icon

Pitný režim 1,5 ročného dieťaťa

akzuzs
14. aug 2012

Ahojte máte tu niektorá skúsenosti ako dieťa doslova motivovať piť tekutiny? Moja malá ma 1,5r a hrozne zle pije. Kojená bola do roka, teraz pije plnotučné mliečko. *To vypije ráno aj večer plnú fľašku. No a čo sa tekutín týka katastrófa. Skúšame všeličo. Vody, sladké , čisté, čaje (bilinné aj ovocné s cukrom, bez aj s medom), Teplé aj studenšie . Nič.100-150 mililitrov maximum 250ml ale to už ja fakt že hodne. Skúšali sme z fľašky (rôzne druhy cumľov), pohára, slamku, .... Jedine s čím nemá problém je kupovaný džusik (vždy sa snažím aby bol aspoň100%) alebo a to sa podržte NEALKO radler to zrazu aj z pohára vypije ani sa nobrindá. No je to normálne. Ved aj moč má tmavší a trochá posmrdkáva. Môže sa jej niečo stať s obličkami? Moja MUDr povedala že pri takých deťoch sa do tek. počíta aj polievka a aj mlieko . Tak teraz neviem koľko má také dieťa nejmenej vypiť čisto tekutiny. A to som nespomýnala že ked bola chorá a ked boli extra horúčavi tak som jej doslova na moc a na silu dávala buď cez lyžicu alebo cez striekačku ale nechcem zasa isť do extrému aby som je to pitie nezhnusila a tiež ju netrápila ale ja fakt neviem čo s ňou.Poradíte???

Strana
z2
vreckamartinka001
Odpoveď bola odstránená
pata_pajt
Odpoveď bola odstránená
vreckamartinka001
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2