Ako riešiť raňajky pre dieťa pred škôlkou?
22. máj 2025
Ahojte mamičky, syn 4r nastupuje v sept do škôlky, ako to máte s raňajkami? Naš je úplne že slabý jedák, tak mu chcem davat ráno papať, lebo neviem ci v škôlke bude niečo jest. Aspoň zo začiatku....ale ...ked papa sam tak ranajkujeme dlho, ked niekam ideme tak mu dám mobil a spapa rýchlejšie....neviem ako to budem riešiť ked bude chodiť do škôlky, kedy vstávať a tak všetko.... viem ze každý to ma inak ale aké sú vaše dni ? Ze kedy vstavate, papať, obliecť a ísť fo škôlky 🙂 ďakujem
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Môj syn bol tiež veľmi slabý papkac.Snazila som sa mu ale dávať vzdy raňajky/rohlik s maslom a džemom,so šunkou, guličky s mliekom a pod/.Prislo však obdobie,ked raňajky odmietal, ale ja po zistení,ze nie je mu zle,len je pohodlný/lebo po pohodlnych raňajkách si musel svihnut s umývaním a obliekaním /som neustupila, keďže vynechanie raňajok som si ako dieťa i ja vynútila a stal sa z toho celoživotný zlozvyk, ktorý prerástol do schopnosti hladovať aj do 15.poobede a následne jesť piate cez deviate,z čoho vznikli tráviace problémy a priberanie.Velmi ťažko som začínala po 50ke jesť raňajky, keďže po pichnuti inzulínu by mali nasledovať raňajky a celkovo by malo byť stravovanie v súlade s dia dietou a pravidelné