icon

Ako vybrať pohárik na prvé pitie pre dieťa?

15. apr 2025

Dobrý deň, po malý ideme začať s príkrmami a to znamená, že začneme ponúkať aj vodu. Vôbec netuším, aký pohárik bude pre dieťa najlepší. Máte skúsenosť s týmto pohárikom? Alebo kľudne napíšte, aký ste mali prvý pohárik vy, ďakujem.

Ako vybrať pohárik na prvé pitie pre dieťa?
really8
15. apr 2025

Kojila si? Ja som davala normalne z kojeneckej flase

tiezjedna
15. apr 2025

Ja som tieto veci obišla a deti učila hneď od začiatku piť z normálnych pohárov👍 Akurát som kúpila teda plastové pre prípad nehody

oceanahory
15. apr 2025

@tiezjedna Ja detto...doma ma iba normalny plastovy pohar a okrem toho ma este flasku so slamkou, tu nosime prevazne von.

lenkakravcova
15. apr 2025

Toto. Nerozleje. Nepooblieva si celé oblečenie na začiatok.

michaela329
15. apr 2025

Plánujem normálny pohár bez naustku - tak to robila aj sestra.

mullerova46
15. apr 2025

Keď som kojila nemohla som používať nič iné ako klasický pohár lebo keď som použila párkrát pohárik so sosakom tak sa mi upchvali mliekovody a hrozili zápaly 🫣

senta_sofia
15. apr 2025

Mali sme podobny ako si dala foto, ale pouzivali sme len v terene, doma z normalneho poharika, vodu len na dno a po troske, nech sa ucia.

tetapetra
15. apr 2025

Normálny bez naustku, na cesty so slamkou

viestta
15. apr 2025

Vyskusali sme tych uzasnych hrncekov niekolko, nakoniec stacil plastovy hrncek s dvoma usami. Velmi rychlo sa naucil aj pit aj drzat

janka_266
15. apr 2025

poldecák, neskôr plastové poháriky. akýkoľvek z tých netečúcich pohárov môže spôsobiť, že dieťa bude "piť zubami" a potom si to zvyknú odniesť sklenené poháre a stres matky, či dieťa neprehltlo sklo.

autor
15. apr 2025

@really8 kojím, doma nemám fľašu

autor
15. apr 2025

@oceanahory a vie z toho piť? Tu mám aj ja, vie z toho piť 6 mesačné dieťa?

autor
15. apr 2025

@mullerova46 preboha, to naozaj? Ja tiež kojím, ale čítala som, že pri 6 mesačnom je to už jedno, že už by nemali nastať problémy s kojením. Ale očividne teda áno 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️

oceanahory
15. apr 2025

Jasne 🙂 Samozrejme mu davat iba po mini duskoch, samo to este nezvladne, len ho tak pomalicky ucit. A na samoobsluzenie nech ma kludne po ruke este flasku.

heln
15. apr 2025

ja som za, mozes mu dat aj obycajny hrncek, ale niektore deti su experti na rozlievanie a polievanie sa. s tymto sa ti rozlievanie zminimalizuje a dieta sa aj napije.

anavixy
15. apr 2025

Zo slamky ti podla mna este nebude vediet pit, ale ty ho rovno nauc na poharik a mas vystarane a nikdy ziadnu slamkovu flasu potrebovat nebudes (moju musim nutit na pohar, vie sa z neho napit, ale nechce a v skolke samozrejme je len pohar). Normalne sa babatkam davaju male pohariky do ruky alebo klasicky poharik, ty budes pomahat a korigovat, taketo babatka sa rychlo naucia na poharik a pre teba to bude len plus.

mullerova46
16. apr 2025

Ešte ako 10 mesačný mal s tým problém 🫣 ale u každého inak. Ja som sa cumlikov a slamiek bála ako čert kríža 😀