icon

Môžu 5. mesačné deti piť čaj?

10. apr 2021

Dakujem, ak ano aky?

pribinak
10. apr 2021

Môžu, v lekárni máš rôzne ovocné a bylinkové caje pre deti, napr. čaj na spánok, na trávenie, ....ale aj take normálne od smädu.
detsky čaj kúpiš aj dm-ke

syslik81
10. apr 2021

mozu ale je to zbytocne.. caj je sladky tie kupovane ani niesu ciste -su tam rozne neuzitocne primesy .... takze za mna cista voda je naj ..

pribinak
10. apr 2021

@syslik81 však môže kúpiť sypany, nemusí kúpiť granulovany

syslik81
10. apr 2021

@pribinak vygoogli si testy na sypane caje ... je to rovnaky sajrajt .. idelane je robit si domace caje alebo ja som zalievala ciste len ovocie vodou -ale az ked mala cca rok ...

stanulienkat
10. apr 2021

Radsej cistu vodu. Nedavat granulovane,to caj nie je. To lisovany cukor s farbivom.

janinah
10. apr 2021

detský sypaný čaj,obsahuje rascu,fenykel,harmanček-všetko dobré na trávenie,netreba ho robiť silný ani veľa

proximaa
10. apr 2021

hlavne nie ovocný, no a klasiku pri bolestiach bruška ako rascu alebo fenikel si vieš spraviť aj doma. Povaríš vo vode pár zrniečok, necháš odstáť a je hotovo

fiafia
10. apr 2021

Ja som dávala Harmančekovy a feniklovy

titla
10. apr 2021

Ja som obcas davala feniklovy cajik, syn mava od narodenia problemy s nafukovanim. Ale inak som ho naucila na cistu vodu.

andreatytler
11. apr 2021

Naco caj? Ak ho na to naucis, nebude chciet cistu vodu, budes musiet ten caj so sebou vsade nosit. Nic nie je zdravsie ako cista voda.