Môžem dcérke pripraviť bravčové mäso týždeň po črevnej viróze?
Ahojte, prosím Vás mohla by som dcérke pripraviť dietne br. mäso s tým, že by si ho dala len trošku a mala by cestoviny so šťavou, aj to len tak malo. Týždeň je na ryži, zemiakoch, sucharoch, kuracom vývare. V utorok pred týždňom vracala. Ďakujem
@h2 nie, nemala mat davno normalnu stravu. Je to iba tyzden po zaludocnych problemoch. Mama dobre urobila. Aj ked bravcove maso je tazsie na travenie. Ja by som dala skor hydinu. Ale myslim, ze uz mozes dat aj bravcove.
@h2
@zlatica99
@stanulienkat , ďakujeme, sme veľmi opatrní, lebo pred 2-omi rokmi mala ťažký priebeh zotavovania
ja by som zvolila skor hydinu
Skus aj probiotika.
@stanulienkat Môj názor, ty máš právo na svoj. 8 dní po jednom zvracaní by som naozaj už žiadnou dietou dieťa netrápila.
@stanulienkat ďakujem, včera sme začali dávať
@h2 to nie je o nazore. To je medicinsky fakt. A zdravy rozum. Ked je zaludok pretazeny, chory, zapaleny...tak ho nebudem zatazovat, ale dam mu cas na regeneraciu. To je dieta, ty si dospela.
@stanulienkat Koľko dní predpisuje ten "medicínsky fakt", keď 8 je málo?
Moja dcéra si dáva brucho do poriadku aj tri týždne po črevnej viróze ... keby som jej po 8 dňoch dala bravčové mäso, ideme druhé kolo ...
@rebcav
@h2 nie je 8 malo. Ty si sa vyjadrila, ze uz "davno" mala jest normalne. Ten tyzden je oprimum a mal by postacovat.
@dzulli1980 ďakujem, myslite, že ak jej dám cestoviny len so šťavou?

Myslím, že úplne v pohode. Za ten týždeň sa už hádam dala dokopy, ak iné problémy nemala.