icon

Prečo bábätko nechce zeleninové príkrmy a má radšej ovocie?

marki07
25. máj 2025

Ahojte,chcela by som sa spytat čo robiť s tým keď nechce prikrm prehĺtať,resp.zoberie do úst,chvíľu v ústach premrva a potom namiesto prehltnutia to vypustí von.Mali ste to aj vy tak?Mozu to byť zuby? Ovocie zje normálne,to hlat bez problemov,len zeleninovo -mäsové prikrmy toto robí,začal to robiť posledných pár dní.Mame už 6 mesiacov.Prikrmy dávame od 5. mesiaca.
Ďakujem za každú radu.

adka897
25. máj 2025

@marki07 aj my mame take problem

viestta
25. máj 2025

Joj ten maternity plural 😅
Len ponukaj, nauci sa prehlatat. Tak ako sa vsetko musi naucit, musi sa naucit aj prehltat kasovitu stravu

andreakotesova
25. máj 2025
@viestta

Joj ten maternity plural 😅
Len ponukaj, nauci sa prehlatat. Tak ako sa vsetko musi naucit, musi sa naucit aj prehltat kasovitu stravu

@viestta celá rodina je solidarna k bábätku - nepapajú všetci 😅

tejana
25. máj 2025

@marki07 naša zase dlho pľula, ale ako rozprašovac 🤦🤦🤦 inak to popísať ani neviem.. furt som musela po jej dojedení všetko naokolo čistit.Chvála Bohu už ju to prešlo. Možno nejaké obdobie..

mimaapeto
26. máj 2025

sladké zje lebo jej viac chutia... ja som dávala najskôr zeleninu a keď bola na ňu zvyknuta tak prišla výživa... prišiel proste zvyk... ráno mlieko desiata výživa/ovocie obed zelenina a večera zase mlieko alebo nejaké kaše... keď nezje zeleninu nedaj hneď sladké.. lebo bude vedieť že jej stále vyhovieš deti majú omnoho viac rozumu ako si myslíme