Porucha mixéra
ahojte, určite sa už nejedna z Vás stretla s poruchami mixérov.že mixujete papaníčko svojmu dieťatku a zrazu Vám mixér prestane mixovať a zastaví sa úplne.mnohé z Vás už určite panikárili :a čo mám teraz robiť? máte skúsenosti s takýmito poruchami? môžte tu dať rady aj pre ostatné mamičky, aby vedeli ako sa pri takejto poruche mixéra zachovať, ako ju odstrániť a ako otestovať motor mixéra na zistenie príčiny prečo nechce bežať.
Baby vysavam a prestal mi ist vysavac pomoooc 😀 😀 😀
..a to som chcela ist pracovat🙂) ale vidim, ze zabava graduje, graduje, graduje🙂)) tak asi ostavam🙂
už mixujem ovocné pyré.
@nts co ti uz drbe s tymi mixermi , kolko ich mas doma ???
@nativanativa ma len jeden a ten furt prdi 😀 😀 😀 😀 😀
@admin prosim neblokni , ved sa tu celkom dobre bavime na nej 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 ani sa necudujem, ze sa ti mixer stale kazi. tento isty model (aj farbu) dostali moji rodicia ako svadobny dar 😀 kup si novy a najmenej rok nebudes musiet pocuvat prd prd prd a tfuj tfuj tfuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ten mixér už hádam pozná cele slovensko :D
kup novy mixer a si si ista,ze to prdi ten mixer? este som nepocula mixer prdet 😀
@saska247 mozno prdi jej mala karin 😀 😀 😀
@nativanativa rehoooooooooooooot 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj včera mixovala kaleráb, pred piatimi dňami mala Karin 6 mesiacov, tá nám ale vyrástla 😀 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/plac-6-mesacnej-dcery-pri-mixovani/
😀 umrela som
akože ja sa veľmi bavím, nvm ako vy
juuuuuuuuuj, ale som sa nasmiala 😀
no, my sa tu bavíme, ale dotyčná má asi vážny problém...sranda je sranda, ale niekoľko rokov sa zaoberať mixérom, to už presahuje hranice zábavy znudených teenagerov... 😅
@nts a co lieciky nejako prestavaju opat ucinkovat? Daj sem kontakt na psychiatra, nech mu napisem.

Neskoncili letne prazdniny uz? Vcera bol prvy skolsky den a niekto to ocividne presvihol.