icon

Muž dal štvormesačnému synovi hruškový príkrm

marryem
25. sep 2017

Ahojte mamicky moj muz dal nasmu synovi kym som ja bola v kuchyni hruskovu kapsicku na ktorej je napisane od ukoncenia 6.teho mesiaca. Maly je plne kojeny a predtym este nikdy nic nepapal, okrem toho ze sem tam dostal na dudlik kvapku mediku. Doktorka povedala ze po 4tom mesiaci mozeme zacat prikrmovat ale chcela som zacat trosku neskor a vecami ako varena mrkvicka a tak postupne.. no on mu dnes dal tuto kupovanu hnusnu kapsicku a este aj ako jeho uplne prve jedlo. Taka som nahnevana ze az! Zatial mi maly zaspal ale moze mu nieco byt?

Strana
z5
ajush5
25. sep 2017

@dominika6 dojc moc nechapenzi... ved dakujem pekne kazdy tyzden varit take mnozstvo presedavky. a presnedavky ani nepovazujem za prikrm... skor za dezert :D prikrmy som si varila standardne aj na cesty

hors
25. sep 2017

@bocianka123 ni veď práve píše čo chce a potom mesto toho čo chcem poradiť mi napíše hovadiny 😉hneď idem ti vypnúť.

ajush5
25. sep 2017

@ebi88 tak ja netusim ake potraviny ty pouzivas... pozeram ze tvoje dieta ma 5 mesiacov... moje do 6 netusilo co je jedlo s vynimkou toho materskeho. tak tazko porovnam... moj uz bude mat dva takze papa uz takmer vsetko

ebi88
25. sep 2017

@ajush5 tak ja asi z umelej hmoty pouzivam...:D moj syn je prevazne kojeny, ochutnavame od konca 4. Mesiaca, podla instrukcii pediatricky. Ale je stale hlavne kojeny a ak "boh da" tak este aj dufam bude.

katka1981
25. sep 2017

@marryem, ale ved som nic zle nenapisala. Proste som len okomentovala doktorku ze aby dieta skusalo chute. Proste mi pride doktorka mimo. A napisala som, ze sa babatku nic nestane, max. sa vyhadze ak by malo alergiu alebo pokaka. Ci som ta zla pochopila? Sorry, malo som spala.

ajush5
25. sep 2017

@ebi88 ja som na odporucanie WTO zacala davat ochutnavat az po 6 mesiaci. maso mal prvy krat mysim ze v 8 mesiaci to si presne nepamatam. vtedy som mala moznost maso parit na roznych druhoch zeleniny ktorych aroma krasne presla do maska a dala mu lahodnu chut.

ebi88
25. sep 2017

@ajush5 super

katka1416
25. sep 2017

Med na dudel? Skonci s tym skor ako si začala... Nechápem co je zle na kapsickach? Zachviku ich budeš mat plnú špajzu 😂 a co sa tyka prikrmov cim skôr tym lepšie 😉

wind123
25. sep 2017

@tykat ono mozno ani nevies aku mas pravdu, naozaj najlepsi olej aspon co sa tyka pomeru mono a polynenasytenych mastnych kyselin, tak aby se predislo zapalovym reakciam v tele je repkovy...takze z dlhodobeho pouzivania je najkomplexnejsi a najvyhodnejsi a nie je to ziadna novota, uci sa to normalne na hygiene vyzivy uz roky😉

jana_eyre
25. sep 2017

Inak mne sa vzdy rata kolko odbornikov na vyzivu sa nachadza na internete 😅😅😅 prepacte ze sa na tom tak bavim..

marlenka222
25. sep 2017

@marryem a prezil to manzel? Aj syn? Nestresuj maximalne bude mat plnu plienku (syn) a manzel je chlap. Oni nevedia co treba. V noci by som mu ho nechala ak ho bude boliet brucho,nech ho riesi a nosi po byte (aby z tej kapsicky mal nieco aj manzel). Vec vyriesena.

ninah1486
23. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ten môj zase na našom synovi experimentoval s kapsičkami od sunaru

luliu
Autor odpoveď zmazal
beahavala
24. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

určite sa mi nič z toho nestane

katka1981
24. mar 2022

Kedysi by som to videla ako tragediu. Dnes s odstupom rokov to vnimam uplne inak. Verim, ze sa nic nestalo 🙂

Strana
z5