icon

Porucha mixéra

nts
3. sep 2013

ahojte, určite sa už nejedna z Vás stretla s poruchami mixérov.že mixujete papaníčko svojmu dieťatku a zrazu Vám mixér prestane mixovať a zastaví sa úplne.mnohé z Vás už určite panikárili :a čo mám teraz robiť? máte skúsenosti s takýmito poruchami? môžte tu dať rady aj pre ostatné mamičky, aby vedeli ako sa pri takejto poruche mixéra zachovať, ako ju odstrániť a ako otestovať motor mixéra na zistenie príčiny prečo nechce bežať.

andelok
3. sep 2013

Neskoncili letne prazdniny uz? Vcera bol prvy skolsky den a niekto to ocividne presvihol.

aduskatt
3. sep 2013

@sharlotta otazka je, co je na tom pravdy, kedze od roku 2011( teda mozno aj skor), ale ja som nasla toto najstarsie...az do dnes, ma Karinka pol roka az 11 mesiacov.....je dost mozne, ze autorka nevie, co so sebou a bavi sa ona........

sharlotta
3. sep 2013

@aduskatt ved ja som to tak myslela.Len jej/ mu prajem,aby raz ked bude mat deti tu sondu naozaj nepotrebovali.

katren
3. sep 2013

@sharlotta
@aduskatt a vie aj po cesky 😀
staci pouzit googla a vyhodi tooooooooooooooooooolko diskusii od tejto autorky, ze az.....a "Karin" asi nestarne, ma stale 6-11 mesiacov 😕

stanka810
3. sep 2013

Baby vysavam a prestal mi ist vysavac pomoooc 😀 😀 😀

radusiq
3. sep 2013

@stanka810 ty si fake, nemas nafoteny vysavac v albume 😀 😀 😀

katren
3. sep 2013

@radusiq 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aduskatt
3. sep 2013

@katren no pekne🙂 ale zasa, treba uznat, ze autorka ma vydrz🙂

aduskatt
3. sep 2013

..a to som chcela ist pracovat🙂) ale vidim, ze zabava graduje, graduje, graduje🙂)) tak asi ostavam🙂

nts
autor
3. sep 2013

už mixujem ovocné pyré.

andelok
3. sep 2013

@nts ty musis mat smutny zivot, ked ta bavi vypisovat blbosti o mixeroch na dvadsiatich forach...ale na druhej strane, my ostatne sa aspon dobre bavime 🙂

nativanativa
3. sep 2013

@nts co ti uz drbe s tymi mixermi , kolko ich mas doma ???

katren
3. sep 2013

ujo @admin , prosim, blokni ju uz..... 😉

katren
3. sep 2013

@nativanativa ma len jeden a ten furt prdi 😀 😀 😀 😀 😀

nativanativa
3. sep 2013

a robi splechance :D vriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskam a mame dceru , co nestarne
@katren
@nts

stanka810
3. sep 2013

@nts ty si sa mala opytat ako sa lieci posadnutost mixerom!

nativanativa
3. sep 2013

@admin prosim neblokni , ved sa tu celkom dobre bavime na nej 🙂

tomiholjubavi
3. sep 2013

😀 😀 😀 😀 😀 ani sa necudujem, ze sa ti mixer stale kazi. tento isty model (aj farbu) dostali moji rodicia ako svadobny dar 😀 kup si novy a najmenej rok nebudes musiet pocuvat prd prd prd a tfuj tfuj tfuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenka1993
3. sep 2013

ten mixér už hádam pozná cele slovensko :D

saska247
3. sep 2013

kup novy mixer a si si ista,ze to prdi ten mixer? este som nepocula mixer prdet 😀

nativanativa
3. sep 2013

@saska247 mozno prdi jej mala karin 😀 😀 😀

saska247
3. sep 2013

@nativanativa rehoooooooooooooot 😀 😀 😀 😀

danielami
3. sep 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ianitka
3. sep 2013

@aduskatt Karin existovala uz aj v 2010 tusim na inom fore

barla5
3. sep 2013

aj včera mixovala kaleráb, pred piatimi dňami mala Karin 6 mesiacov, tá nám ale vyrástla 😀 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/plac-6-mesacnej-dcery-pri-mixovani/

seemani
3. sep 2013

😀 umrela som
akože ja sa veľmi bavím, nvm ako vy

katkas1
3. sep 2013

juuuuuuuuuj, ale som sa nasmiala 😀

buffinko
3. sep 2013

no, my sa tu bavíme, ale dotyčná má asi vážny problém...sranda je sranda, ale niekoľko rokov sa zaoberať mixérom, to už presahuje hranice zábavy znudených teenagerov... 😅

ginger_fox
3. sep 2013

@nts a co lieciky nejako prestavaju opat ucinkovat? Daj sem kontakt na psychiatra, nech mu napisem.