálne dieťa nemá v rodnom liste zapísaného otca, jednoducho ho nechce priznať. S dieťaťom žijem vo svojom dome sama, na dieťa neprispieva nič. Neviem ani to, kde pracuje, úzkostlivo dbá, aby som sa to nedozvedela. Aj tieto Vianoce budem s malým úplne sama, pretože priateľ trvá na tom, že Vianoce sa majú stráviť so svojou rodinou a povedal, že tou ja nie som. Vianoce teda strávi radšej so svojimi rodičmi (37 ročný chlap).
Napriek tomu, že mi hovorí, že si ma vraj chce v budúcnosti vziať a chce so mnou žiť. Dokonca mi dal prsteň, z ktorého mám skôr dojem, že je to iba "drž hubu prsteň", ako sa hovorí, ale teraz si ma ešte vziať nechce.
Som z nás veľmi smutná. Nepriznaná.
Nežijeme spolu, dieťa oficiálne nepriznáva, neviem, kde pracuje.
Stretávame sa bez dieťaťa, u neho na pár hodín raz do týždňa. Alebo ideme raz do týždňa na kávu, občas s dieťaťom, občas sami.
V mojom dome žiť nechce, pretože som tam žila s exmanželom. Ja do jeho domu prísť nemôžem, nechce ma tam, žije v jednom dome s rodičmi, má svoje vlastné bývanie na poschodí ich domu. Je tam sám, ja som sama vo svojom.
Sme v dennom kontakte. Stojíme však na jednom mieste, zúfalá som už. Ako by ste vnímali takéto správanie partnera?

maminkadeticiek
15. dec 2022

Toto snad ani nemoze byt pravda.Neprispieva ti na dieta,nepriznal ho,nehlasi sa k nemu,nevies s kym zije,kde pracuje a davas mu raz dva krat do tyzdna zatrtkat.Ty to snad nemozes mat v hlave ani v poriadku.Nie nemas s nim ziadny,opakujem ziadny vztah.
Riesenie-useknut stretavanie sa bez dietata,poziadat o vyzivne a najst stratenu sebauctu.

mimikarol
15. dec 2022

@denden77 ja tiež dúfam že je to vymyslené. Nie kôli autorke, ona je dospelá, ako si zariadiť život, tak ho bude mať. Ale kôli tomu dieťaťu, toho mi je ozaj ľúto, ak je to pravda. Toto si ja ako matka nedokážem ani predstaviť.

karolinakr
15. dec 2022

Uzkostlivo dba, aby som sa nedozvedela, kde pracuje - k nemu domov nemôžem prist, stretavame sa raz do tyždňa na par hodin.. Je ženaty, ma deti, rodinu o ktoru nechce prist.Jasne ti dal najavo, že ty nie si jeho rodina, nie si vitana v jeho dome.Udajne byva v detskej izbe s rodičmi.No keby chodil raz tyždenne za prostitutkou, musel by zaplatiť 50- 100 eur .Takto to ma zadarmo.Ty nič nepožaduješ, dieta zaprel a ty cela happy ho čakaš doma v negliže ..No ten si musel buchnuť šampus, ako genialne mu ide plan.Ušetril na ku..ch, alimenty neplati, sex ma, ty nevieš, kde byva a kde pracuje..Ked zajtra nezavola, zĺahne sa po ňom zem a nikdy ho nenajdeš.Najprv musi najst inu husičku, ktora mu na to skoči..
Čim ťa tak opantal a oklamal nechapem...Ked som mala 19 a chlap po mne išiela a tajil bydlisko, hned mi trklo, že je ženaty a ty ani s dieťaťom nie si ochotna oči otvorit! Vianoce su vaš najmenši problèm!
Ale že ťa tahá za nos a klame, je už horšie..Nikdy si ta nevezme..
Keby hej, na Štedry deň ta vezme k vianočnemu stolu a predstavi svojim rodičom ako snubenicu spolu s deckom..Nie, že chuďa este aj to zapiera a necha za dverami stáť! Hanba!..že máš po tom všetkom ešte naňho náladu

jaskolka
15. dec 2022

Preboha, toto sa pýtaš vážne? Ty nemáš nijaký vzťah, ani zďaleka....
A tiež reálne si myslím, že je ženatý, alebo má vážnu známosť, s akou býva u tých rodičov, alebo aj úplne inde, možno aj dieťa, aj viac detí. A ty si len... No co asi?

mk22
15. dec 2022

Teraz čítam ze... Piaty rok.. Tebe to vbc nevadilo ze on nechcel netuzil predstaviť ta rodičom.. Pochváliť sa ze si tehotná a bude mať dieťa?
Véd ty si nič, nula.. Vyššie píše super, na tebe šetrí na ku..ch..src zadara.. O decko sa mu staráš.. Držíš ústa suchas nohami.. No suchaj a čakaj..

miadi
15. dec 2022

Takze autorka Bud je zenaty a vodi si ta na trtky do domu svojich rodicov ked nie su doma . To by davalo zmysel preco nesmies vediet kde robi a nesuhlasil Aby bol v rodnom liste. Alebo je toto vymyslene. A ak si niekedy stretla jeho rodicov bola u nich doma normalne im predstavena ? ( vedia vobec o vnucati?). Tak je len rozvedeny blb co ale nemeni nic na vasom “vztahu.” Ci zenaty ci single ty a vase dieta ste prenho nic . Mne by nestal za namahu ., ale vies kde byvaju jeho rodicia ak o tebe nevedia tak šup na navstevu s dietatom k babke a dedkovi. Ked uz otec sa k nemu nehlasi Mozno oni sa zachovaju inak. Len rozmyslaj co je pre teba dobre. Niekedy je lepsia samota ako sa natahovat s blbcami.

gladys_07
15. dec 2022

Nabeton zenaty.

Mne hlava neberie ako moze zena porodit dieta chlapovi, u ktoreho nebola doma, nepozna jeho rodicov, nevie kde pracuje. Fakt krasa. Keby na tu sprostost nedoplacali nevinne deti…

uglybetty1234
15. dec 2022

Prisla by som s dietatom k jeho domu a predstavila vnuka starym rodicom. Jemu oznamila, ze ho bud cakam v mojom dome, alebo nech nechodi. Sudom urcit otcovstvo a pozadovat vyzivne. Adios amigos!

simona20201309
15. dec 2022

Autorka sa odmlcala
Toto ma štve najviac z týchto falošných tém...
Človek sa teší na rozuzlenie zápletky a nič 🤣

puklica13
15. dec 2022

Prepac..musim..si fakt sprosta alebo slepa??? Nepriznal sa ani k otcovstvu a ry stale na neho beries ohlady??? A dufas ze si ta mozno raz vezme??? No moja, to skor krava zacne lietat...

andrea2667
15. dec 2022

OMG, počula si už niekedy slovo zdravý rozum? Načo ti je taký kus hovna?
Súdne žiadaj určenie otcovstva, výživné mu súd určí aj so splátkami 3 roky dozadu. A nájdi si Chlapa. Poznávacie znamenie - zodpovedný, láskavý, oči má len pre teba. Kapišto?

modraslamka
15. dec 2022

to co je toto🤦

annelise17
16. dec 2022

Niečo mi hovorí, že ten chlap je ženatý a má svoju rodinu. Ty si preňho len bokovka s ktorou nechtiac šmykol dieťa, ktoré nechce, ale bojí sa, že by to prasklo, tak ti zapcháva ústa občasným stretnutím a úbohým ničneznamenajúcim prsteňom..
Moje riešenie? Nebola by som s ním a ani by som ho nenapísala do RL, ani by som sa s ním nesúdila,radšej by som okašlala alimenty a našla si druhú robotu ako keby malo mať moje dieťa takého debila otca. V druhom prípade, čo mi naozaj vrie krv za to, že sa nepriznáva za vlastné dieťa, očividne ho nechce, je mu na obtiaž a ani naň neplatí by som mu to pekne zrátala. Ten trápny prsteň by son drbla do záložne a za peniaze vzala syna na výlet. Jeho by som si poriadne odsledovala, na 100% je ženatý s rodinou. Keby sa mi to potvrdilo, tak by som si zistila napr ako sa volá jeho žena, odfotila ich, proste akýkoľvek aj malý dôkaz na to, že som odhalila to super klamstvo .. a potom by som mu povedala, že buď mi bude posielať na dieťa určitú sumu peňazí mesačne a nebude v RL, nemusí s nim tráviť čas a ja budem držať hubu, alebo idem k jeho ženuške, všetko jej poviem a ideme pekne riešiť výživné súdnou cestou. Je mi jedno, že to znie ako z krimi filmu, ale normálne mi vre krv ako niekto môže byť tak sprostý že nechá robiť ešte aj zo svojho dieťaťa obyčajnú háveď.
Je možné aj to, že nemá rodinu ale je to proste psychopat, takže varianta 3, balím kufre, dieťa a odídem minimálne na druhý koniec republiky, ak nie rovno sveta.

vevapeto
16. dec 2022

Za kúsok postaveného údu zapredávaš vlastné dieťa. Ty sa vláčiš s kktom pre ktorého je syn jedno veľké nič. Gratulujem ti, našli ste sa, ste obaja bezcharakterní.

karolinakr
16. dec 2022

@annelise17 ona nema v rukach nič, jeho pracu, byvanie, adresu - on ju može zaškrtit, ked ho bude vydierat.Netvrdim, ze je vrah, ale čitam krimi, bolo viac takych pripadov...

Autorka - tvoji rodičia čo hovoria na tohto " podareneho" chlapa a jeho rodičia? uz si s nimi hovorila? mne je prinajmenšom divne, stretavať sa s chlapom a nemať ho zapisaneho ako otca..zrejme budeš matka, čo ma chlapa na 1.mieste a dieťa na poslednom

mk22
16. dec 2022

Bud je to cele vymyslene alebo autorka si to cele číta a odrovnalo ju to ze 100perc z odpovedí je v podstate to isté.. Ak je tento príbeh reálny.. Verím ze si si tu niečo nasla co ti aspoň kúsok otvori očí.

annelise17
16. dec 2022

@karolinakr samozrejme, ja netvrdím že ho má začať vydierať. Ja som napísala, že si ho najskôr má odsledovať, t.j. oklepnúť, ona musí predsa vedieť čoho je schopný. Ako riešenie ktoré je podľa mňa najlepšie som uviedla neuvádzať do RL a vymazať zo života. Ten zvyšok som uviedla lebo mi totálne vrela krv z toho, ako mi bolo ľúto toho dieťaťa.

karolinakr
16. dec 2022

@annelise17 aj tak si myslim, že je ženaty

bambinomio99
16. dec 2022

Vy spolu nemáte dieťa ty máš dieťa a si milenka to he celé možno jedna z mnoho

apolka77
19. dec 2022

Kopa založených tém a autor už potom neprispieva 😶
Keby bola vymyslená tak by to tu naťahoval, nie?
Aj keď ťažko uveriť že je to pravda..
U mňa by skončil akýkoľvek chlap keby nechce priznať otcovstvo. Bodka. O iných veciach radšej pomlcim.

lavinis
19. dec 2022

🤦‍♀️

ericka168
19. dec 2022

Prišla si o 5 rokov života.. Neprizná dieťa, nevieš kde pracuje 5 rokov to Ti príde normálne? No určite za tým je niečo viac a zistila by som si čo to je, ale v každom prípade dieťa- otcovstvo, výživné a poslať ho do prdele čím skôr tým lepšie pre Teba.. Nepokaz si zvyšok života s takým chudákom, roky bežia veľmi rýchlo neober sa o šancu na normálny život, rodinu, muža.. Zamysli sa nemá to perspektívu..Uz po tom čo nechcel priznat dieťa a vlastne všetko prácu atď nechápem prečo si s ním stratila 5 rokov.. Je v niečom výnimočný? Nechápem naozaj.. Držím palce nech sa ho čím skôr zbavíš..

jankahrtankova
19. dec 2022

Akože toto ma dostalo . Dospelá žena a tolerujes toto ? Veď maj v sebe troska hrdosti ..pošli ho do čerta a nenic sebe a svojmu dieťaťu život.

avantime
19. dec 2022

Ste exoti, čo nedávate dieťaťu príklad, ako funguje normálna rodina a podľa toho bude veľmi pravdepodobne aj ono mať rovnako nenormálny, nešťastný život, ale malá šanca tu je, že mu rodičia budú odstrasujucim príkladom a prežije normálny život.

jenny257
19. dec 2022

To ale už dávno nie je tvoj priateľ 😀 kde si nechala rozum ?

veve2903
19. dec 2022

Ahoj tiež som bohužiaľ mala taký vzťah nevzťah akurát som bola mladá sprostá zamilovaná a nemala som dieťa . Keci o tom že nemôžem vedieť kde pracuje aby po mne "nešli" a také ... Po čase odomňa pýtal peniaze na benzín inak za mnou nepride,asi 3x sme boli spolu na verejnosti kde som sa ho nemohla ani dotknúť ,v meste ak sme sa náhodou stretli ma ani nepozdravil. Neskôr som zistila že nie som jediná ...ale aj tak "nám zohnal bývanie " mám sa zbaliť a príde po mňa ... Ukázal sa po 8 rokoch a už mal 5r syna a zas odišiel nevidela som ho ďalších cca6 rokov 🤷🏻‍♀️ možno je to ten istý 🤭 ale tento už má asi aj po 40 neviem nikdy mi nepovedal koľko má rokov. Zbav sa ho hneď nič lepšie pre seba a dieťa nemôžeš spraviť. Držím palce

bambi2121
19. dec 2022

Jednoducha odpoved,vedie dvojity zivot...ja na tvojom mieste ho kopnem do zadku kym sa da...a dietatu najdem lepsieho otca...

zorana999
19. dec 2022

Dnešné ženy sú úplne padnute na hlavu...

dollyzv
19. dec 2022

Nooo a si si istá že je rozvedený? 🤔🤔🤣

majka879742
19. dec 2022

🤦🤦🤦