Nebezpečné kaše Nestlé
Teraz mi prislo na eZdravie!

Nechapem mamicky,co kupuju taketo blivajzy a sunarek do rucicky. To uz zeny nevedia urobit kasu a osupat jablko?
@stanulienkat moja napriklad nechce take kase co jej urobim ja ani pudingy nic :( ani manzel ako dieta take nejedol
A uz od vcera to pisali ak mate blocek daju sa vratit na predajni ale len niektore sarze nie vsetky
@erikaa09 možno ich nechce preto, pretože si zvykla na tie kupované, tie sú rôzne ochutené, osladené, rôzne éčka sú tam. Takže ano, verím, že to dieťaťu asi viac chutí, ale je to otázka zvyku.
@stanulienkat davali sme najprv robene . Ci krupicu,alebo puding, dokonca ona zje vsetko aj slaninu,aj uhorku ale nase kase jej nejdu. Ale po tomto uz ani nekupim kasu radaeh jej dam to co mala na obed
Ježiš maria ženy.... Choďte sa odbavovať do skupiny biomatky
Tu mamička upozornila na nebezpečnú kašu
Tlieskam každej jednej z vás ktorá nemusela dať nikdy v živote takú blajzlu či ako to nazvala
@stanulienkat
@erikaa09 neviem akou dedukciou ste dospeli na zaklade mojho komentara, ze by som prezentovala ze viem vsetko 🤦🏼♀️ To ze puding je iba skrob a vyziva nulova je fakt nato clovek nemusi vediet vsetko :D tak kebyze deti jedia len to co im najviac chuti tak cokoladu prekladaju cukrikmi :D
Nestle je podradna znacka s vynimocnou reklamou, pozrite si napr.test magazin dojceneckych mliek a ak to davate detickam, drzim im palce
Takéto kase som nedávala, teda ja väčšinou nedávam kase. Ale niekedy dávam a dávala som tie kupované jedla z lidla a hami a neviem ešte odkiaľ. No a co teraz? Niekedy ked som varila niečo pre nás co najmenšie nemohlo a mne sa malému nechcelo variť osobitne a dala som mu to. A niekedy si objednám aj donášku a objednám aj deťom. Ja viem som "hrozna" matka, ze nestojím cele dni pri sporáku a nevyvaram.
@danusiatko no mlieka sme deťom dávali, nie každý môže kŕmiť materským mliekom, a čím sme asi mali nahradiť mlieko?
@markaterka je viac mliek na vyber, ja som si pred dokrmovanim pozrela test magazin a rozne porovnania mliek, da sa vybrat urcite aj vhodnejsie, ale pozerala som velmi davno jeden dokument o nestle, uz davno, neviem ci ho najdem a vtedy som tuto znacku zavrhla, ale tiez adi ostatne znacky nebudu ovela lepsie, nemyslela som to v zlom
@danusiatko oki. Kaše som ani ja nedávala, ale umelé mlieko som musela. Tam som nemala na výber.
@danusiatko no tiež som pozrela rôzne testy a čo sa týka mliek každý rok vybehne iná značka s nejakým problémom. Cez francúzske toľko ospevovane, cez Sunar, až k Nestlé. Aj tieto kaše sú problémom v dôsledku kontaminovanej ryže z Talianska a tá istá ryža môže úplne v pohode byť v obchodoch. Ale keďže sa detské veci testujú častejšie aspoň to odhalia. My ani už len nevaríme zo zdravých surovín. To je ten najväčší problém. 🤷🏻♀️ My sme tiež museli prejsť na UM a ver či never maly toleroval len špeciálnu Bebu a tú vyrába tiež Nestlé.
Poznám také matky, čo sa najviac bijú do pŕs co je zle, čo nemá nutričné hodnoty a potom bam v 3 rokoch decko tlači McDonald's

To nemyslíš vážne!!!! To sú svine!!! Prekontrolovali sme všetky kaše, Nestlé nastastie nemáme, ale čomu už môže človek veriť? Asi len sebe a domácim kasam.
Fuj! Ohrozovať malé bábätká ;(