icon

Ako riešiť pomalé jedenie u dieťaťa?

17. nov 2023

Idem si k Vám po radu, snažila som sa niečo nájsť na nete ale všade som nasla len čo robiť keď dieťa nechce jest, lenže ona chce jest, aj jej chuti a všetko zje, len jej to hrozne dlho trvá, dnes to bola polievka zeleninová, kuracie mäso v cestíčku zo zemiakovou kašou a cviklou =1 hod 20 minút. Raňajky chlieb,maslo,sunka, rajcina = 32minut. Včera večer ryzove rezance z kačacim mäsom a zeleninou = 1hod 7 minút. To len tak pre obraz, je to moje tretie dieťa takže o porciu nejde, porciu dostava primerane k veku a trvá tento stav asi 2 mesiace. Poraďte co robiť a ako to riešiť.

Strana
z2
eternity24
Autor odpoveď zmazal
autor
17. nov 2023

@koniarova ano minimálne 2x

@zorkahorka v jedálni nemá žiadne podnety ani telku

@slovakboy to len posledne dni sledujem presne ze koľko jej to trvá, lebo ostatné deti najedene, zuby umyté, už sa hrajú, aj zabudli ze jedli a ona tam stále sedi a žuje

@januska12323 ale mňa tiež a svojich súrodencov tak isto keď musíme čakať na ostatné spoločne činnosti

autor
17. nov 2023

@luccija u nás pri jedení niesu žiadne iné podnety, stol, tanier, pribor, žiadne rozpravky, hračky ani nič

januska12323
17. nov 2023

Nie nemusíte na ňu čakať robte si svoje. Keď je nejaký termín odchodu zober jedlo a ideme. Nestihne bude hladná.

majamat
17. nov 2023

moja dcera je drobna na svoj vek,a el uz bude mat 13 a jedava uplne normalne 1hod. ako ano, niekedy jej to az tak nechuti, neikedy ano, ale zje, no tva jej to, vsetko ejj trva neskutocne dlho.

diewcatqoo
17. nov 2023

@koniarova nie z vyucby. Z druziny - je prvak, tak koncia o 11:25. Myslim, ze z vyucby by mu to nepreslo 🙂

autor
17. nov 2023

@januska12323 skúsim to nejako takto , samozrejme ju budem sledovať, aby to naozaj neznamenalo nejaký iný problém

h2
18. nov 2023

Môj syn má 12 rokov a celý život má tento problém. Už ako bábätku mu trvalo nekonečne, kým vypil tú trošku mlieka. Doteraz je úplne bežné, že napríklad na obed my už máme dojedený druhý chod a on ešte stále je polievku. Zvykli sme si.

vrds
10. máj 2025

Vyriesili ste to nejako? Moj syn vcera veceral 2,5h. Ma 2 roky a pred nedavnom
Len zacal
Vobec jest kusky a zut. Ale
Kym nieco zje je to vecnost. Tak ma zaujima ci ste to nejako vyriesili. My v podatate krmime celodenne, lebo sa to neda a uz aj pochudol.

Strana
z2