icon

Čo si myslíte o kupovaných príkrmoch pre bábätká?

princezpuss
17. aug 2024

Ahojte, zacinam s masovymi prikrmami u babatka, ma 5 mesiacov a ked som povedala dr ze som mu davala take hotove bio z obchodu, ohrnula nosom. Nemam ziadnych znamych ktori by chovali zvierata a to maso z obchodu je plne kade coho. A u masiara tiez nie je zaruka kvality. Takto mi to pride aj pohodlne 😇 a verim ze tam nepomelu hocico, no po tej reakcii sa zacinam citit previnilo 😳 uz sa zacinam obzerat po nete ze objednam nejake bio maso online... Vy ako riesite kupu kvalitneho masa pre Vase babatka? Dakujem 🫶

Strana
z2
xrcdny16
19. aug 2024

@simca06022011 ano napr od hipp. Samozrejme nie je kupovane ako kupovane🙂

simca06022011
19. aug 2024

@xrcdny16 to urcite

tamta
19. aug 2024

@xrcdny16 cize rok dávaš do dieťaťa iba kupované sterilizované/konzervované jedlá? Žiadna čerstvá strava? Bože, chúďa dieťa...

xrcdny16
19. aug 2024

@tamta kde som napisala ze iba? Zasa najmudrejsia mamicka z modreho konika, ktora vsetko vie a sudi ostatnych. Ano je to strasny chudak. Dovi dopo:D

tamta
19. aug 2024

@xrcdny16 a vraj kto súdi a uz nalepkuje.. 🙂 Preto som sa spýtala, pretože tvoja prvá odpoveď tak vyznela

hrasocek12
23. aug 2024

Prečítaj si zloženie a uvidíš 🤔 urob si vlastný názor čo chceš dávať dieťaťu jesť.

xrcdny16
24. aug 2024

@hrasocek12 tu som len tak random klikla na nejaky prikrm a zlozenie. Co je tam konkretne zle prosim?

Strana
z2