icon

Je losos z Lidla vhodný pre dieťa?

margareta52
18. dec 2019

Losos z Lidla. Je v potisdku? Mozem ho propravit dietatu?

bobula46
18. dec 2019

@margareta52 do roka myslím že iba sladkovodné ryby by mali deti papať.
A podľa mňa je jedno odkiaľ sa kupuje 🙂

bobo2433
18. dec 2019

Neviem sa vyjadriť ,že či ho môže a kedy papať dieťa.ale ja som ho bežné kupovala aj chladeného aj mrazeného a dosť často a nikdy s ním nebol žiaden problém.chutovo dobrý,asi iba raz tam bola nejaká zatulana kosť(v chladenom) 😊inak za mňa spokojnost 😊

margareta52
autor
18. dec 2019

@bobula46 ja myslim 4 rocnemu. Myslim z Lidla lososa

sara07
18. dec 2019

@margareta52 môžeš alebo zubáč je jemná a dobrá ryba
ak môžeš vyhni sa pangasu - iné ryby bez problémov zjedla som pangas vyhadzvana 3x čže tam niečo bude ja mám alergiu na kovy niektoré a určité antibitoka
takže za mna ryby z lidla ano , otestované ale pangas nedoporučujem

stanulienkat
18. dec 2019

Ja som mala z lidlu fajneho "cerstveho" lososa,ktory smrdel a bol mazlavy. Takze ja som s cerstvymi rybami z lidlu skoncila.

lenkakravcova
18. dec 2019

@sara07 Nejde o to aký druh, ale kde je chovany. Pangasius väčšinou Čína, na to treba dávať pozor (majú znečistené vody). Losos Nórsko. Ale nájdeš i lososa z Číny = na to pozor rovnako.

evittam
18. dec 2019

@stanulienkat Tak ja okrem Vianoc nikde inde nekupujem čerstvé ryby ako v Lidl. A teda nikdy žiadny problém. Si mala asi "šťastie".😉

sara07
18. dec 2019

@lenkakravcova ano to je uplna pravda ale ako ja som natrafia zatial len na toho pangasa z činy
ešte aj metro je dobré na ryby len pozor na oči v akom su stave lebo ako tam ti ponuknu aj rybu čo je na hrane čo ma ako vždy vytočí

evittam
18. dec 2019

@sara07 Pangasa ani zadarmo či keby mi zaplatili. Radšej naše ryby -pstruh šťuka,...😉
V Metro filety zo zubáca.

bobula46
18. dec 2019

@margareta52 ja som myslela že nejaké menšie keď si dala do témy prikrmy. Jasné, z Lidla v pohode. Mäso odtiaľ nekupujem, ale ryby zas iba tam 🙂