Ako vybrať pohárik na prvé pitie pre dieťa?
Dobrý deň, po malý ideme začať s príkrmami a to znamená, že začneme ponúkať aj vodu. Vôbec netuším, aký pohárik bude pre dieťa najlepší. Máte skúsenosť s týmto pohárikom? Alebo kľudne napíšte, aký ste mali prvý pohárik vy, ďakujem.

Ja som tieto veci obišla a deti učila hneď od začiatku piť z normálnych pohárov👍 Akurát som kúpila teda plastové pre prípad nehody
@tiezjedna Ja detto...doma ma iba normalny plastovy pohar a okrem toho ma este flasku so slamkou, tu nosime prevazne von.
Plánujem normálny pohár bez naustku - tak to robila aj sestra.
Keď som kojila nemohla som používať nič iné ako klasický pohár lebo keď som použila párkrát pohárik so sosakom tak sa mi upchvali mliekovody a hrozili zápaly 🫣
Mali sme podobny ako si dala foto, ale pouzivali sme len v terene, doma z normalneho poharika, vodu len na dno a po troske, nech sa ucia.
Normálny bez naustku, na cesty so slamkou
Vyskusali sme tych uzasnych hrncekov niekolko, nakoniec stacil plastovy hrncek s dvoma usami. Velmi rychlo sa naucil aj pit aj drzat
poldecák, neskôr plastové poháriky. akýkoľvek z tých netečúcich pohárov môže spôsobiť, že dieťa bude "piť zubami" a potom si to zvyknú odniesť sklenené poháre a stres matky, či dieťa neprehltlo sklo.
@really8 kojím, doma nemám fľašu
@oceanahory a vie z toho piť? Tu mám aj ja, vie z toho piť 6 mesačné dieťa?
@mullerova46 preboha, to naozaj? Ja tiež kojím, ale čítala som, že pri 6 mesačnom je to už jedno, že už by nemali nastať problémy s kojením. Ale očividne teda áno 🤦🏾♀️🤦🏾♀️
Jasne 🙂 Samozrejme mu davat iba po mini duskoch, samo to este nezvladne, len ho tak pomalicky ucit. A na samoobsluzenie nech ma kludne po ruke este flasku.
ja som za, mozes mu dat aj obycajny hrncek, ale niektore deti su experti na rozlievanie a polievanie sa. s tymto sa ti rozlievanie zminimalizuje a dieta sa aj napije.
Zo slamky ti podla mna este nebude vediet pit, ale ty ho rovno nauc na poharik a mas vystarane a nikdy ziadnu slamkovu flasu potrebovat nebudes (moju musim nutit na pohar, vie sa z neho napit, ale nechce a v skolke samozrejme je len pohar). Normalne sa babatkam davaju male pohariky do ruky alebo klasicky poharik, ty budes pomahat a korigovat, taketo babatka sa rychlo naucia na poharik a pre teba to bude len plus.
Ešte ako 10 mesačný mal s tým problém 🫣 ale u každého inak. Ja som sa cumlikov a slamiek bála ako čert kríža 😀

Kojila si? Ja som davala normalne z kojeneckej flase