Aký chlebík pre 9-mesačné dieťa?
Ahojte, prosim vas aky chlebik davate od 9 mesiaca dietata? Chcem zacat davat aj chlebik, pretoze kase mi uz na olovrant/veceru odmieta. Kvaskovy alebo aky kupit? S cim ste podavali? A len ste nakrajali kocky zo striedky chlebiku? Dakujem 🙂
chlieb aký zvyknete aj vy, len teda nie celozrnný, a krájala by som ho skôr na hranolky, pozrite si zásady prezentácie jedla podľa blw metódy
@tana999888 9mesacnemu decku? Ty si sem dnes prišla trollit?
@gejb aj mna to zarazilo
Proste chleba. Taky aky sme doma mali. Suchy, ukrojeny krajec.
@tana999888 1.ako si to vydedukovala 2. Odkial vies ze to dieťa je chore kvoli tomu co mu davala ci nedavala jest.
3. Obvinovat mamicku ze je zodpovedna za chorobu svojho dieťaťa je hnus.
Mam kamošku 14! Rocnej dcere dovolila pisat s dospelym chlapom.. skoncilo to rozvodom ale nikdy by som jej do oči nevykričala ze za situaciu moze ona lebo to uz co je aby decku pisal dospely chlap!
@tana999888 pozrela som si zbezne temy kde @gejb prispela. Ak sa jej to tyka ma toho za sebou dost a ty jej este takto nakladas. 🥺😓
@terezkaarthuramax My sme vyrastali na chlebe z mastou a cibulou, nikto z nas nikdy nebol chory. Davate detom kadejake umeliny a potom sa cudujete ked su chore...
@terezkaarthuramax co mi táto trubka nalozila? Už sme ju nahlasovali v inej diskusi, podľa ktorej mi vychádza ze to nemá v hlave úplne v poriadku a museli ju zmazat
@tana999888 bolo to oblubene jedlo mojho neboheho otca. Ochorel a zakazali mu to lekari jest. On jedol aj tak... A zomrel. Z toho dedukujem ze to urcite nie je vhodne jedlo pre 9 mesacne babo. Aspon ta mast.
@gejb obvinila ta ze si sama mozes za chore dieta..ale zmazala to.. a ine jej komentare som necitala.. ale srdce mi hovori zastat sa niekoho na koho niekto takto kydá
@terezkaarthuramax aha. Včera radila mamičke s postihnutým dieťaťom aby ho "zbavila trápenia " ...akože až mi je zle keď si spomeniem co tam popísala nejdem to ani parafrazovat.
@gejb uf.. hrozne..
@terezkaarthuramax nezmazala to sama, bola nahlasena.

Kupovala som spaldovy pohankovy ale aj biely Slatinsky, alebo kvaskovy
Dávala sim normálne maslo, lucinu, zerce, vajickovu nátierku, ..
Dávala som aj kôrku, nakrájané na malé kocky