8-mesačné dieťa nechce jesť

laura__
21. jan 2024

Ahojte , mám 8 mesačného chlapčeka za posledné necelé 2 týždne odmieta skoro uplne všetko jedlo čo mu dám . (Nekojim sme na UM ) začalo to tak že bol chorý teplotoval no teraz už je zdravucky , ale nwchce jesť zo všetkého len tak poďobka a to je vsjo , mliecko ? To mi už tiež nechce poriadne piť len ak je už úplne hladný tak vtedy mi vypijde 150ml a to je tiež len v noci alebo pred spaním …mlieko keď mi dám cez deň tak vypije najviac 40 ml a kasicky len trochu ….. bojím sa , myslite si že to bude niečo vážne že odmieta ? S doktorom som to zatiaľ neriešila myslela som si že je to vplyv toho že bol choručký ale teraz už je zdravý a stále odmieta nechápem čo sa deje … kasicky jedol jednu za druhov niekedy mal aj malo proste to bol veľký jedák a teraz na nerozpoznanie …. Stále len jw uplakaný nevyhraje sa ani sám na 5 minút a spánok ? To už nikto z nás nevie čo je …. Čo mám robiť ?

anjelicek26
21. jan 2024

No k lekarovi... toto sama nevyriesis...dva tyzdne jest po 40ml a par hltoch je pekne na prd a urcite aj schudol... mozno ho stale boli hrdlo, mozno ho bolia uska, mozno ma afty a boh vie co ineho...

sims122
21. jan 2024

@laura__ Mne ešte napadlo ci mu nejdu zúbky. Moje deti to niekedy tak prežívali ze boli umrcane, zle spali a nechceli poriadne jest. Pripadne jedli len to, čo sa nedávalo lyžičkou, napríklad banán do ruky, chlieb ale kašu ani za svet.

gvenduska
21. jan 2024

Nejdú mu zuby
Lebo vtedy zvyknú deti nepapat
Môj maly tak isto
A od kedy mu išli zuby tak mi mlieko odmietal a to mu zostalo doteraz