icon

Koľko vypijú vaše 19-mesačné deti?

idemo
19. júl 2023

Ahojte. Mám 19m syna nejedáka a ponovom ho mozmem volať aj nepijaka.🤦🏻‍♀️ Proste moje dieťa nechce piť. Máme doma fľaše na slamky, sosáky, cucáky, pohariky všehodruhu, kde ma vodu, čajík (už som pristúpila aj na cukor🤦🏻‍♀️), džusiky a proste nič. Behám za nim celý deň núkam, štrngám, hráme sa na kávičku všeto možne ale dodňa vypije asi 2 deci vody🤯. Snažím sa doňho napchať polievku aby mal aspoň nejakú tekutinu. Teraz sú horúčavy a nechcem aby ostal dehydrovaný.
Ako to máte doma vy?
Koľko tekuzin vypijú vaše detičky.

waitinka7
19. júl 2023

ja mám takmer dvojročného a to isté....nechce piť, vyskúšala som kadejaké vody, slamky, fľašky.....vypije max 2 dcl za deň a to ho stále nútim

idemo
autor
19. júl 2023

@waitinka7 namňa muž aj kričí že to prežívam ale je teplo a malý sa potí a tým padom menej ciká a mna chytá z toho panika🤯

patka06
19. júl 2023

@idemo 2 deci do dňa je naozaj málo, dávaj mu aspoň šťavnaté surové ovocie napr. melon a zeleninu napr. uhorku
Nápoje ponúkať, tak ako píšeš hrou - aspoň po malých dúškoch, nie nasilu
Nech má fľašu stále po ruke, možno po nej siahne keď sa nebudeš dívať

777januska777
19. júl 2023

Moje všetky deti mali také obdobie, ze nechceli piť. Takze vodu som im dávala cez striekačku. To ich celkom aj bavilo aj keď prvá striekacka bola často vždy boj.

ivec16
19. júl 2023

moj syn bol rovnaky, nastastie bol este dojceny takze mal tekutiny hlavne v tejto forme…inak dlho to tak pretrvavalo, on mal jeden krabickovy dzusik aj na 2 dni… ked som videla ine dieta ako ho vypije na jeden krat to bol ako sen pre mna…

domireb
19. júl 2023

@idemo moju baví piť z mojich fľašiek a pohárov. Dám jej slamku, hrá sa s ňou a popritom sa 6x napije.