Koľko vypijú vaše 19-mesačné deti?
Ahojte. Mám 19m syna nejedáka a ponovom ho mozmem volať aj nepijaka.🤦🏻♀️ Proste moje dieťa nechce piť. Máme doma fľaše na slamky, sosáky, cucáky, pohariky všehodruhu, kde ma vodu, čajík (už som pristúpila aj na cukor🤦🏻♀️), džusiky a proste nič. Behám za nim celý deň núkam, štrngám, hráme sa na kávičku všeto možne ale dodňa vypije asi 2 deci vody🤯. Snažím sa doňho napchať polievku aby mal aspoň nejakú tekutinu. Teraz sú horúčavy a nechcem aby ostal dehydrovaný.
Ako to máte doma vy?
Koľko tekuzin vypijú vaše detičky.
Moje všetky deti mali také obdobie, ze nechceli piť. Takze vodu som im dávala cez striekačku. To ich celkom aj bavilo aj keď prvá striekacka bola často vždy boj.
moj syn bol rovnaky, nastastie bol este dojceny takze mal tekutiny hlavne v tejto forme…inak dlho to tak pretrvavalo, on mal jeden krabickovy dzusik aj na 2 dni… ked som videla ine dieta ako ho vypije na jeden krat to bol ako sen pre mna…

ja mám takmer dvojročného a to isté....nechce piť, vyskúšala som kadejaké vody, slamky, fľašky.....vypije max 2 dcl za deň a to ho stále nútim