icon

Môžem dcérke pripraviť bravčové mäso týždeň po črevnej viróze?

rebcav
12. feb 2025

Ahojte, prosím Vás mohla by som dcérke pripraviť dietne br. mäso s tým, že by si ho dala len trošku a mala by cestoviny so šťavou, aj to len tak malo. Týždeň je na ryži, zemiakoch, sucharoch, kuracom vývare. V utorok pred týždňom vracala. Ďakujem

zlatica99
12. feb 2025

Myslím, že úplne v pohode. Za ten týždeň sa už hádam dala dokopy, ak iné problémy nemala.

rebcav
autor
12. feb 2025

@zlatica99 ďakujem, trošku ju sem-tam pobolieva, ale inak je úplne ok klop, klop

h2
12. feb 2025

@rebcav V utorok pred týždňom? No samozrejme, nevidím zmysel trápiť ju toľký čas na ryži, zemiakoch a suchároch, dávno mala mať normálnu stravu.

zlatica99
12. feb 2025

@rebcav To si myslím, že môže byť aj z toho, že poriadne nič týždeň nejedla. Kľudne môžete prejsť na normálnu stravu.

stanulienkat
12. feb 2025

@h2 nie, nemala mat davno normalnu stravu. Je to iba tyzden po zaludocnych problemoch. Mama dobre urobila. Aj ked bravcove maso je tazsie na travenie. Ja by som dala skor hydinu. Ale myslim, ze uz mozes dat aj bravcove.

rebcav
autor
12. feb 2025

@h2
@zlatica99
@stanulienkat , ďakujeme, sme veľmi opatrní, lebo pred 2-omi rokmi mala ťažký priebeh zotavovania

lius
12. feb 2025

ja by som zvolila skor hydinu

stanulienkat
12. feb 2025

Skus aj probiotika.

zlatica99
12. feb 2025

@rebcav Jasné, rozumiem 🙂 Ale už by som sa nebála takéto veci dávať jesť.

h2
12. feb 2025

@stanulienkat Môj názor, ty máš právo na svoj. 8 dní po jednom zvracaní by som naozaj už žiadnou dietou dieťa netrápila.

rebcav
autor
12. feb 2025

@stanulienkat ďakujem, včera sme začali dávať

rebcav
autor
12. feb 2025

@zlatica99 ďakujem, už pripravujem 🙂

rebcav
autor
12. feb 2025

@lius ďakujem 🙂

stanulienkat
12. feb 2025

@h2 to nie je o nazore. To je medicinsky fakt. A zdravy rozum. Ked je zaludok pretazeny, chory, zapaleny...tak ho nebudem zatazovat, ale dam mu cas na regeneraciu. To je dieta, ty si dospela.

h2
12. feb 2025

@stanulienkat Koľko dní predpisuje ten "medicínsky fakt", keď 8 je málo?

dzulli1980
12. feb 2025

Moja dcéra si dáva brucho do poriadku aj tri týždne po črevnej viróze ... keby som jej po 8 dňoch dala bravčové mäso, ideme druhé kolo ...
@rebcav

stanulienkat
12. feb 2025

@h2 nie je 8 malo. Ty si sa vyjadrila, ze uz "davno" mala jest normalne. Ten tyzden je oprimum a mal by postacovat.

rebcav
autor
12. feb 2025

@dzulli1980 ďakujem, myslite, že ak jej dám cestoviny len so šťavou?