icon

Biely jogurt pre 7 mesačné dieťa

majci007
20. dec 2016

No mám malej 7 mesiačnej dcérke kúpiť biely jogurt bez smotany 3,5% pro bio to je aký?respektíve o aký jogurt sa jedná názov poprípade kde ho kúpim? myslím že je to activia? alebo je nejaký lepší ?? prosím poraďte mi

belbel
20. dec 2016
belbel
20. dec 2016

@majci007 ten prvý má 3,1 percenta tuku, druhý 3,6 percenta tuku, oba sú bez smotany

smitjan
20. dec 2016

Za mna jednoznacne tami v tomto smere, jogurty od nich su chutne 🙂 a presne splna tento podmienky ktore potrebujes.

delmondo
20. dec 2016

A to ti kázala doktorka? Pozeraj zloženie. Teda by mal obsahovať len mlieko a jogurtovu kultúru, poprípade probioticke kultúry. Žiadne skroby a zahustovadla. Toto obsahuje napríklad aj obyčajný jogurt z lidla. Activia tuším nie je vhodná pre deti do 3r.

zuzana203
20. dec 2016

Kto povedal, že Activia nie je vhodna pre deti do 3 rokov? Mne napríklad dr. kázala vyslovene ju dávať synovy. Má 9 mesiacov...

zuzana203
20. dec 2016

...synovi....nechapem ako sa mi to mohlo stať!

hettinka
20. dec 2016

ja som robila domáci ... alebo ten 3,5% z LIDL

zuzana203
20. dec 2016

Ako prosím Vás robíte domáci? Ale nie v jogurtovači...

hettinka
20. dec 2016

@zuzana203 ja mám jogurtovač , zmiešala som plnotučné mlieko a 1 jogurt so živou kultúrou + trošku cukru ... robia to aj v rúre, vyhreješ na 50°C a nejako sa to tam pomaly zohrieva, to je prácnejšie, princíp je ten istý ako v jogurtovači

delmondo
20. dec 2016

@zuzana203 ja som to dávnejšie čítala tu http://www.fuudy.sk/magazin/mlieko-a-produkty/t... a tu https://www.modrykonik.sk/blog/luciferova/artic..., ale na ich stránke som to nehľadala.
A na nete nájdeš recept ako urobiť jogurt aj doma, dá sa to v pohode aj bez jogurtovaca. Nemusíš v rúre, stačí zohriať mlieko na istú teplotu, primiesas jogurt, dáš do pohárov a cez noc na radiátor, alebo len tak nechas na linke zabalené v deke

tetapetra
20. dec 2016

@belbel to nie he pro bio, ale probia. Probia preto, ze obsahuje probioticke kultury.

belbel
21. dec 2016

@tetapetra ja som ich nikde nepomenovávala...😕

tetapetra
21. dec 2016

@belbel juj chybicka, myslela som zakladatelku asi pobehoval skriatok 😉

belbel
21. dec 2016

👍 aj som si myslela, že omyl, ahoj

belbel
21. dec 2016
zuzana203
21. dec 2016

@delmondo ďakujem. Vyskúšam to. Nechcem kupovať ďalšiu vec, ktorá by sa mi stala po čase zaberač miesta, keď sa dá aj bez neho

majci007
autor
24. dec 2016

@delmondo iste že mi to kázala doktorka