Fľašky Mam verzus Avent

ejmi25
26. feb 2013

mile mamicky,rozmyslam,ktore flasky su lepsie pre babo..chcem si kupit aj sterilizator,len sa neviem rozhodnut..tiez som citala,ze flaska mam m samosterilizacnu funkciu..vyuziva niektora tieto flasky?

lindarty
26. feb 2013

ahoj, my pouzivame avent. obcas sa mi stalo, ze flasa pretekala, ale maly bol zvyknuty na ten cumel a iny uz potom nechcel.

taniellita
26. feb 2013

@ejmi25 Ja mam flasky MAM . som velmi spokojna.

ejmi25
autor
26. feb 2013

taniellita a mas tie co sa zospodu odsrobuvavaju?lebo niekto vravi,ze zvyknu pretiect?

kacka1977
26. feb 2013

@ejmi25 ahoj, ja mam aj Mam aj Avent. Prevazne jsem pouzivala na mlicko MAM, ty co se daji dole odsroubovat, protoze jsou zaroven antikolikove a moje mala trpela na koliky, takze jsme zkouseli ze zacatku vsecko.Daji se sterilizovat v mikrovlnce coz jsem aj vyuzivala, ked ze nemam sterilizator, ale je pravda, ze nekdy ze spodu proupusti, ale to hlavne vtedy kdyz do nich nalijes vodu a nechas stat. Pokud udelas mlicko a das hned pit tak je to v poradku.
Ale i ta flaska Avent je fajn, moje dcera v tom nedela rozdil, akorat ty Avent se nedaji takto sterilizovat a nejsou s tim antikolikovim systemem.

graceful9
26. feb 2013

@ejmi25 ahoj ja používam MAM od narodenia a som spokojná ;) netreba ti ani sterilizator.jednoducho v mikrovlnke vysterilizuješ. a vďaka dvojitému dnu sú antikolikové ;)

nikolet_89
26. feb 2013

mam 🙂

barbora59
26. feb 2013

Mam aj Avent... ale radsej Mam , no tie bez odsrobovacieho dna.. Par krat sa mi stalo ze mlieko pretieklo

yoomi
30. nov 2013

@ejmi25 Ahoj, my sme doma vyskusali postupne vsekty flasky sveta. S vacsinou sme boli nespokojni, nejaku dobu sme pouzivali AVENT ale iba pokial sme neobjavili YOOMI - ta je naj emoticon. Je trochu ina. Ma sirsie hrdlo, takze sa s nou dobre manipuluje. Cumel je s mekceneho silikonu v tvare bradavky a pri kojeni je teple, takze je to pre dieta prijemne. Navyse tvarom a obtiaznostou pripomina prirodzene dojcenie. No najvacsiou vyhodou je, ze YOOMI system ma ohrievac, ktory dokaze ohriat mliecko za 60 sekund. Vdaka tejto flaske sa nas zivot velmi zjednodusil. A vdaka tomu, ze ten ohrievac funguje bez bateriek, je to nejlepsia volba na cesty. Teraz YOOMI system je najocenovanejsi produkt v Anglicku, ale od tohto roka je uz aj u nas.
Po skusenostiach so vsetkymi flaskami sa pri vybere treba vzdy pozerat na viac veci, ako len na flasku samotnu. Urcite ju budete pouzivat aj mimo domu (raz zacas), co vsetko k tomu budete potrebovat a podobne.

marianna2468
30. nov 2013

Jednoznacne Mam,idealny pomer kvality a ceny🙂