Muž dal štvormesačnému synovi hruškový príkrm
Ahojte mamicky moj muz dal nasmu synovi kym som ja bola v kuchyni hruskovu kapsicku na ktorej je napisane od ukoncenia 6.teho mesiaca. Maly je plne kojeny a predtym este nikdy nic nepapal, okrem toho ze sem tam dostal na dudlik kvapku mediku. Doktorka povedala ze po 4tom mesiaci mozeme zacat prikrmovat ale chcela som zacat trosku neskor a vecami ako varena mrkvicka a tak postupne.. no on mu dnes dal tuto kupovanu hnusnu kapsicku a este aj ako jeho uplne prve jedlo. Taka som nahnevana ze az! Zatial mi maly zaspal ale moze mu nieco byt?
@bocianka123 ni veď práve píše čo chce a potom mesto toho čo chcem poradiť mi napíše hovadiny 😉hneď idem ti vypnúť.
Med na dudel? Skonci s tym skor ako si začala... Nechápem co je zle na kapsickach? Zachviku ich budeš mat plnú špajzu 😂 a co sa tyka prikrmov cim skôr tym lepšie 😉
@tykat ono mozno ani nevies aku mas pravdu, naozaj najlepsi olej aspon co sa tyka pomeru mono a polynenasytenych mastnych kyselin, tak aby se predislo zapalovym reakciam v tele je repkovy...takze z dlhodobeho pouzivania je najkomplexnejsi a najvyhodnejsi a nie je to ziadna novota, uci sa to normalne na hygiene vyzivy uz roky😉
Inak mne sa vzdy rata kolko odbornikov na vyzivu sa nachadza na internete 😅😅😅 prepacte ze sa na tom tak bavim..
@marryem a prezil to manzel? Aj syn? Nestresuj maximalne bude mat plnu plienku (syn) a manzel je chlap. Oni nevedia co treba. V noci by som mu ho nechala ak ho bude boliet brucho,nech ho riesi a nosi po byte (aby z tej kapsicky mal nieco aj manzel). Vec vyriesena.
ten môj zase na našom synovi experimentoval s kapsičkami od sunaru
určite sa mi nič z toho nestane
Kedysi by som to videla ako tragediu. Dnes s odstupom rokov to vnimam uplne inak. Verim, ze sa nic nestalo 🙂

@dominika6 dojc moc nechapenzi... ved dakujem pekne kazdy tyzden varit take mnozstvo presedavky. a presnedavky ani nepovazujem za prikrm... skor za dezert :D prikrmy som si varila standardne aj na cesty