Hotové jedlá pre 1,5 ročné dieťa
ahojte
Snazim sa malemu varit zdravo ziadne sladkosti nic ale svokra doniesla toto ... moze to maly? Davali ste to detom? Neublizi mu to?

Ja som s hipp výrobkami maximálne spokojná, sice využívame len kozmetiku zatiaľ ale keď som pozerala zloženie "prikrmov", tak u mňa vyhrali. Takže keď raz bude treba, Hipp bude prvá voľba.
V hentom ecka ani nič zlé nevidím, chápem, že každá mamina chce to naj pre deti, ale zas všetkého veľa škodí 😉🤦♀️.
A na margo tej trvanlivosti, mnou doma robená detská výživa bez cukru, len ovocie vydržala 2 roky a na chuti jej to neubralo.
Ale tak svokre alebo hocikomu by som povedala, že také dieťa neje a basta, nech to už nekupuje a nema zbytočne výdavky. Keďže to asi aj tak skončí v koši 😉
No a dala som to do CO JEDIA ZDRAVE DETI teda jedna tam pridala ze ich 5 rocna to je a vraj su tam antioxidanty :-/
Treba si naštudovať, čo tie antioxidanty sú 😉
@nykkushka jedna v CJZD sa spytala a dostala odpoved ze su tam tzn ze az take zdrave to nie je
Aj vitamin C je antioxidant, to jedlo sa pripravuje v takmer sterilnom prostredí a vakuovo zabali, baktérie teda nemajú prostredie na rast a preto to dlho vydrží.
Mamina,myslim ze ti tak trochen z toho uz harasi.
@cacianka Ja to vidim na 1.dieta a premotivovanu matku.A predpokladam ze pride s tym ze ked nam nezalezi na zdravi nasich deti tak je to nas problem...🤦♀️ Dcera mi v roku prestala na 4 mesiace priberat.Uz som bola zufala.Nic nejedla okrem mojho mlieka a nepriberala.Dosolila som jej,dochutila,aj sladsie dala,zalezala si na slovenskej zelenine a mase a ona nechcela nic co som jej navarila a nepriberala.V zufalstve sme skusili hotove jedlo Hami.A sup ho zjedla na obed celu flasku,na dalsi den na obed znova a potom znova.Nebolo mi to na zaciatkunuplne jedno,aj mi z toho luto ostalo,ale necham decko bez jedla alebo mi dam co chce?No dam mu co chce!Do 2 tyzdnov pribrala 400gramov a roztiahla si zaludok tak,ze zacala papat aj moju stravu.Nie je v tom nic zle co by dieta nemohlo.Suhlasim ze najlrpsie je varis pre deti vlastne jedla,ale nie je nic zle na tom ked skusia aj taketo.
Slovo PREEMOTIVOVANA MATKA je neskutočne hrozne 🥺🤢🤮, neviem prečo ma niekto tendenciu označovať takto ženy - matky 🤷♀️🤦♀️. Ja mam tiež prve dieťa, miestami som preemotivovana, myslím, že každá taká bola ako prvorodička, len su teraz, rokmi a počtom deti ostrieľane, "machruju" a čudujú sa 🤦♀️🤔.
Autorka to má asi trošku popletené a nevie čo kde kedy ako prečo ohľadom tohoto, ale úprimne, každá chce pre svoje dieťa to najlepšie a každá zvažuje či toto dať alebo nie. Možno ju stačí trochu nasmerovať a sama zváži či to dieťaťu dá alebo nie.
Keď nechceš tak mu nedávaj... Ja som s nou často cestovala s malou na 2-3 dní a nosili sme teda aj takéto kúpené jedla, napr od hipp, ale zdá sa mi ze jednu radu aj z dmka, alebo hame sme dávali .. Doma sme varili ale na cesty je to hocikedy a vždy lepšie ako naše reštaurácie 😁 čiže nie, neublížis mu..

@viestta myslism, ze tu by nepomohlo ani keby svokra priniesla prave navarene, bio eko z domacej vlastnej farmy/zahrady. Nic z toho by nebolo dobre, lebo to kontaminovala svokra svojou aurou.