icon

Ako dlho vydrží 2-mesačné dieťa bez jedla a pitia?

matiska15
28. apr 2023

Ahojte prosim Vas. Mala uz skoro 11hodin nejedla. Resp posledne mliecko pila v noci pred 11hodinami.
Snazim sa dovolat dr ale maju tooolko prace, ze sa mi ozvu neskor.
Boli ju brucho to je evidentne. Velmi prdi ked cvicime nozkami aj ked dam trubku.
Inak je vysmiata vesela aj spi tak ako bezne.
Vodu este nepije nakolko ma len 2 mesiace pije len umele mlieko.
Prosiim ako dlho moze byt bez jedla resp tesa mlieka ???? Asi sa zjancim kym mi zavola dr naspat.

Strana
z2
hennyinnsbruck
28. apr 2023

@matiska15 super ze papala☺️

anavixy
28. apr 2023

@matiska15 tak to je super 🙂 snad uz bude lepsie, ked aj trochu tekutin ale aspon nieco sa snaz do nej vzdy dostat a tu bolest bruska poriesit nejako, ak to je ten dovod 🍀

zuzi0911
28. apr 2023

Hlavne plienky sleduj...denne minimálne 5 musí byť pocikanych ...ak toľko nemáte tak radšej pohotovist ...

jazula
28. apr 2023

Inak mne keď sa stalo, že sme sa naplašili a neboli sme si istí, či treba ísť k doktorovi (konkrétne my sme zle prečítali navod a dali násobne viac Nurofen sirupu ako sme mali), tak sme volali na 112, že potrebujeme poradiť. Prepojili nás (asi na 155) a poradili normálne. To je asi najistejšia cesta, keď sa nevieš k pediatričke dovolať.

beata_k
28. apr 2023

@katkine_terapie UM sa vyraba z vody

betulinka1
28. apr 2023

@kati301 to moze byt ale bol to dr co bola spicka v neonatologii pre Sk a Cz. Ale pravda, ze stary pan doktor. Uz ani nerobi ale mne sa to zda celkom logicke, ze aj voda, nakolko to UM je celkom lepive. Ani caj mi neodporúčali. Na druhej strane maly pije vodu ako základnú tekutinu doteraz, sladku vodu nechce.

simca06022011
28. apr 2023

@maryetta ani pred pár rokmi sa nedávalo k um nič..

maryetta
28. apr 2023

@simca06022011 nooo mne to hovorili v nemocnici. Pred 9.rokmi. A potom aj pediatricka. Ze ak nahodou nebudem kojit. Resp som bola po zakroku kedy som nesmela kojit. Tak ma na to upozornili.

taktotedanie
28. apr 2023

@matiska15 ano ma sa davat subezne voda /caj pri umelom mlieku
Je to uz vela, ak to pokracuje kontroluj fontanelu nesmie sa dehydratovat utekajte na pohotovost

Strana
z2