Dávate deťom žinčicu?
ak ano, ako starym, na aky sposob ..
je vhodna i pre deti do 2 r?
akoze naco.Neznamena to ze ked ti tu 30 altermater napise ze je to v pohode a ze sa nic nestalo ze i ty budes mat take stastie.Vsade mozne vystrihaju pred listeriozou a i tak ma niekto potrebu to detom davat.Ja som zincicu v zivote nepila,mam 31 rokov a tiez sa mi nic nestalo.
Žinčicu som nepila,ale bežne jedavame pravú bryndzu aj dcera ju ma rada od 2,5r ale o z overeneho zdroja.
Žinčica je prirodzená forma probiotík, ale v prípade detí, a takto malých, je veľmi dôležitý "zdroj".
Keď sú dodržané všetky technologické a hygienické postupy a dieťatku nespôsobuje tráviace problémy, prečo nie.
nie...sme z kraja, kde sa žinčica nerobí...
PS:sem-tam máme črevné problémy aj bez žinčice😀
Ja žinčicu nepijem...no manžel skúšal dať aj deťom, dcérka kým bola mála tak sa jej napila, no teraz už nie....syn (má 21 mesiacov) ju už tieš ochutnal, no nejak extra mu to nechutilo...
Podľa mňa by si mali deti po kúskoch zvykať na všetko (či je to žincica, či bryndza, alebo hocičo iné)

Ahoj! Syn má 2,5 roka a pil už žinčicu aj jedol nepasterizovanú bryndzu a čerstvý ovčí syr. Nikdy mu nič nebolo, naopak si myslím, že mu to len prospeje. Ale kupujeme už roky na tom istom mieste, z overeného zdroja 🙂