Zvýšená chuť na sex po 40tke
ahojte, mám po 40ke a badám na sebe zmeny v intímnom živote. Kedysi pre mňa sex nemusel ani existovať, teraz by som to chcela stále. Mám muža, ktorému sa vekom chuť znižuje (jemu stačí raz za 2 týždne) a tým pádom som samozrejme neukojená a nervózna. keď aj máme sex, o pol hodinu - hodinu by som chcela znova! mám hračky, ale ani tie mi nestačia a najhoršie je, že to hocikedy v práci príde na mňa. až sa neviem sústrediť. najnovšie som nadržaná už aj počas menzesu! Hovorila som to aj gynekológovi, ale on sa len zasmeje, že nech si dám magnezium alebo nech skočím na suseda! vraj by mi musel nasadiť hormóny a na to som mladá! čo mám robiť? rozmýšľam o vyšetrení hormon.profilu v súkromnom centre. Ale aj tak neviem, keď tie výsledky budem mať, čo s nimi urobím...
to potom skor muza, nie? ten druhy by ukazal tomu prvemu jak na to 🙂
autorka, ja to vidím tak, že budeš brať ešte veľa vitexu 😂 😂
autorka, ja to vidím tak, že budeš brať ešte veľa vitexu 😂 😂
@morpheuss nevadí, ale aspoň vydržím sama so sebou 😀 (a potom aj s ostatnými spolubývajúcimi...)
nerád také píšem, vieš, že som fanúšik dobrého sexu, ale pre teba je to fakt najlepšie riešenie... ak by si si aj našla pomimo nejakého dobrého šukača, namotala by si sa a skončilo by to nakoniec takto: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/manzelka-sa-zalubila-do-kolegu-a-podviedla-ma-ako-dalej-2/
a to je posledná vec, ktorú ty do života potrebuješ...
nerád také píšem, vieš, že som fanúšik dobrého sexu, ale pre teba je to fakt najlepšie riešenie... ak by si si aj našla pomimo nejakého dobrého šukača, namotala by si sa a skončilo by to nakoniec takto:
a to je posledná vec, ktorú ty do života potrebuješ...
@morpheuss ďakujem. Nuž skúšala som randiť s rôznymi typmi mužov, aj s vyslovenými "kancami" 😀 a zase to nefungovalo v iných veciach... nehovorím, že tento je top of top, ale....ani ja nie som 😀 a keď som bola nezadaná, chvíľu som to ťahala aj s mužom so záväzkami a veru, prerástlo to tam, kam nemalo.... :-/
potom napíšte ako bolo 😂
Len raz za 2 týždne??? Ja mám po 40, ale po 2 dňoch som "poněkud neklidny"🙃🤷
Hocijako sa to vezme, raz za 2 týždne je to málo. Nájdi si milenca asi, veď si ešte mladá baba! Ak sa teda nechceš rozísť....
Jednej veci nerozumiem, že prečo medzi mužom a ženou existuje táto nelogika, že keď sa mne nedá, tak na Teba kašlem.
Nepostaví sa mu? Však ale ruky má, nie?
Potom zase naopak, žena má menzes. No ale ústa má, nie?
Zlaté pravidlo: "Viac šťastia je v dávaní ako v príjmaní." akosi v niekorých manželstvách nefunguje😞
Ja som sa "starala" o manžela aj keď som bola 2 mesiace na rizikovom a nesmela som sex. A aj on by sa "postaral" o mňa, keby sa jemu nedalo.
Jednej veci nerozumiem, že prečo medzi mužom a ženou existuje táto nelogika, že keď sa mne nedá, tak na Teba kašlem.
Zlaté pravidlo: "Viac šťastia je v dávaní ako v príjmaní." akosi v niekorých manželstvách nefunguje😞
Ja som sa "starala" o manžela aj keď som bola 2 mesiace na rizikovom a nesmela som sex. A aj on by sa "postaral" o mňa, keby sa jemu nedalo.
@duratlicka ja ti neviem. Našla som mu aj vitamíny v taške, ale asi ich berie iba sporadicky...mne už sa nechce nad tým ani rozmýšľať, ani dohovárať, ani nič...😕
@duratlicka krasny komentar, tvoje stastie je mojim stastim, keby tak ludia zili, svet by bol krasne miesto.
Aj ked autorke nezavidim,no je vidiet, ze ma zaujem to riesit, ale sama nic nezmoze, asi ozaj az ked pride sokova terapia sa pan manzel uvedomi, co ma doma a ze sa o svoju polovicku mal zaujimat starst viac
@duratlicka krasny komentar, tvoje stastie je mojim stastim, keby tak ludia zili, svet by bol krasne miesto.
Aj ked autorke nezavidim,no je vidiet, ze ma zaujem to riesit, ale sama nic nezmoze, asi ozaj az ked pride sokova terapia sa pan manzel uvedomi, co ma doma a ze sa o svoju polovicku mal zaujimat starst viac
@salije áno, malo by to tak byť ako píše @duratlicka, ale žiaľ rovnováha v živote nie vždy funguje. ja som mu už tajne skúšala aj španielske mušky, aj extrakt z kotvičníka, ale nič z toho, len moje plané nádeje a vyhodené peniaze 😖 a tiež si myslím, že keby ja mám vyrovnané hormóny, tiež nie som až taká žhavá 😀 snáď sa raz uvedomí...
jake musky.. kup mu take na erekciu ako Clavin a podobne 🙂
jake musky.. kup mu take na erekciu ako Clavin a podobne 🙂
@lubossi to už skúšal.. to je len marketing.
do kelu a ja som sa na to spoliehal ze ked budem mat po 70... :(
a mozno to aj funguje, len ak on ma nieco fyziologicky poskodene, tak to proste neucinkuje. Mozno keby vedel, ake je to pre teba a prenho dolezite, ze by siel za urologom.. ale popravde ja by som nesiel.. ale tak mozno motyka vystreli
do kelu a ja som sa na to spoliehal ze ked budem mat po 70... :(
a mozno to aj funguje, len ak on ma nieco fyziologicky poskodene, tak to proste neucinkuje. Mozno keby vedel, ake je to pre teba a prenho dolezite, ze by siel za urologom.. ale popravde ja by som nesiel.. ale tak mozno motyka vystreli
@lubossi on je v týchto témach strašne "zaseknutý". nevie sa otvorene o tom rozprávať. k Dr. pôjde s kadečím, ale k tomuto sa priznať a dať si vyšetriť TIE miesta, neexist. Ale raz si ho to počká. Clavin a tie reklamované produkty skúšal, ale nič. a možno na teba budú účinkovať.
No ja nepoznam muza, co by siel k urologovi a do oci mu povedal ze ma tam dole problem. Takze nie je zaseknuty, to potom vsetci by boli 🙂 A teda ked nechceme byt sexisticky, tak tiez asi neprehovoris frigidnu zenu ze ma problem a ma sa o tom porozpravat s gynekologom. Tie zeny su aspon zvacsa naucene chodit k tomu dr. Muzi vobec.
Ja osobne keby sa to tykalo mna tak to riesim min z toho titulu, ze ci mam ok hladinu testosteronu, lebo to ti dodube cele telo ak nie (a to je uz motivator). Plati vsak jedno podstatne. Musel by som na to prist sam. Keby za mnou prisla zena ze si mam ist dat zobrat krv kvoli hladine testosteronu, tak just nejdem. Hold ego je svina (a to nas ma vraj chranit)
No ja nepoznam muza, co by siel k urologovi a do oci mu povedal ze ma tam dole problem. Takze nie je zaseknuty, to potom vsetci by boli 🙂 A teda ked nechceme byt sexisticky, tak tiez asi neprehovoris frigidnu zenu ze ma problem a ma sa o tom porozpravat s gynekologom. Tie zeny su aspon zvacsa naucene chodit k tomu dr. Muzi vobec.
Ja osobne keby sa to tykalo mna tak to riesim min z toho titulu, ze ci mam ok hladinu testosteronu, lebo to ti dodube cele telo ak nie (a to je uz motivator). Plati vsak jedno podstatne. Musel by som na to prist sam. Keby za mnou prisla zena ze si mam ist dat zobrat krv kvoli hladine testosteronu, tak just nejdem. Hold ego je svina (a to nas ma vraj chranit)
@lubossi asi máš pravdu v tom, že otvorene sa ťažko o tom rozpráva. ale keby to ovplyvňuje môjho partnera, tak už sa prekonám a poviem.... On už vie (samoštúdiom a sebapozorovaním), že má nízku hladinu testosterónu. A asi ju aj mal celoživotne nižšiu a ako pribral, tak sa začal meniť na estrogén...
"Musel by som na to prist sam. Keby za mnou prisla zena ze si mam ist dat zobrat krv kvoli hladine testosteronu, tak just nejdem." - presne pre toto mu už nič nehovorím... len potom či si nemyslí, že som už so všetkým OK a nemusí nič riešiť :-/ Lebo ak by som si nebodaj niekoho našla, potom povie - veď si nič nepovedala, ja som si myslel, že je všetko ok.... presne ako môj ex. To, že som x rokov hádzala hrach na stenu, bolo už zabudnuté...

@earlgrey keď ja už ani neviem, či chcem.... 😕 keď s tými hračkami presne viem čo a ako a za pár minút som spoko 😈
@autorka
Úplne ťa chápem...zmeň partnera 😄 žiadna hračka nenahradí pocit skutočného mäsa v sebe 😄