icon

Zvýšená chuť na sex po materstve

24. júl 2025

Prosím ženy mám 32 rokov, 3 deti vo veku od 2-8 rokov, v septembri konečne nastupujem do prace, podarilo sa mi teraz schudnúť takmer 9 kg, začala som sa cítiť fakt dobre, znova som sa začala líčiť…ale máte to aj vy tak, že teraz v takomto veku máte mysel len pri sexe? 🫣 ja nerozumiem tomu čo sa mi porobilo, s manželom mame sex priemerne každý druhy deň, ale ja si nemôžem pomôcť toto som nemala ani v puberte 🙄 už rozmýšľam či si nemám dať skontrolovať hormóny u gynekológa alebo čo? Je mi to aj trápne takto sa pýtať, ale myslite te za tento stav by mohli hormóny? Ďakujem za normalne odpovede

Strana
z2
anonym_16a9fd
24. júl 2025
@janinah

Čau trollko...a hlupane ti tu začnú písať ktorá je aká nadržaná...niektoré presne vieme o čo tu ide...

@janinah prečo sa zas zapajas tam,kde netreba?

anonym_16a9fd
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_16a9fd ty iba dnes?

@anonym_autor posledne dva dni, ale je to masaker,od rana do vecera. Neviem xo s tym
Uz so. Pozerala Pcko :D

anonym_855762
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_855762 ako povieš, určite to vieš lepšie ako ja, ktorá s ním žijem denne 16 rokov ☺️ ale áno v podstate rozumiem, zrejme budeš jedna z tých ktorá nemala šťastie na normálneho muža a vo veku 30 rokov máš za sebou 15 neúspešných vzťahov kde bola vzdy na rozpade práve nevera z muzovej strany 🤔v mojom okoli je takých strasne veľa nespokojných žien preto má tieto reakcie absolútne neprekvapia a ani nezneistia, prajem ti aby si aj ty našla naozajstnú lásku a šťastie ❤️

@anonym_autor ja nie som žena 😄😄 ale áno, ďalej si môžeš myslieť, aký je tvoj muž dokonalý 😄

kiki68
24. júl 2025

Podla mna sme iba ten extrem ako je to zase u tych total frigidnych. Ja mam taky apetit cely zivot a nejak to neubuda. Ale partner je na to zvyknuty a vrana k vrane sada. A teda netrapim sa nastastie

tamtamka26
25. júl 2025

ja mám väčšie libido asi odkedy som prestala užívať HAK.. tá väčšinou tie hormóny upraví a chuť sa zníži. ale väčšinou pred menzesom to u mňa tak vrcholí. Môžeš byť rada, že manžel je vždy v pohotovosti, treba to využiť. tie príspevky o nevere stačí prehliadať.... odkedy sa tu dá odpovedať anonymne, už to tu ide do péčka úplne. 👎

kiki68
25. júl 2025
@anonym_855762

@anonym_autor ja nie som žena 😄😄 ale áno, ďalej si môžeš myslieť, aký je tvoj muž dokonalý 😄

@anonym_855762 moj je dokonaly, minimalne v tomto smere. Nie kazdy ma nestastne manzelstvo po 10 rokoch.

autor
25. júl 2025
@tamtamka26

ja mám väčšie libido asi odkedy som prestala užívať HAK.. tá väčšinou tie hormóny upraví a chuť sa zníži. ale väčšinou pred menzesom to u mňa tak vrcholí. Môžeš byť rada, že manžel je vždy v pohotovosti, treba to využiť. tie príspevky o nevere stačí prehliadať.... odkedy sa tu dá odpovedať anonymne, už to tu ide do péčka úplne. 👎

@tamtamka26 ani v minulosti som HAK užívala a chut pod bodom mrazu, k tej sa ja už nikdy nevratim, len toto je zas tiež opačný extrém…a áno inak súhlasím so všetkým čo si napisala 👍

autor
25. júl 2025
@kiki68

@anonym_855762 moj je dokonaly, minimalne v tomto smere. Nie kazdy ma nestastne manzelstvo po 10 rokoch.

@kiki68 ale toto niekto absolútne nedokáže pochopiť 👍

anonym_855762
25. júl 2025
@kiki68

@kiki68 som sa ťa na niečo pýtal? 😃 Alebo máš potrebu nahovárať ostatným tvoje dokonalé manželstvo aj bez toho, aby s tebou dotyčný konverzoval? 😄

anonym_fa857b
25. júl 2025

Buď rada a ak sa tomu teší aj tvoj muž,tak si to užívajte. Ja mám 45 rokov a také stavy mám tak dva týždne v mesiaci...proste vzrušenie a stavy, keď by som sa milovala celé dni 🤣. Partner sa tomu teší, tak sme spokojní obaja

yoginka231
13. aug 2025

Je to úplne prirodzené. Všetky kamošky po 30 čo cvičia a majú normálnu váhu, dobrého partnera tak to majú rovnako. A potom sú tu niektoré frustrované single ako moja kamoška pauli čo to skúša na každého.

Strana
z2