icon

4 mesačný synček strašne trucuje pri papaní

oliq
30. okt 2012

ahojte 🙂 viem, že podobných tém je tu dosť, ale už som zúfalá, tak tvorím ďalšiu.. mám 4 mesačného syna, ktorý posledné týždne dosť vymýšľa pri papaní.. ale posledné dni je to hrozné.. napr. v sobotu sa poriadne napapal o 3tej v noci a potom až o 3tej poobede - áno, po 12 hodinách ☹ pomedzi to, som mu aspoň "dobrovoľne nasilu" lyžičkami vtlačila do gagorika 2krat po 50 ml mliečka, nech ma aspoň dačo v brušku.. papkame kombinaciu UM a MM, keďže môjho mliečka máme málo.. no a náš truc vyzerá tak, že ako nadíde čas kŕmenia a malý vidí fľašku a nedajbože sa mu ju snažím dať do pusy, tak strááášne plače a hemží sa ako taký červík.. potom niekedy po polhodine, niekedy po hodine a niekedy vôbec - sa mi nejakým zázrakom podarí, že fľašu "chytí" a napapá sa.. gale ten cirkus kolo toho, akože fuuu :( niekedy pekne papkal aspoň v noci - keď bol taky zaspatý - ale túto noc už ani to, zobudil sa o 3tej a o fľaške ani počuť, tak som ho uložila späť do postieľky, potom sa mlady pan zobudil o 5tej, čiže ďalší pokus na krmenie, no a to sme už dali boj, reku veď niečo jesť musíš a niekedy pred 6tou vypil 100ml.. inač je ale spokojný, usmievavý, vlastne skoro vôbec neplačeme.. ale aj tak - pomoooooc.. dá sa s tým niečo robiť? čítala som o dojčenskom štrajku, ale neviem či je to zrovna to.. pls help 😖

Strana
z4
kofoluska
27. nov 2013

@simca06022011 dzus a stavu predsa uz len zlozenim nemozes porovnavat. Dzus je chemia, po cerstvom ovoci ci zelenine, vitaminoch, mineraloch, stopovych prvkoch tam niet ani pamiatky. V zivote by ma nenapadlo decku dat dzus - a to nie len 6tyzdnovemu, 4mesacnemu ani niekolkorocnemu. Na to mam doma odstavovac, resp. struhadlo a bavlnenu vreckovku (kedze teraz by som si odstavovacom narobila viac starosti s bordelom ako uzitku :D ).

kofoluska
Odpoveď bola odstránená
sono2
27. nov 2013

@oliq sa nedá to tvoje sorry, pardón čítať stanislavao ti chce len poradiť a mňa napadlo presne to isté na nejakú intoleranciu alebo tak. Čo sa tu potom radíš choď k dr.

simca06022011
27. nov 2013

@kofoluska podla mne ked si odstavim doma pomaranc to co z toho vyjde je dzus (juice) a je jedno ci to nazves stava alebo dzus.. v dzusoch nemusi byt chemia, od toho je 100% dzus. To co si ty predstavujes pred dzusom su pravdepodobne tie kadejake krabicove hluposti s obsahom stavy 30% alebo aj nic... ale to nie je dzus, to su ovocne napoje... a to je rozdiel ;) Dzus si urobis odstavenim aleo akokolvek a podla mna to babatku nepatri...

oliq
autor
27. nov 2013

@sono2 ???

sashabb1
10. sep 2017

@oliq Ahoj, ako ste vyriesili vas problem s papanim? My mame rovnaky problem a uz neviem co robit. Dakujem.

Strana
z4