icon

Kde kúpiť čerstvé BIO potraviny v Bratislave?

mysidlo
30. apr 2007

Ahojte,
onedlho budeme jest prikrmy (pre nekojene od 5 mesiacov), ale nemame domaci zdroj potravin. Nechcem zacat s kupovanymi vyzivami a pripravovat prikrmy s hypermarketovych produktov mi doktorka minimalne na zaciatok neodporucala.

Zial nevypatrala som, KDE SA DAJU V BRATISLAVE KUPIT CERSTVE BIO/EKO POTRAVINY. Neporadite mi?

Nechcem tu viest debatu o tom, ze ani v tychto produktoch casto nie je zarucena kvalita a ze su predrazene a pod...

Diky moc

vilocka
23. aug 2009

ahojte bio maminy 😉 , neviete mi poradit, kde sa daju kupit bio zelenina a bio masko v Nitre? Tu som sa nieco docitala, ze v Metre, ale este som nepozerala...mate s tym nejake skusenosti? Dakujem!

katusocka
14. sep 2009

ahojte mamicky, biozeleninu, bioovocie, domacu hydinu a vajicka kupujem od pana Drienika: 0902 702 832, ktory robi aj dovoz priamo domov. zatial som spokojna, malemu neporovnatelne viac chuti domace masko, je pevnejsie, pri vareni nesmrdi a chutovo neporovnatelne. este od neho odoberam slovenske biojablcka a hrusky, ktore malemu struham s piskotkami. mne ho odporucila susedka, s ktorou si teraz spolu objednavame.
vie mi niekto odporucit, odkedy malemu by som mala pridavat strukoviny?

tigri
15. sep 2009

Katusocka, mohla by si napisat aspon lokalitu, kedze v profile nemas nic uvedene...

katusocka
24. sep 2009

ahoj tigri, s tym mojim profilom to nebolo az take lahke, kedze pred letom som sa prestahovala z rodnej dedinky pri Detve do Bratislavy, takze este stale si zvykam na velkomesto a na to, ze uz vlastne zijem vo velkomeste. ale k veci: ten chlapec mi vozi hydinu priamo do bytu v ba, ale v pripade zaujmu nakontaktuj priamo jeho, mozno dovaza aj do inych miest.

tigri
24. sep 2009

ahoj Katusocka, v principe mi je jedno, co mas v profile, len som z tvojho prispevku nevedela vydedukovat, akej lokality sa to tyka....si ma potesila, ze ide o BA 🙂

a nemozem ta poprosit, aby si mi do IP poslala aspon orientacne ceny? DAKUJEM!

zvedavka11
3. jún 2011

Ahoj, prosim o radu, ak vie niekto pomoct - kde najst predajnu alebo farmu s cerstvou zeleninou, ovocim, maskom v Ziline alebo v jej okoli, pripadne v Martine a jeho okoli (ten nie je velmi daleko od Ziliny). Vopred dakujem za rady.

elkazu
13. júl 2011

zvedavka skus pozriet tuto, ci nieco nie je http://www.predavamezdvora.sk/ovocie-kategoria-...

bibap
13. júl 2011

kedze aj ja idem zavadzat prve prikrmy, tu som patrala a nasla stranku pana Drienika http://www.bioprevas.sk/

lupatko
19. okt 2011

Ja si priebežne objednávam zeleninku od pána Drienika - www.bioprevas.sk a som veľmi spokojná, dokonca neustále pribúdajú nové produkty. Takisto občas beriem aj od www.biodomov.sk , hlavne citróny, tie má o polovicu lacnejšie ako pán Drienik, takisto aj pomaranče a broskyne. Ale celkovo sa mi viac pozdávajú veci od Drienikovcov 🙂 Čo sa týka ostatných potravín, úplne najradšej chodím do Hainburgu do Sparu, majú tam naozaj veľký výber biopotravín a veľmi dobré ceny, v biokvalite sa tam dá kúpiť takmer všetko 🙂

mikadooo
6. mar 2012

Caute, zajtra idem do Rakuska nakupit si nejake biopotraviny, konkretne do Lidlu na zemiaky (1,5kg zemiakov za 99 centov) a do Hofera na bio mrkvu kilo za 1,19 a bio banany 1kg za 1,89. A mozno este kupim aj nejake maso v Bille. Ak chcete niekto nieco, sup sup pozrite katalogy lidl.at a hofer.at a dajte mi info do IP, nakupim. Odber a platba potom osobne u mna na Zehrianskej. Maju super ceny aj na cibulu, citrony, jablka, hrusky, treba to preluskat. Caute.

mikadooo
6. mar 2012

Ozaj, ak by chcel sa niekto pridat, mozem vziat este 1 mamicku s babom so sebou.

evikka
26. mar 2012

skoda ze som to prepasla 🙂 mozno nabuduce

mikadooo
3. apr 2012

@evikka ahoj, mozno vo stvrtok pojdem zas. Este neviem ci a ako budem stihat, budem vediet zial az vo stvrtok, ale davam dopredu avizo, daj vediet ci mas zaujem. Cauko!

emogeon
3. apr 2012

@lupatko ano to je pravda v Rakusku uz kupit v bio kvalite takme vsetko a spar je uplne naj 🙂

lupatko
3. máj 2012

jeeej pozerám, že to tu znovu ožilo 🙂 🙂 🙂

amouramour
14. júl 2012

joj, super, ze existuju naivne mamicky, napise sa bio a oni to kupia🙂)))

kathynka
14. júl 2012

ak chcete dobru zeleninu a ovocie, chodte do freshmarketu (byvala ikea) na tomasikovej v BA...predava tam pan svoje slovenske, ziaden blby dovoz, co sa trha este nezrele...minule som si kupila u neho zlty melon a ked som ho prekrojila, tak som dostala taku vonavu facku, ze dovidenia...lahodny, sladucky...a sam nam vysvetloval, ze ked vyzera zelenina a ovocie jak z obrazku, tak zarucene je tam kopec chemizmu, len aby rychlo narastlo a dozrelo...okrem neho je tam aj bioobchod, bezlepkove potraviny, bezlaktozove, syry, maso...

zuzanakac
27. mar 2013

@lupatko Ja som s www.bioprevas.sk skoncila, bohuzial. Doniesli mi zeleninu - cast bola aj po 4 dnoch pouzitelna a cast mi uplne zvadla. Ked som to reklamovala, tak mi odpovedali, ze zeleninu mozem reklamovat len do 24 hodin. A ked som povedala, ze ta zelenina nemohla byt rovnako cerstva (islo o mrkvu, ktoru som vsetku skladovala uplne rovnako), tak mi odpovedali, ze mam reklamovat nadobu, v ktorej som zeleninu mala uskladnenu. 🙂 Mimochodom, mala som ju v specialnom zeleninovom boxe v chladnicke a navyse v sklenej nadobe. Takze tak. Nechapem princip - objednavate si tovar tyzden dopredu v domneni, ze bude cerstvy a donesu vam zeleninu uz niekolko dni staru. Ale zistite to az potom, co uplynie "zaruka"...

viva13
16. máj 2013

Ahoj, hladám odberatela na domáce vajíčka lokalita Nitra viac v IP

bytost
3. jún 2013

Tu je 1 spoľahlivý zdroj v Bratislave : http://www.bioprevas.sk/sk/Bio-pre-vas/Home.html
A kontakt na tekvicu hokkaido a dokonca slovenské figy ! http://eko-hokk.meu.zoznam.sk/kontakt/

matust
26. jún 2013

Dobry den, z vlastnej skusenosti mozem poveda, ze je velmi tazke najst zdroj ktory je cerstvy a bez pouzitia akychkolvek ochrannych latok. Avsak bio nie je len sposob pestovania, je to sposob akym sa ludia stavaju k prirode, ludom a veciam okolo seba. Napr osobne by som si v retazci nekupil BIO pretoze to nema pre mna ziadnu hodnotu, je to miesto kde si len doplnim zasoby. Skuste www.debnickari.sk , zelenina pochadza z lokalnej farmy 50 km od Bratislavy ktora ma certifikat bio pestovania a sortiment je vylucne sezonny.

veroniiikaaa
15. júl 2013

debnickari su vyborny. Odporucam aj Bratislavsky regal kuknut.

jaroe
9. apr 2014

@katusocka je este ten kontakt na p. Drienika aktualny?

jankubena
Odpoveď bola odstránená
debnickari
4. aug 2014

V Bratislave, Trencine, Trnave, Senci si mozete objednat aj od www.debnickari.sk. Mame aj BIO ponuku z Rakuskej Bio farmy ADAMAH alebo zeleninu od lokalnych farmarov, taktiez mame v ponuke aj ine produkty bud v BIO kvalite ale od lokalneho producenta, ktoreho dopredu navstivime a vidime ako pestuje/chova. Cize rucime za povod nasich produktov. Dorucime vam to samozrejme az pred dvere. 🙂

donna11
4. aug 2014

..mna by zaujimalo, kde v nitre, resp kto roznasa aj do nitry bio ovocie a zeleninu??vsetko sa len okolo toci a tu nemam kde zohnat. 😒

anaxamon
4. aug 2014

@donna11 odporucam sa pridat do tejto skupiny, z nitry je tam kopec ludi co ponukaju domace produkty a nie len z nitry ale celeho slovenska

https://www.modrykonik.sk/group/6660/

alexandra2222
4. aug 2014

Najlepsia slovenska zelenina,ale aj maso,mliecne vyrobky...vsetko potrebne a zdrave do kuchyne.hlavne slovenske a bez chemie na www.plnaspajza.sk s rozvozom v bratislave

danikovac
14. aug 2014

@vilocka a @donna v Nitre môžem jednoznačne odporučiť www.lokapetit.sk čo sa kvality a ceny týka. Mojej sestre vozia pravidelne domov výbornú bio hovädzinu a kuracinu v Nitre. Keďže ja som sa presťahovala kvôli práci do Bratislavy, zisťovala som si situáciu s doručovaním aj tu. Na moje potešenie vozia tiež v Bratislave a dokonca 2 krát v týždni - utorky a myslím, že ešte v štvrtky. Najlepšie si pozrieť ich stránku, kde to majú všetko rozpísané a ponuka poteší (hlavne tie Selčianske jogurty to je báseň 🙂 .)

greeny
19. sep 2014

dnes som bola v novom bio obchode na racianskej medzi riazanskou a pionierskou - U Babicky, maju vajcia, maso telacie a hovadzie, kurence robia na objednavku, mliecne vyrobky + bio vyrobky ako cestoviny, oleje koreniny. Ovocie a zeleninu zatial nemaju, chystaju do buducnosti.
https://www.facebook.com/pages/U-Babičky-na-Rač...