Ako a či vôbec dať 10-mesačnému dieťaťu krupicovú kašu?
Maminy, chcem sa spýtať, či ste svojim uz 10.mesacnym drobcom pripravovali krupicovu kašu a ako. Ďakujem 🙂
Mne mala zle znasala túto krupicu v 10m. Boli sme teda na psenova/ špaldová/ ryzova... S vodou a ovocím už skôr som ich robila, neskôr kadejaké 😁
@lama25 kludne davajte kasicku. Bud mozete tie krabicove...zmiesat s vodou ci mliekom...niektore su take alebo take. (su aj ochutene)
Alebo klasicku krupicu(ja som pouzivala hrubu krupicu) ci uz s UM alebo klasickym mliekom. A mozete pridat aj ovocie. Ja som to nerobila. Ale da sa.
Dobru chut. 🙂🙂🙂
@lulu2014 presne úplne súhlasím...
@lulu2014 zrazu jed? Vsak sa kuknite na statistiky chronickych chorob vs konzumacia cukru. Vsak to nie je nic tajne a najdete o tom kopec info. A ziadnu info o prospesnosti tejto bielej drogy. A mamicky to davaju malym detom v strasnych mnozstvach (robila som v obchode, viem co nakupovali detom, kazda ako cez kopirak). Vidim ked som s nimi co im varia a davaju jest. Same sladkosti, sladke jedla a potom, ze su hyperaktivne a naladove. Vsak aj dospely je neznesitelny, ked mu klesne cukor v krvi (z rychleho rastu na rychly pad), nieto chudatko male telicko.
Aj som chcela hľadať link ale nechce sa mi.. Asi 2-3tyzdne dozadu bolo v telke (Nemci RTL) že v nemecku sa zvýšila zvýšila porucha príjmu potravy u DETÍ!
No prečo asi 😔
Deti nemôžu hento toto tamto lebo "nezdravé" a čudujme sa potom... 😔
@hennyinnsbruck to oni vyhodnotili tie zakazy ako dovod poruch? Alebo si si len ty z prsta vycucala?
@nevludna co Ty davas detom? Bolo by mozno prospesne oboznamit maminky s nejakym jedalnickom, ktory je kvalitny-nech vsetky vieme😉
@lama25 ja som klasicku krupicovu kasu davala az neskor, najskor som robila detom take kase, kde sa dalo dat materske mlieko, ale napr. u starsej dcery som so ziadnou kasou uspech nemala, ani neskor. Mladsia mala rada vsetky kase a aj teraz si velmi rada da klasicku krupicovu s CUKROM, aj so skoricovym CUKROM, aj s GRANKOM a maslom (klasickym) a nie je ani tucna, ani nezvladnutelna, to bude asi kontrapriklad na mnozine nezdravo vyzivovanych deti😀
@dskjhfdlkdjhl vsetko okrem cukru a vyrobkov, kde je;) nic zlozite.
@nevludna slanina teda moze byt?
@dskjhfdlkdjhl babatku urcite🙄
@nevludna pises, ze vsetko, tak vsetko. Ja som cakala, ze poskytnes zdravy jedalnicek, ked si taka zanietena😉
@dskjhfdlkdjhl nema deti, tak jedalnicek nema 😉 len kopec rad, na ktore sa nik nepyta
@beky1813 hej, reci ako koza bobkov a nic k veci.
@dskjhfdlkdjhl poznane taketo "odborníčky"
@nevludna este tu chyba ten zdravy jedalnicek😉ved nebud taka a poskytni😉
@nevludna cukor v rozumnej miere je mensi problem, ako akykolvek extremisti.
@galioska ja bezne repu pestujem a potom cukor vyrabam😀

@nevludna proste tu zijeme s cukrom niekolko desiatok rokov...a zrazu jed.
Jed je v dnesnej dobe vo vsetkom. A ovela horsi ako cukor.
A dalsia vec....vsetko v rozumnom mnozstve neskodi za predpokladu ze niekomu konkretnemu nieco konkretne vadi.
Ta chemia pridavana do vsetkeho to je JED co nas nici. A nie trocha cukru napr.na kasi.
A novinky z kade tade.... ktore sme na SR nikdy nemali. Kedy tu nasi pra praprarodicia mali kokosovy olej, palmovy olej, olivovy...a kadeco.
Na toto nie sme stavani. Kadeco sa pridava do vsetkeho...potom alergie a choroby.